• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar birsey sormak istiyorum adetime 3 gun var 1 hafta once asiri uyku istegim basladi ve burnum tikandi surekli oksurdum oksurmem azaldi ancak hala burnum tikali asiri su icme istegim var goguslerim biraz buyudu dun ovulasyon testi yaptim birsey cikmadi hala hamile olma sansim var mi
İlacim olsa kendi başıma süreceğim
Bakiniz:2-3 mesaj öncesi..
Erken gebelik testi yapın bence
Ama burun tıkanması in gebelikle bagdasabilecegini hiç duymadım

İlacim olsa kendi başıma süreceğim
Bakiniz:2-3 mesaj öncesi..
Erken gebelik testi yapın bence
Ama burun tıkanması in gebelikle bagdasabilecegini hiç duymadım
[/QUO
Gebelik riniti diye birsey var canim ondan acaba mi dedim....benim hikayem aslinda soyle gecen sene bu ayda hamile kalmistim maalesef doguma 3 hafta kala bebegim karnimda oldu bu yuzden sanirim psikolojik olarak tekrar bu ay hamile kalmak istiyorum;( Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Eşimle problem yaşadık dün tatlisim..😒 kendisi beni yemek yememekle suçluyor,hamilelikten önce yemek yemekle alakam yoktu sahiden.ama öğreneli beri kahvaltı ve akşam yemeği zaten onunla yiyorum.oglenleri de artık yiyorum iştahla.ama beyefendiyi inandiramiyorum.moralimi bozdu.hamilelige hazır değilmişim😒😒işte bu cümle fazlasıyla üzdü..Ay sanki zayıflıktan ölünüyor,çok şükür aşırı zayıf kategorisinde de değilim yani.ay bı soru sordun bin ah isittin canım😣
Sen nasılsiin test durumları nasıl en son çok koyuydu💃
Mesajlarına baktiim🙈 silinmiş sahiden çatlamış o zaman yaşasın şafak saymaa tatliis🙏
Eşin benı görse neder acaba ?
Bir lokma yıyemıyorum saçmalayıp senide üzmesin :(

İlk 3 ay zaten bebek senden almıyor zorlama kendını ..

Eşin benı görse neder acaba ?
Bir lokma yıyemıyorum saçmalayıp senide üzmesin :KK43:

İlk 3 ay zaten bebek senden almıyor zorlama kendını ..
İşte istifra etmediğim için ne kadar sukretse az🙈
Benimde son 10 gün var minnosu görmeme,sonra aylık kontrollere çağırdı.Muhtemelen leke olmasaydı on gün sonraya hiç cagirmazdi🙄

kız aynı günde mi gidicez :KK70: 12 hafta bitmiş mi olacak o gün? kuzum 12 hafta bile olsa cinsiyet hakkında net bişey söyliceğini sanmıyorum bence bi 11de git bide 15 yada 16da. o haftalardaki cinsiyet yanıltıcı olabiliyor
Yok kuzum 12+2 falan olucak ben cinsiyet için girmiyorum doktorum öyle dedi ama ben bebeğimi görmek için heveslenıyıeum sadece :D

O kontrolden sonra 10 gün ücretsiz muayene hakkım varya ondan sonraki hafta tekrar giderim :))

Artık gösterirrr gösteriri göstermezse küserim :D

İşte istifra etmediğim için ne kadar sukretse az🙈
Benimde son 10 gün var minnosu görmeme,sonra aylık kontrollere çağırdı.Muhtemelen leke olmasaydı on gün sonraya hiç cagirmazdi🙄
Amann kız ne güZel şanslısın gir gör bebeğini ♥️♥️♥️
Çok şükğr lekelenmen geçti değil mi ?

Amann kız ne güZel şanslısın gir gör bebeğini ♥♥♥
Çok şükğr lekelenmen geçti değil mi ?
Sadece o gün oldu canım,kahverenginde.Sonra zaten progestana başlattı leke aynı gün içinde bitti çok şükür😍
Neyse ki zaman bu hafta hızlı geçiyor bana,hadi ilerlesin az daha💃

Yok kuzum 12+2 falan olucak ben cinsiyet için girmiyorum doktorum öyle dedi ama ben bebeğimi görmek için heveslenıyıeum sadece :KK70:

O kontrolden sonra 10 gün ücretsiz muayene hakkım varya ondan sonraki hafta tekrar giderim :))

Artık gösterirrr gösteriri göstermezse küserim :KK70:
gösterir gösterir erkek nasılsa :D anladım, öylesi daha mantıklı

Back
X