• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar topik bugün durgun sanki biraz nasılsınızz?? :KK49:
ben kusmalardayım :D

Bugun mercımet köftesı ıstedı bıraz canım yapayım dedım evdekı eksıklerı aldım geldım.. Evde oldugunu sandıgım bir urun yokmus yaomaktan vazgeçtım şuan yatıştayım keyfım gelse de namaz kılsam dıye bakıyorum :)

ben kusmalardayım :KK70:

Bugun mercımet köftesı ıstedı bıraz canım yapayım dedım evdekı eksıklerı aldım geldım.. Evde oldugunu sandıgım bir urun yokmus yaomaktan vazgeçtım şuan yatıştayım keyfım gelse de namaz kılsam dıye bakıyorum :)
Ben sana kıyamam ya perişan oldu miden kuzum benim tuzlu şeyler yemeye çalış aç bırakma sakın kendini :KK68:

Bende ne zaman bir şey yapmaya kalksam evde var diye başlarım işe, işin ortasında markete giderim :rolleyes: Yakın olsak eve gidince yapar getirirdim ben sana

Ben sana kıyamam ya perişan oldu miden kuzum benim tuzlu şeyler yemeye çalış aç bırakma sakın kendini :KK68:

Bende ne zaman bir şey yapmaya kalksam evde var diye başlarım işe, işin ortasında markete giderim :rolleyes: Yakın olsak eve gidince yapar getirirdim ben sana
ay canım benımm :KK200:

Red Phoenix Red Phoenix test yapmak için tam 27sini beklemiceksin inşalalh :KK70:
Bana kalsa ben beklerim valla, bilen bilir tek çizgiden ödüm kopuyor :KK17: geçen ay test yapamadan kırmızılar geldi bu ay 25inde yaparım valla gelecekse o tarihe kadar gelsin :halay:

Yok canm ben atmadim hic batimida bilmiyorum net olarak yumurtlama gununu baz alirsam 17si her zaman tutan takvimim 21i gosteriyor. Ins 21dir ve gostermesi icin erkendir :KK11:
ama bi test vardııı sen diye kalmış aklımda allah allah hatta snra batına baktım 7 gün var daha iyi çıkmış dedim kız ben bunadımmı :deli::deli::deli: kimdi ki o

Bana kalsa ben beklerim valla, bilen bilir tek çizgiden ödüm kopuyor :KK17: geçen ay test yapamadan kırmızılar geldi bu ay 25inde yaparım valla gelecekse o tarihe kadar gelsin :halay:
kız ben gene hiç korkmuyom en azındn biliyom gelip gelmiceğini.
mesela bu ay test yapmasaydım 2 gün gecikince hamilemiyim acaba fln diye sevinirdim.
benim için yapmak daha iyi oluyor :)

Back
X