• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum gördük geldik çok şükür minnoşum o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını havaya kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Doktorumuzu cd ye çekti görüntüleri, her gün izleriz artık :) Çok şükür Rabbime, Allahım hepinize bir an önce bunları yaşatsın

Oy maşallah ya 10 haftada gözüküyormu bunlar allah sağlıkla gelmesini nasip etsin 😊

Yarın kaçıncı günün? Yarın bence kesinlkle daha koyu çıkacak. Yavaş yavaş koyulaşıp 2 3 gün sonra çatlama olur. Bence yani ne kadar emin konuştum 😁 sen yinede gün aşırı denemeye devam et canım her ihtimale karşı

9.günüm canim bugün yapamam valla yorgunum anca yarın ve pazar olur heralde 😂😂 bakalım yarın yapayim bida silik çıkarsa daha koyu çıkmaz heralde

Ya hep öyle düşünüyorum aslında kısmeti ne zamnsa ozaman olacak biliyorum ama bi taraftan illa bise sebep olacak diyorum aman bebek olana kadar biz kafayı yemezsek iyi valla 😂😂😂
Aynen ya Rabbim çok aratmasın inşallah burda isteyen herkese nasip etsin benimle de birlikte inşallah 🙏😊

Back
X