• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun caniim🙏
Ovulasyon testiyle alakalı ben gitti ile başlayan siteden almıştım,tam yazmayayım reklam olmasın🙈
Çok hızlı sipariş elime ulaşmıştı.Tarihleri bende alırken görmedim ama 2020 olarak geldi bana.Paket dışında da ovulasyon testi olduğuna dair ibare yoktu.

:KK200:teşekkür ederim canım

Kuzum belki ben yanlis hissettim ama istememekten degil sanki biraz hava atma cabasi var arkadasin anlamiyorum ben istemiyorum ama oldu yazma yeri burasi mi? Bu kadar caba gosteriyoruz gelip bunu demesine anlam veremedim elcin Allahtan grupdan engeli basmis Rabbim akil fikir versin ne diyelim Rabbim tez zamand da isteyen herkese nasip eder insallah

Bencede çünkü girişi mutluyum heyecanliyim diye yaptı millet adet olduğuna üzülürken kalkmış yok keşke bende olsam karşımda olsa patlatirdim bitane suratına valla neyse görmezden gelmek lazım böylelerini inşallah allah tez zamanda ben ve isteyenlerin kulaklarını boş bırakmaz siz hamişlerde sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza siz doğurmadan bizde yetişiriz inşallah :KK200::halay:

Canım sen kaç gün şu kürü yaptın. Ben bu ay inofolic alacaktım bulamadım yaa hiçbişey de yapmadım şu an evde değilim gidince salı günü randevu aldım yumurta takibim başlıyor. Akıntım için soğan kürü mü yapsam dr dan ilaç mı istesem diyorum .. kürü de yapamıyorum yaa daha önce denedim katiyyen içemmeiştim 🤢

Adaçayı yağını duydunmu oda iyi geliyormuş tampon yapılıyormuş adetim bitsin ben ona başlıcam bendede gastrit var 4 gün içebildim soğan kurunu oluyordum bu adacayi yağına başlıcam bakalım

Ahh kuzum korkma gerçekten kahverengi akıntı normal bir durum bak kalp atışı da çok güzel endişe edeceğin bir şey yok 💕 içini ferah tut
Canımm Allah razı olsun..Sabahki renginden daha açık bir hal aldı akıntının rengi aksama.Sanirim bu da güzel bir gelişme..henüz bir ilaç içtim sadece..Allah güzel telaslar heyecanlar nasip etsin hepimize inşallah🙏💗

H E H E canım daha iyisindir inşallah, nedemistimkibenn nedemistimkibenn gözün aydın canım, progestanı hem ağızdan hem fitil olarak kullandım ben de, ağızdan alınca biraz sersemlik ve uyku hali yaptı ama çok değildi canım, eğer geçmezse mümkünse rapor alıp dinlen istersen birkaç gün
Hala devam ediyor musun canım ilaca..sende akıntı ya da leke olmuş muydu🙄
İlk üç ay önlem olarak kullanalım dedi doktor,yani geçse bile kullanicam sanırım.yeter ki geçsin ben sersemlemeye razıyım 🙏
H E H E çok geçmiş olsuun tatlis,bence kendine gelmen rahat nefes alman için serum güzel olucak..gelişmeleri bekliyoruuz 🙏iyi olduğunu duymakta💗

Canımm Allah razı olsun..Sabahki renginden daha açık bir hal aldı akıntının rengi aksama.Sanirim bu da güzel bir gelişme..henüz bir ilaç içtim sadece..Allah güzel telaslar heyecanlar nasip etsin hepimize inşallah🙏💗
İnşallah canım 💕 progestron u ağızdan verdiyse o da uyku yapar canım okulda zorlamasın seni

Back
X