• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlaaar herkeseee

kuzum sabah uyandım gelmiş :KK70: ben gün içinde bekliyorum dedim ya beni utandırdı :)) senin gelmez inşallah.
tertemiz negatifin hakkını verdim yanii..
neyse zamanında gelmesi de iyidir diyoruz daha da bereketli nisan ayına odaklanıyoruzz :)
Benim Mart ayı bırakmıyor yakamııı 😂 30 Mart mış yeni Bat ım az önce gördüm of yeter niye bitmedi bu Mart diyorum ya 🤣🙈

Benim Mart ayı bırakmıyor yakamııı 😂 30 Mart mış yeni Bat ım az önce gördüm of yeter niye bitmedi bu Mart diyorum ya 🤣🙈
olsun belki mart olacak senin bereketli ayın :D 26 gün olunca döngü martta uzun tabi:D denk geliyor yine.. son adetin olsun inşallah.. sende gelme buralara tanıma biziii yeterki gelsiinn :)

sağol abla insallah bakalım karnım ağrıyınca umudu kestim
Ama kesin adet gelecek degil o durum.. bak burda kac defa soylediler karnim agriyor olacak gibi lavaboya gidiyor bir sey yok .. insallah biz umut edelim.. degilse de nisan bizim :)) hala umutlar bitmiyordu:)

H E H E
senin grubun daha kalabalık yayar mısın? Eylül 2 kişiye tüp bebek hediye ediyor,ilaç ce klinik masrafları dahil hepsini onlar ödüyorlar. Çekilişle seçecekmiş. Şuanlık 2 ama sayısının artacağını söyledi. Belki tüp bebek yapacaklar,yaptıracaklar için umut olur. Birine çıkar,masraflarından falan kurtulurlar.
Bilgilendirme için teşekkür ederim canım .
Bizim grupta tüp bebek için uğraşan yok ama ilk sayfama bunu eklıyorum ♥️
Kizlar piki esas alirsam 10 gun var bata takvimi esas alirsam 15 hangisi dogrusu?
Piki esas alıcaksın canım ♥️

günaydın ballı lokma tatlılarım :KK70:
hepinize hayırlı kandiller kandilimiz mübarek olsun..
ben bugun adet olcam gibi. bayağı ağrım var olsamda rahatlasam bi gerginlik bi şişkinlik bi tatlı yeme isteği ve yiyememe :KK70:
can09e can09e bu arada benimde yum 22 si bi sonraki regl 5 i gösteriyor:)
aynı günlerde olacak desene :KK70:
takvimleriniz gelmiş kuzularrr ateş ediyorrr cok yakışmış :KK70: morcivertkedi morcivertkedi H E H E
efuulimm efuulimm aynı benim kaynanam gibi. küçücük sehpayı bi kilimi bile kaldırtmaz bişi varsa diye
bi bilse bizden bi cacık olmaz :KK70: bu ayda gol değil :KK70:
senin günün bugunmuş inşallah olmazsınnn test yaptınmı bidaha :)

günaydın ballı lokma tatlılarım :KK70:
hepinize hayırlı kandiller kandilimiz mübarek olsun..
ben bugun adet olcam gibi. bayağı ağrım var olsamda rahatlasam bi gerginlik bi şişkinlik bi tatlı yeme isteği ve yiyememe :KK70:
can09e can09e bu arada benimde yum 22 si bi sonraki regl 5 i gösteriyor:)
aynı günlerde olacak desene :KK70:
takvimleriniz gelmiş kuzularrr ateş ediyorrr cok yakışmış :KK70: morcivertkedi morcivertkedi H E H E
efuulimm efuulimm aynı benim kaynanam gibi. küçücük sehpayı bi kilimi bile kaldırtmaz bişi varsa diye
bi bilse bizden bi cacık olmaz :KK70: bu ayda gol değil :KK70:
senin günün bugunmuş inşallah olmazsınnn test yaptınmı bidaha :)
senin isminin altında da görelim bu takvimleri❤️

Listeniz uğurluysa bende gelmek isterim 🤗
Tabı canım bat tarihini söylersen eklerim

Günaydınlar.. moralim bozuk bata 4 var test hala negatif 😢
Aaa hiç yakıştırmıyorum ama bu halleri sizee ..
hayırlısını istemıyormuyuz canım ?
Rabbım demekki daha hayırlı vakit gelemdiği için naip etmedi ..
lütfen üzülmeyelim lütfe ♥
Benim için Mart çok uzun geldi yaa 😁
4 mart idi oldum regl, şimdi yeni Bat
30 mart 🤣
Bu sene Mart ayını sevmedim ben hiç ümidim de yok zaten Nisan Mayıs ı istiyorum ben 🤣
[/QUOTE
Ayyy kıızzzz morcininde öyle olduydu :D aralık başıydı batı sonra aralığın sonuna attı son batı oldu 💃💃
Darısı sana inşallahh

ay nihayeetttt :) elçinim çok yakışmış sana takvim 🧿
Yaaa eveeett duygulanıdmmm 🤗🤗

Bitene kadar içsem sıkıntı olamaz heralde dimi
Valla başka bir forumdan arkadaş tavsiye etmişti bana da, 15 gün kullanınca yükselmiş onun da, ben o yüzden hepsini bitirmemiştim ama sen devam et istersen canım, bakarsın ya da 15 gün sonra yan etkisi falan da olmazsa

Tabı canım bat tarihini söylersen eklerim

Aaa hiç yakıştırmıyorum ama bu halleri sizee ..
hayırlısını istemıyormuyuz canım ?
Rabbım demekki daha hayırlı vakit gelemdiği için naip etmedi ..
lütfen üzülmeyelim lütfe ♥
kasımda 2 kere adet oldum ben. bi 3 kasımda bi de 29 kasımda. daha da olmadım Maria26 Maria26 insallah sana da öyle olur erken erken gelmeye başlamış:halay:
inşallah canımmm Allah razı olsunnn hepimize nasip etsin allah bütün arkadaşlara ve banada :)
sizede sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin :)
amiiiin kuzum🥰

Back
X