• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla artık hamile kalmakta,sağlıklık gebelikte zorlaştı.bence ilk bebek düşünenler çok beklemeyin.bende oğlum 4 yaşına girsn 2.si olur diyodum.oğlum 6 oldu hala 2.si gelmiyo :))

Kesinlikle eşime dedim zaten bitane olsun daha korunmam kısmeti yoksa olmuyor zaten etrafımda korunarak hamile kalan çok valla

Valla bende en son 27 ocakta regl i oldum test yaptım hep sonradan cizgi çıkıyor gibi oluyor regl bekliyorum o da gelmiyor çok sinir bozucu:bicak:
Oh iyi bari en azından tek değilmişim bu konuda ya ben birde araştırma yaptım klomen kullanımı hakkında belki benim için çok erken olacak ama doktor a söylesem de klomen e mi başlasam hemen hamile kalmam için:D

Oh iyi bari en azından tek değilmişim bu konuda ya ben birde araştırma yaptım klomen kullanımı hakkında belki benim için çok erken olacak ama doktor a söylesem de klomen e mi başlasam hemen hamile kalmam için:KK70:fikrin var mı senin klomen hakkında canım @morcivertkedi

Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız

Çok geçmiş olsun allah bir an önce şifasını versin

Kızlar bende farklı bı test var elimde bunlar bozuk gibi geldi ya yarına kadar olmazsam sabah onu yapayım diyorum onda da çikmazsa reglim gelsin diye soğan suyu icecegim valla

Kızlar hayırlı günler, cumadan beri giremedim kardeşim kavga ayırmaya çalışırken bıçaklanmış bende şimdi, bugün gitmedim işe ona bakıyorum. Hayırlı bir haber var mı onu merak ettim, hep aklımdasınız
Geçmiş olsun cnm

Bende eşimle konuştum keçiboynuzu içecek.
Oğlanda yumurta takibine gitmiştin son bi deneyelim git istersen dr daha iyi anlar gününü ayarlarız dedi işte öyle yapıcam haftaya takibe giriyorum :)))))
Bu 1 2 ay hemde dr görür bakar ki olmuyo artık dr ne derse o olur .. inşallah uğurlu gelir ama takip yine bize ..
inşallah uğurlu gelsin:)

Back
X