• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20190318_114443.webp
    20190318_114443.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 42
yaaa sanki ince bi çizgi var gibi ama bat yarınsaaa olsaydı bugun daha belli bişi çıkardı :KK43::KK43:
sende bizimle nisanı bekliceksinnnn galiba :KK43:
ama adetlerin düzensiz yumurtlaman düzensizse. adet olana kadar umut var hala:)

Canım yaa sağol yorumun için :) tatlı tatlı ümit dolu konuşmuşsun. :) İnşallah hepimiz için nisan ayı hayırlı olur. :KK200::anneadayı: göbüşlerimize de bahar gelir :anne:

Günaydın canlarııım :KK200: İnşallah güzel haberler alacağımız bir haftanın başlangıcı olsun :dua: Bizde eşimle ev alabilmek için bir işlere kalkışıyoruz nasipse dua edin dün bütün gün onunla uğraştık
İnşallah ev almak nasip olur canım ♥️♥️

Çook stres yapıyordum kalp sesini duyamadım diye ama çok şükür bugün kalp sesini duyduk bir hafta geriden geliyormuş geç döllenme olmuş. :KK200:
Oh çok şükür gözünüzaydın ♥️

a
Canım yaa sağol yorumun için :) tatlı tatlı ümit dolu konuşmuşsun. :) İnşallah hepimiz için nisan ayı hayırlı olur. :KK200::anneadayı: göbüşlerimize de bahar gelir :anne:
aminnnn canım benim inşalalhhhh :) allahtan ümit kesmek olmaz bu ay olmazsa önümüzde bisürü ay var:)

Back
X