• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim reflu gastrit kansizlik hipotiroidi safra kesesi taşı var😊 anlayacağın bayağı bir rahatsızlığım var. Psikolojik sıkıntılarıma deginmiyorum bile. Bunlar engel mi bilmiyorum ama bazen çocuk yapmayım diyorum hastalıktan dolayı. Bazen de öyle hevesleniyorim ki anlatamam.
Olur yoldaş olalım tabii ki senin de var mı herhangi bir rahatsızlığin?

İnşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder bir bebiş :KK36: Ben de bugünlerde hastalıklarla uğraşıyorum. 1 hafta önce yumurtalık kistim patladı, çok şükür ameliyat gerekmeden atlattım. Bugün de kontrole gittiğimde idrarda tehlikeli zor bir bakteri üremiş epey fazla, hemen yatış yaptırdılar. Ve baktıkları 40 ilaçtan 38ine karşı dirençli, yarın uygun ilacı getirtip tedaviye başlayacağız. Çok sancım oluyor, idrarda yanma vs. 20 gün önce de bu sebepten antibiyotik kullanmıştım, meğer ona dirençli olduğu için daha da güçlendiriyormuş :(

İnşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder bir bebiş :KK36: Ben de bugünlerde hastalıklarla uğraşıyorum. 1 hafta önce yumurtalık kistim patladı, çok şükür ameliyat gerekmeden atlattım. Bugün de kontrole gittiğimde idrarda tehlikeli zor bir bakteri üremiş epey fazla, hemen yatış yaptırdılar. Ve baktıkları 40 ilaçtan 38ine karşı dirençli, yarın uygun ilacı getirtip tedaviye başlayacağız. Çok sancım oluyor, idrarda yanma vs. 20 gün önce de bu sebepten antibiyotik kullanmıştım, meğer ona dirençli olduğu için daha da güçlendiriyormuş :KK43:
Ayy allahım beterinden korusun inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım ya

İnşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder bir bebiş :KK36: Ben de bugünlerde hastalıklarla uğraşıyorum. 1 hafta önce yumurtalık kistim patladı, çok şükür ameliyat gerekmeden atlattım. Bugün de kontrole gittiğimde idrarda tehlikeli zor bir bakteri üremiş epey fazla, hemen yatış yaptırdılar. Ve baktıkları 40 ilaçtan 38ine karşı dirençli, yarın uygun ilacı getirtip tedaviye başlayacağız. Çok sancım oluyor, idrarda yanma vs. 20 gün önce de bu sebepten antibiyotik kullanmıştım, meğer ona dirençli olduğu için daha da güçlendiriyormuş :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ya insaAllah çabucak atlatırsın Rabbim şifa versin.

Ben de 2020 için araniza katılmak istiyorum. Seneye düşünüyorum gebeliği çünkü birkaç sağlık sorunum var onları halletmem lazım öncelikle. Hayırlısı Allah tan inşallah ikinciyi nasip eder kuzucuguma kardes olarak.
merhaba aramıza hoşgeldin . Rabbım evladınızı bağışlasın . İstediğiniz zaman diğer evladınıza da kavsuursunuz inşallh ♥️

816756A6-17F0-48F3-AE6B-D0990B0D3059.webp

Eveettt tahmınleri alayım :D :D :D
Bakalım kimler bilcek 💃💃

Back
X