• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum deme deme Allahımbulantısız gebelık nasip etsın ınan ne yıyon ne içiyon .
Çok zor rabbım yardımcıımız olsun :KK43:
Amin allahım sağlıklı gebelik versin ama ben yine razıyım hamilelik bulantıya normalde de yiyen biri olmadığım için sürekli bi iki lokma sonra bulantım olur 😊

İlcın adını yazdım canım senin kullandığın demir eksikliği ilacı o muydu bide ekmek üstüne damlatıln bi ilaç vermişti
yok canım benım şuan kullandıgım folikasit : Folidoce
DEmir eksıklıgınde kullandıgım : gynofreon .

İkiside doktor onayında kullandım canım ..

Bana
yok canım benım şuan kullandıgım folikasit : Folidoce
DEmir eksıklıgınde kullandıgım : gynofreon .

İkiside doktor onayında kullandım canım ..
Bana da o ilaçları doktor verdi sözde senin gebelikten önce mi vardı yoksa gebe kalınca mı kullandın canım demir eksikliği kansızlık hamileliği engel diye korkuyorum aslında

Eklentiler

• 20190319_143621.webp
    20190319_143621.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 31
nedemistimkibenn nedemistimkibenn kuzuummm nasıl gıdıyorr ?
Randevun ne zmaan mı kuzum ?
Canımm çok şükür,sabahları az bir sersemligin dışında gün içinde iyiyim.Yalniz ben iyi yiyorum ya,senin yerine de yiyor gibiyim yani😋 sen nasılsiın sabaha göre🙏
Red Phoenix Red Phoenix tatlisimin dediği gibi inşallah cumartesi gorucem bende, dediğin gibi yaparım mesajla size yollarım o zaman😍

Kızlar bazılarında Anneler Kulübü yazıyor profil resmi altında, gördünüz mü bilmiyorum da o ne oluyor?

Canımm çok şükür,sabahları az bir sersemligin dışında gün içinde iyiyim.Yalniz ben iyi yiyorum ya,senin yerine de yiyor gibiyim yani😋 sen nasılsiın sabaha göre🙏
Red Phoenix Red Phoenix tatlisimin dediği gibi inşallah cumartesi gorucem bende, dediğin gibi yaparım mesajla size yollarım o zaman😍
Şuan ıyıyım çok şükür kuzum :)
bıraz çerez atıştırdım ıyı geldı ..
Cumartesıyı heyecanla beklıyorum :KK200::KK200::KK200:

Back
X