• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben geçen ay yaptım 15 gün:)
Benim midemde sıkıntı var sanırım hem içemedim geçen hafta deniuim dedim çünkü yokk aslaa 😁 azcık içtim hem midem yandı bütün gün hemde bulantı mafoldu.
Ama işte geçen dr un verdiği tek doz ilaç baya su gibi aktı sarı sarı akıntı temzlendi

Benim midemde sıkıntı var sanırım hem içemedim geçen hafta deniuim dedim çünkü yokk aslaa 😁 azcık içtim hem midem yandı bütün gün hemde bulantı mafoldu.
Ama işte geçen dr un verdiği tek doz ilaç baya su gibi aktı sarı sarı akıntı temzlendi
olsun önemli olanm temizlenmesi :D

yaa ama ben cidden stres yapmıyorummm ki mesela ilişki esnasında bebek düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo.
bitince biraz yatıyorum sadece. ondan bile eşim baazn kalkma biraz daha yat desede fenalık gelio kalkıyorum.
ben ki yumurtlama haftasnda yorgun oldugu için bi tarafını dönüp uyuyan biriyim bazen :KK70:
ve kg verme sürecinde oldugum için çokta illede bu ay olsun demiyorum.
bence bizi belirsizlik strese sokuyo kızlar biri bana deseki 5 ay sonra hamile kalcaksın.
oooo daha 5 ay var deemem. gezer tozr kilomu veririm :KK70:
ama insan olmayınca acaba bi sorunmu var acaba ne kdr daha olmcak diye bi düşünmüyo değil.
ama öyle karalar bağliyim ağliyim surat asiyim hiç olmuyo bende.
vardır Allahın bi bildiği diyorum zamanı vardır.
nerde hata yapıyoruz acep :KK70:
Kesinnlikle canim ya insan acaba bi problemmi var ya olmazsa dusuncesiyle tutturuyo olsun biran once diye

Kesinnlikle canim ya insan acaba bi problemmi var ya olmazsa dusuncesiyle tutturuyo olsun biran once diye
Yok ya bence stres de etkiliyo ama problem yoksa artık zamanı vardır demekki diyip geçiyoruz. Bende mesela hayatta gün içinde oturup düşünmüyorum niye olmuyo niye olmadı falan diye. Önemli olan yumurtlamadan sonra stresin azaltılması. Tuttu mu tutacakmı diye düşünemmek.
Hepsinin bi zamanı var tarihleri var yeterki sağlıkla gelsinler işimiz ne beklyıruz işte 😊😁

Kızlar sonuçlarım bakabilir misiniz

Eklentiler

• 20190314_115852.webp
    20190314_115852.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 20190314_115831.webp
    20190314_115831.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 39
Back
X