• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki bünyeyle alakalı mı bilmiyorum ama canım hiç oturamıyorum doğumdan beridir doğru düzgün 😁 o da etken olabilir. Oğlanda hareketli yerinde durmuyo hep peşinde dolan dur sporsuz gidiyo kg lar 🙈 biraz yemeden kessem düzenli veriyorum ben kg yani.
Seninde gayet güzel kg öyle aşırı fazla bi kg yok zaten
aşırı değl çok şükürrrr bkalım hamile kalırsam nasip olursa burda şahit olursunuz sizde ne kdr aldıgıma :D :D

Günaydın. Adet bekliyorum yüksek ihtimal ile gebelik yoktur diye düşünüyorum. Sağ tüpüm tıkalı yumurtam bu ay sağdan oluştu o yüzden. Ama ilk defa durduk yere dişim kanadı normalde hiç dişimin kanadığını bilmem. İnternette baktım gebelik belirtileri arasındaymış. Hiç dişinde bu şekilde kanama vs yaşayan var mı? Geri kalan her şey adet belirtisi: Kabızlık, sivilce, şişkinlik, göğüs hassasiyeti... Adete son 4 gün tahmini sürem kaldı.
Az önce biri durduk yere bana hamile misin dedi. Bir an öyle hissettim dedi. Ben şooook:oha:

Bilemiyorumki iste canm daha koyulaşır sanıyorum daha da silik çıkıyo sonraki gün bakıyorum biraz koyu gibi 😀 O yüzden de takmayıp eşim ne zaman isterse kendim ne zaman istersem o zamanlar olsun ilişki bakalım bide böyle deneyeyim. 🤭🙂 Bugün daha yapmadım ama yaptıklarımı atayım bak

Gördüm kuzum en iyisi 8 martta çıkmış onu da anlamadım bide öyle dene bakalim inşallah bu şekild e olur şu aya gümbür gümbür girelim

Bugün benim yumurtlamamın 10 uncu günü erken gebelik testi yaptım bembeyaz bi sayfa sanırım bende en iyisi oturup artık adetimin gelmesini beklim 😭😭

Back
X