• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar buda benim testim bendede bişey yok hakkımızda hayırlisi

Eklentiler

• IMG_20190311_071330.webp
    IMG_20190311_071330.webp
    226,9 KB · Görüntüleme: 50
Geçen ay 12'ydi bu ay 13 kuzum, ay bu pik di mi :dua::rolleyes:
canım bn hiç ovu testi yapmadım o yüzden seninkilere hiç yazmadım ama gördüm hep :)
arkadaslar buugun pik olmuş deyince merak ettim kaçıncı gun diye:)
ama forumda okuduklarıma göree bugun pik gibi duruyo :)
hadi çalışmalara devam :D

canım bn hiç ovu testi yapmadım o yüzden seninkilere hiç yazmadım ama gördüm hep :)
arkadaslar buugun pik olmuş deyince merak ettim kaçıncı gun diye:)
ama forumda okuduklarıma göree bugun pik gibi duruyo :)
hadi çalışmalara devam :KK70:
Birazcık erken oluyor benimki sanırım valla bende bilmiyorum ki, adama gına geldi ama mecbur çalışcak :KK70:

Bu topikteki gebelik testi okuma konusundaki en kör üye benimdir, iddialıyım. Herkesin gördüğünü göremem bilirsiniz. Hasretim42 Hasretim42 kuzum testinde gölge görüyorum, bende şaşkınım. Benim gördüğüm gölge nedir?

günaydın ballarımmm iyi haftalar herkese inşallah bu hafta batı olanlardan çift çizgiler görelim.
kucukbikadin kucukbikadin sen bu ay kimyasal falanmı yaşıcaksın acabaa yaa çünkü akşamki çizgi önceki testlerindede hep silik vardı bence sabah attıgın erken gebeliktede silik çizgi var.
sen kimyasal yaşıyor olabiirsin :KK43:
ama inşallah vardır inşallah kmyssal değildr :)
Bende öyle düşünüyorum canım çünkü çizgi asla çıkmazdı ilk kez böyle ayan beyan çıktı. Bugün çıkmayınca dünya basıma yıkıldı :KK43:

Heehh sıvıdanmıa demek ..
bu duruma da pik diyolar bugun degerlendir yarına birdaha bakalım silincekmi daha mı koyu olcak
Nasıl rahatladım Elçin'im bilsen. Gece çok moralim bozulmuştu, bacım benim adama fenalık geldi bugün varam gidem seksili bir şeyler alam da kendime değişik görsün bari :KK70::KK70: Bu akşam yapmama gerek var mı aşkım? Günde 1 sefer yeter heralde

Nasıl rahatladım Elçin'im bilsen. Gece çok moralim bozulmuştu, bacım benim adama fenalık geldi bugün varam gidem seksili bir şeyler alam da kendime değişik görsün bari :KK70::KK70: Bu akşam yapmama gerek var mı aşkım? Günde 1 sefer yeter heralde
Yok kuzum gunde 1 tane yap ♥️
Yalnız asıl oüf nokta eşine sakın bugun önemli gün deme .
Çünkü strese giriyorlar

Yok kuzum gunde 1 tane yap ♥
Yalnız asıl oüf nokta eşine sakın bugun önemli gün deme .
Çünkü strese giriyorlar
aha benimki bütün sürece dahil, ben bu bilgiyi atlamışım :olamaz: Bugün çaktırmayayım bari bi şeyler alayım kendime içimden gelmiş, alakası yokmuş gibi olsun

Back
X