• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B12 hamilelik için yeterlimi dahiliye doktoru olduğu için ona bise sormadim

Eklentiler

• Screenshot_20190306-091856.webp
    Screenshot_20190306-091856.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 50
Yapıp yapmamakta kararsızım morcivertkedi morcivertkedi
bi diyorum cumayı beklim gelmezse yapim.
bi diyorum herkesin bir olcak değil benim belki dün erkendi tekrarla diyorum ( malum umudumuz hiç bitmiyo )
arada kaldım :KK43:
bu ay dan umutluydum soğan kürü falan uyguladım o kdr :KK70:
aman ne bilim sence napim
bence yarın yap. artık gözle görülürse vardır hiç öyle gölge falan uğraşmayız. regli beklersin olmadı

bence yarın yap. artık gözle görülürse vardır hiç öyle gölge falan uğraşmayız. regli beklersin olmadı
tamam olmazsa akşam giderken alırım bitane sabah yaparmmm
bakalım nolcakkk iki gündrü adet olcak gibi ağrılarım başladı erken bile geleblirrr :(

Hadi ya doktor dahiliye olunca bise demedi yükseltmek için ne yapmalıyım peki folic trio içiyorum b12 var ama bi ise yaramıyor demekki :KK43:
folic trioyu ne zamandır kullanıyorsun, b12 ne kadar var içinde daha etki edecektir muhtemelen...
ben dilatı kullanıyorum bakalım ne kadar yükseltecek içinde folikasit ve biotin de varmış.

tamam olmazsa akşam giderken alırım bitane sabah yaparmmm
bakalım nolcakkk iki gündrü adet olcak gibi ağrılarım başladı erken bile geleblirrr :KK43:
hakkında hayırlısı sağlık olsun kuzum. adet gelirse de martı bekleriz 2020ye kadar burdayız nasılsa :D

:KK70: inşalalh hepimiz için hayırlısıı olsunn :)
senin cinsiyet henüz belli değilmi :) senin kızın olacak gibi geliyo bna
net olsun diye gitmiyorum ay bana da öyle geliyo ya insallah da kızdır :) sağlıklı olsun tabi ama insanın da aklından bisey geçiyo :)

net olsun diye gitmiyorum ay bana da öyle geliyo ya insallah da kızdır :) sağlıklı olsun tabi ama insanın da aklından bisey geçiyo :)
allah gönlündekini versin canım. hayırlı ve eli ayağı düzgün bi şekilde.
cinsiyet partisi yap kız ufak çaplı :D cok güzel oluyoo

Back
X