- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.173
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelige hazirlik olabilir sanirim..Kızlar bulundugum yer için kadın doğum doktoru önerisi isteyeceğim Nereye konu açmam uygun olur?
Ben uykulardayim tatlisOhhh gafta sonu diye herkes gezmelerde![]()
Meraklandim ve baktım eveeetYat dinlen canim:)peynir ekmege sevindim her zman kurtaricidir...
Kuzuuu ilk sayfaya nolmuss oyle dedim beni gebe yapmis bebisim:))
Beni o kadar cok seviyon ki her yer benle dolmus :))
Sagol kuzum dualarinda yer almak guzel:)Meraklandim ve baktım eveeetay inşallah bekliyoruz zaten haberini
![]()
İsmini bildiklerim ismiyle senin gibi,bilmediklerim kullanıcı adıyla..Dualarımız kabul olur inşallah caniim..Martin bereketine inandık ve bekliyoruuzSagol kuzum dualarinda yer almak guzel:)
Bu bi işaret olsa gerek
Evet kuzum 10-11 mart gibi olmasi lazim ama igne gecikmede yapiyormus bu ay karisik o yüzden ayy insallah kuzum ya inan tek duam sirayla hepimiz mujde verelim insallah![]()
Bu bi işaret olsa gerek![]()
Bizde olcassd hamişşş bananeeBencede bi işaret neden bizler değiliz mesela :) Hadi inşAllahhh diyelim birilerinin pozitif sonuçları bile beni mutlu ediyo :)
Evet evet Allahın izniyle öyle diyorumAhahaha oyle mi dersin:))
Esim ne zaman alırsa o zaman regl gunü büyuk ihtimal almış olur cnmRegl günü test yapcaktın dimi :) Inşallahhh canım inşallahhha :)
Sende durumlar nasıl cnm igne etkisi var mıBizde olcassd hamişşş bananee![]()
Ohhh gafta sonu diye herkes gezmelerde![]()
Aynen hiç kullanışlı değil, düzelir inşallahBence yeni stil zorluyor herkesi :) Beni zorluyor mesela, yanlış bir şey yapacağım diye diken üstündeyim![]()
Ben yanlış bir grupta testimi paylaştım az önceBence yeni stil zorluyor herkesi :) Beni zorluyor mesela, yanlış bir şey yapacağım diye diken üstündeyim![]()
Kuzum ben bişey yapmadım .Yat dinlen canim:)peynir ekmege sevindim her zman kurtaricidir...
Kuzuuu ilk sayfaya nolmuss oyle dedim beni gebe yapmis bebisim:))
Beni o kadar cok seviyon ki her yer benle dolmus :))