• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arkadaşlarım günaydın..Sabaha çok kotu başladım.Su 7 haftalik seruvenimde ilk kez kahve akintim geldi..
Dünyam döndü sanki o an.Gozlerimi kapatiyorum,yok sallanıyor her sey..Ağlamamak için zor tuttum kendimi nasılsa doktora gidicez diye.Ama beş karış suratla doktora gitmiş oldum.Esimle ilk gidisimdi keşke daha güzel olsaydı diye üzülmekle beraber doktor şikayetim var mı diye sordu.Sabahki şikayetimi söyledim.Normaldir olur öyle lekeler,şuan kalp atışını gormemiz gerekir dedi ultrasona aldı.
Sonra yaşanılanlar "Evet,kalp atışını goruyoruz"dedi ,sesi açtı..İşte tam o an benim gözden bir damla suzuldu gitti..😣
İlişkiyi onlem amaçlı yasakladı.Leke kahve akınti normaldir her şey yolunda diye diye anca rahatlattı doktor beni🙄
Ve 150 atıyor dedi kalple ilgilide..Benden gelişmeler böyle..Dua edin olur mu..Korktum çok..
Progestan verdi bide.Sabah akşam ağızdan olacak şekilde.
Kuzummm gözümüzaydın çoo şükürrr deminde dediğim gibi lekelenme normal sakın moralini bozma çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kuzummm gözümüzaydın çoo şükürrr deminde dediğim gibi lekelenme normal sakın moralini bozma çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İç titremem geçti canim😆 biraz üşümek biraz şok hali,anca kendime geldim yehhaa💃💃
Kendini yorma vb şeyler demedi,çalışıyorum yorulmak şart ama ilişki yasağı geldi 😊 dün bende teklif etmeyi planlıyordum,iyi ki öyle bir şey yapmamışim,vicdan yapardım 🙈 çok şükür halimize..🙏

Canım arkadaşlarım günaydın..Sabaha çok kotu başladım.Su 7 haftalik seruvenimde ilk kez kahve akintim geldi..
Dünyam döndü sanki o an.Gozlerimi kapatiyorum,yok sallanıyor her sey..Ağlamamak için zor tuttum kendimi nasılsa doktora gidicez diye.Ama beş karış suratla doktora gitmiş oldum.Esimle ilk gidisimdi keşke daha güzel olsaydı diye üzülmekle beraber doktor şikayetim var mı diye sordu.Sabahki şikayetimi söyledim.Normaldir olur öyle lekeler,şuan kalp atışını gormemiz gerekir dedi ultrasona aldı.
Sonra yaşanılanlar "Evet,kalp atışını goruyoruz"dedi ,sesi açtı..İşte tam o an benim gözden bir damla suzuldu gitti..😣
İlişkiyi onlem amaçlı yasakladı.Leke kahve akınti normaldir her şey yolunda diye diye anca rahatlattı doktor beni🙄
Ve 150 atıyor dedi kalple ilgilide..Benden gelişmeler böyle..Dua edin olur mu..Korktum çok..
Progestan verdi bide.Sabah akşam ağızdan olacak şekilde.
O korkuyu cok iyi anliyorum bir akintida odum kopuyor bak normalmis cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder yavrunu sana bagislasin

O korkuyu cok iyi anliyorum bir akintida odum kopuyor bak normalmis cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder yavrunu sana bagislasin
Canım çok sağol..senin yavrunda sağ salim hayırlısıyla büyüsün inşallah..Ultrason kagidinla ilgili soru sorucam da🙈 Gn ne demek biliyor musun..
suan verilen resimleri inceliyorum da Gn ne demek bulamadım🙄

Nasil bulabilirim o konuyu gercekten merak ettim
Bunun gibi iki konu daha açmış canım🙄

Bata 2 kala
2243703

Arkadaşlar adetin 2.gününde doktıra gittim tahliller yaptı.hormonlar güzek çıktı.D3 vitamin eksikliği çktı 19 olması gerekirken 8 çktı.bu bizi etkiler dedi.birsürü vitamin verdi.birde LETU die bi hap verdi.bu hapı kullanan varmı aranzda.bide vitamin aorunu yaşayan varmı

Canımm..Allah razı olsun💗Görümcem ve yakın arkadaşımda yaşamış.Bu sitede de okuduğum kişiler olmuştu yaşayan.Tecrube eden ve bilenlerin cümleleriyle rahatlıyorum sahiden.Cok sağol sen..İnşallah iki hafta sonra tekrar gidicem,şu progestan dendiği kadar korkunç hale sokan bir ilaç mı ya,çalışırken nasıl yapicam bilemedim.ama sabır🙈
Canım bende her gebeliğimde yaşarım 7 8 .haftalarda artarsa ve açık renk olursa hemen acile gidersin canım kahve akıntı az az sıkıntı değil dinlen bol bol geçer

Back
X