• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuçlarım bakabilir misiniz
Merhaba, B12’yi yükseltmek için ilaç verir tahminim doktor, onun dışında kolesterol biraz yüksek, onun için de yürüyüş-spor öneriliyor, bir de tsh biraz yüksek galiba ama benim o konuda çok bilgim yok, doktor daha iyi yorumlar.

Merhaba, B12’yi yükseltmek için ilaç verir tahminim doktor, onun dışında kolesterol biraz yüksek, onun için de yürüyüş-spor öneriliyor, bir de tsh biraz yüksek galiba ama benim o konuda çok bilgim yok, doktor daha iyi yorumlar.

Benim sonucuma da bakabilir misin 🙈😊
Doktor sorun yok demişti geçen ay ama

Eklentiler

• 20190314_122446.webp
    20190314_122446.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Cok saol kuzum senin cvbini bekliyordum b12 icin ilac verdi diger degerlerin normal bi sıkıntı yok dedi

Eklentiler

• 20190314_113145.webp
    20190314_113145.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 27
Arkadasima annesi denizde hamile kalmis :KK53::KK53:
Bende ağustos ayında hamile kaldığımda tatildeydik denizdeydim hep 🙈 kimyasal oldu ama dr denizle falan alakası yok demişti tamamen kalitesiz sperm le döllenme olmuştur demişti.
Eylülde denizde falan değildim taşınma telaşı vardı yine kimyasal olmuştu.

Back
X