• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlaarr🤩
bat bekleyenler, özellikle bat öncesi belirti aramayın. hele belirti yok diye umutsuzluğa kapılmayın. kendinizi dinlemeyin. gerçekten bat öncesi kendilerini pek de belli etmiyorlar. etseler de hepsi adet belirtileriyle aynı
kuzum işte o benim 0 belirti.
eski hayali belirtielrim bile yok. :D
ama diğer aylara göre bu ay cok takmadım belkide ondan:)
bakalım bende yarın sabah test yapcam belli olur:)

Günaydın kızlar :))
Bende bekliyorum regli.
Bugün yarın gelir
Olsaydı geçen gün yaptığımda çıkardı o yüzden bir daha yapmicam. Gecikmesiz zamanında gelsin bari buu ara 1 gün ileri geri oynayıp duruyo.

kuzum işte o benim 0 belirti.
eski hayali belirtielrim bile yok. :KK70:
ama diğer aylara göre bu ay cok takmadım belkide ondan:)
bakalım bende yarın sabah test yapcam belli olur:)
inşallah vardırr ya. yarın sabah buralar dolsun taşsın:halay: can09e can09e sende yarın yapıyosun dimi?

efuulimm efuulimm nerelerdesin canım:)
belirti falan varmı ben carsamba değil salı yapcam galiba test:)
Hayır malesef hiçbi belirtim yok kuzum ya sol memede ağrı var şişkinlik var o geçen ayda vardı benim strese bağlı kist olusuyo bazen sanırım ondan :) bu ay hiç umutlu değilim valla :) sende de belirti yokmuş sanırım okudum :D bende bugün yapmamak için tutuyorum kendimi yarın mi yapsak :))

Hayır malesef hiçbi belirtim yok kuzum ya sol memede ağrı var şişkinlik var o geçen ayda vardı benim strese bağlı kist olusuyo bazen sanırım ondan :) bu ay hiç umutlu değilim valla :) sende de belirti yokmuş sanırım okudum :KK70: bende bugün yapmamak için tutuyorum kendimi yarın mi yapsak :))
yarın yapcam ben folikasitim bitti gidip onu alcam alırken testte alırım yarın sabah ilkidrarla yaparım:)

Back
X