• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktorda yok muydu yanında? sorun da yoksa Alla Alla :KK70: kraldan çok kralcılara gıcığım yaa :rolleyes:
Doktorun yanında sordum yasaklaıdgınız bişey varmı geçen sefer ilişki sonrası kahverengi leke gelmişti dedim .
Yok hiçbirley yasak değil senın düşük tehliken yok dedi .
Eşimde duydu ama geçen sefer suçluluk hissetmişti ben anladım ondan dokunmak istemşyor :D

Merhaba hanımlar bende 8 haftalık hamıleyım doktorum ılıskı ıcın birsey söylemedi ve bizde 22 ocaktan ıtıbaren bırlıkte olmadık esım sorun etmıyor hatta bebege zarar vermekten korkuyor ama ben onu yoldan cıkarmaya calısıyorum :) doktora da bu ayın sonunda gıdıcem arayıp sorma sansım da yokkı utanırım sırf bunun ıcın aramayada ne yapmalıyım sastım kaldım :) ve asırı gaz sıskınlık karnım artık patlıcak dıye korkuyorum sızler bu durumla nasıl bas edıyorsunuz :)

Doktorun yanında sordum yasaklaıdgınız bişey varmı geçen sefer ilişki sonrası kahverengi leke gelmişti dedim .
Yok hiçbirley yasak değil senın düşük tehliken yok dedi .
Eşimde duydu ama geçen sefer suçluluk hissetmişti ben anladım ondan dokunmak istemşyor :KK70:
aa evet kendini suçlama safhasında geçti hayatım o diyeydin :)

Kızlar ben yumurtlama dönemindeyim bitik ihtimal cumartesi pazar yumurtlama günümdü. Bugün adet öncesi olan bel ağrım var belimin ortası aşırı ağırıyor neden olur sizce

kızlarrr buyurunnn kahveye :D

Eklentiler

• EUZS9207.webp
    EUZS9207.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba hanımlar bende 8 haftalık hamıleyım doktorum ılıskı ıcın birsey söylemedi ve bizde 22 ocaktan ıtıbaren bırlıkte olmadık esım sorun etmıyor hatta bebege zarar vermekten korkuyor ama ben onu yoldan cıkarmaya calısıyorum :) doktora da bu ayın sonunda gıdıcem arayıp sorma sansım da yokkı utanırım sırf bunun ıcın aramayada ne yapmalıyım sastım kaldım :) ve asırı gaz sıskınlık karnım artık patlıcak dıye korkuyorum sızler bu durumla nasıl bas edıyorsunuz :)
Ben daha 6+5 haftalığım bende şimdilik gaz ve şişkinlik yok canım :)

Back
X