• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hımmmmmm. bence düşünme o kadar oraya gidenee kadar. gidince bi şeklde olacakkk.
istersen yada bu ayda normal dene bidahaki ay düşünürsün bilemedimmmm tercih seninnnn ama korkutma kendini benceee öyle düşünürsek o bebek oradan nası çıkcak diyip hiç bebek istemememiz gerek :KK70:
kademeli tutuyo bende :D
sende daha önce vermesi gerekmiyor mu yumurtlamayı gerçi geçte oldun bu ay sen takip testi falan yapıyormuydun ?

kademeli tutuyo bende :KK70:
sende daha önce vermesi gerekmiyor mu yumurtlamayı gerçi geçte oldun bu ay sen takip testi falan yapıyormuydun ?
24 ü diyo yumurtlama vallaa ama bilemedim.
ben ovu testi falan yapmıyorum canım eğer bu ayda adet olursam bidahaki ay ovulasyon testiyle denicem:)
bugun çok az uzayan akıntı gelmiş bugun yumurtluyo olamam heraldeee :işsiz:

Aynen valla canım ama türlü aklımdan çıkmıyor bazen deli olcam diye korkuyorum neden o kadar takıyorum onu da anlamıyorum sanırım çevrem korku koymuş içime bilmem artık hemen hamile kalınmıyor artık diyip insanın içine korku koyuyorlar ama bu ay rahat olcam inşallah

Valla benim anne tarafımda dayımın iki kızı tuo bebek yaptırdı bitanesunki gec oldu anlamın 4 sene olmadı buna rağmen umudumu kesmiyorum takdiri ilahi başkaları fazla umursamamak lazim anladigim kadarıyla sen cok takıyorsun kendine zarar edersin boşver bi kulağından girsin bi kulağından çıksın

24 ü diyo yumurtlama vallaa ama bilemedim.
ben ovu testi falan yapmıyorum canım eğer bu ayda adet olursam bidahaki ay ovulasyon testiyle denicem:)
bugun çok az uzayan akıntı gelmiş bugun yumurtluyo olamam heraldeee :işsiz:
ben onuda anlayamıyorum artık. geçen ay regli olana kadar akıntım geldi.. hoş reglimde bi saçma oldu 3 günde tam kesildi bitti kirletmedi bile..
ilaca başladım akıntı yine başladı. tüm ay yumurtluyo olamam heralde :D

hımmmmmm. bence düşünme o kadar oraya gidenee kadar. gidince bi şeklde olacakkk.
istersen yada bu ayda normal dene bidahaki ay düşünürsün bilemedimmmm tercih seninnnn ama korkutma kendini benceee öyle düşünürsek o bebek oradan nası çıkcak diyip hiç bebek istemememiz gerek :KK70:
Aynı fikirdeyim, ondan bundan korkuyoruz da doğum var ucunda onu nasıl göze alacağız o zaman😂

Bata son 3 ya da 6
Adet olacakmisim hissi ve belirtileri
Hamileymisim hissi ve belirtileri
Sizce erken test alıp yapsam mı ?
Yoksa parama yazık wtmiyim mi ?
erken testlere ben inanmıyorum yaparsan normal ucuz yap yazık günah:)
ben bi ay 6 kala erken test yapmıştım bomboştu. 5 kala ucuz yaptım silikti.
mantıken 6 kala erken olanın göstermesi gerekirdi silikte olsa:)
para tuzagı onlar bence:)

Bata son 3 ya da 6
Adet olacakmisim hissi ve belirtileri
Hamileymisim hissi ve belirtileri
Sizce erken test alıp yapsam mı ?
Yoksa parama yazık wtmiyim mi ?
Erken test paraya yazık bence, normal testte varsa çıkar 3 gün önce, ama 6 gün önceyse o erken olabilir, onu hiç denemedim.

Muhakkak canm. Şuan kredi faizleri hayli yüksek bişey diyemiyorum. Biz 2017 kasım aralık gibi çektik şuan hesapliyoruz en az 3.500 ödeme çıkıyor ama bizim 2.070 çok şükür. Hep diyolar iyi zamanda almışsınız diye, çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin gönlündekini insAllaaahhh 🙏🙏🙏

Aynen seninki çok iyi denk gelmiş faiz durumuda iyi seninki şimdi kiyle kıyaslanamaz bile o derece arttı inşallah bakalım

ben onuda anlayamıyorum artık. geçen ay regli olana kadar akıntım geldi.. hoş reglimde bi saçma oldu 3 günde tam kesildi bitti kirletmedi bile..
ilaca başladım akıntı yine başladı. tüm ay yumurtluyo olamam heralde :KK70:
benimde öyleydi biliyomusunnnn saçma sapan bi adetti. ben soğan kürüne bağladım ondandır.
bakalım bu ay ne olacakkkk :) sana cumartesi doktor söyler yumurtlama oldumu olmadımı :)

benimde öyleydi biliyomusunnnn saçma sapan bi adetti. ben soğan kürüne bağladım ondandır.
bakalım bu ay ne olacakkkk :) sana cumartesi doktor söyler yumurtlama oldumu olmadımı :)
kesin yumurtlarım basıyo ilacı basıyo iğneyi ama biz beceremiyoz :D taktikte hata var sanırım :D

Back
X