• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda evlerin fiyati o civarda zaten kuzum. Sizinki Kaç taksitti ? Ne kadar odediniz

O zaman normal canm. Bize tokinin taksitleri ağır ve her sene zam oluyo dediler. Senin dediğin gibiyse iyi güzel. Biz 220 ye aldık ama kredi çektiğimiz için faiziyle bizlikte 350 yi buluyor maalesef :( Daha ödüyoruz 1 seneyi birkaç au geçti taksitlere. 120 ay'dı 104 ay kaldı :)

8 aylık evliyim ve 8 ay da denedik canim. Hormon testi kan değerleri hepsi ölçüldü gayet normal ultrasonla yumurtalıklarda da bisey görülmedi hsg hiç olmadı bakalım 3 4 ay sonra hala olmazsa öyle yapcaz

Genelde 1 sene sonrasında yapılıyo zaten canm insAllah hic gerek bile kalmadan çift çizgiler görürsün. ❤❤

Ya dün dedi resmen birbirimizin için hiçbişey yapmiyoz sırf bebek için uğraşıyoruz bu ne oraya dön buraya dön şöyle dur şu gün değil bu gün bilmem ne başlayacam böyle ise ben böyle şey istemiyorum tekrar haberin olsun dedi gitti yanımdan

Hakli adam sen okadar niye bunalttin adamı günler belli zaten diğer günleri onun istediği şekilde pozisyonda gir ve sürekli söyleme bence ben eşime ilk baş istediği şekilde davranıyorum sonra olacağı zaman zaten kendisi diyor don bana diye okadar üstüne gitme kuzum

O zaman normal canm. Bize tokinin taksitleri ağır ve her sene zam oluyo dediler. Senin dediğin gibiyse iyi güzel. Biz 220 ye aldık ama kredi çektiğimiz için faiziyle bizlikte 350 yi buluyor maalesef :KK43: Daha ödüyoruz 1 seneyi birkaç au geçti taksitlere. 120 ay'dı 104 ay kaldı :)
Aylık ne kadar ödüyorsunuz kuzum
Genelde 1 sene sonrasında yapılıyo zaten canm insAllah hic gerek bile kalmadan çift çizgiler görürsün. ❤❤
Amin inşallah canim

Yaaa ne güzel bi pik böyle 😍🙏
Allah'ım nolurrrrr... 🤲🤲🤲

Eklentiler

• Screenshot_20190319-122750_Femometer.webp
    Screenshot_20190319-122750_Femometer.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 20190319_122745.webp
    20190319_122745.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 35
Hakli adam sen okadar niye bunalttin adamı günler belli zaten diğer günleri onun istediği şekilde pozisyonda gir ve sürekli söyleme bence ben eşime ilk baş istediği şekilde davranıyorum sonra olacağı zaman zaten kendisi diyor don bana diye okadar üstüne gitme kuzum
Bende farkettim zaten sonradan pişman oldum :) tekrarlamam. Ister istemez olmaynca benim canım sıkılıyo üzülüyorum ufacık şeyde acaba ondan mi olmuyo die yansıtıyorum :/

hiç sormaaa herşey zaten çok pahalı 2 kişi çalışıyoruz kira vermiyoruz maaşlarımızda iyi sor bakalm köşeye 100 tl atabiliyonmu diye.
kıl biber olmuş 28 tl nereye birikim yapcan :)
yapana helal olsun :)

He bide etraftakiler iki kişi çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz demeleri saçıyorum deliyim ya 😂

Sizde yeniymissiniz daha millet kudurmuş gibi sorup bakıp duruyor hayır yani anlamıyorum kime ne çocuğu doğuracak benim büyütecek yine benim :KK70: Allahtan aksine bizim aileler daha istemiyor yeni evlisiniz tadını çıkarın boşver die :)) bizim komşulardan biri bile kaynvalideye dönmüş dedki şunu bi hastaneye gotursene hala niye olmuyomuş evleneli de baya oldu :KK70:
Allahtan ben komşularla samimi değildim yoksa onların laflarını hiç kaldıramazdm ne güzel keşke benim ailemde sürekli sorun mu var demese

Back
X