• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım kaç gün geçti günün tam olarak ?
herkes adet sanıcısı gibi ağrıları oldugunu söylüyor.. ben hamile kalmadım bilemicem.
beyaz akıntı oldugunu söyleyende oluyor evet.
ama sen test yapmıştın ve negatifti yanlış hatırlamıyorsam. kaç gün geçti günün ?

Evet canım 2 gün önce yaptım en son testimi negatifti :( bugün 31 gün bitti. yani 3 gün gecikti geçen aya göre, ama normal adet zamanıma göre rahat bi hafta gecikti :)

Canım çok zor biliyorum ama sen rahat bırak vücudunu bence, kırılma sakın ama sen gebeliğe odaklandığın için gecikiyor reglin bak ben yaptım ya test negatif dedim bitti şimdi cuma günü dakik gelecek reglim .. gecikmenin sebebi kesinlikle stres sen dr a gitsen de öyle diyecek kasma kendini hamile olsaydın inan çıkardı üzülme sakın bir daha ki ay inşallah ikimizde güzel haberler veririz 😊 sıcak duş al normal haytaına devam et gelir bir kaç gün içinde regl de

Haklsın canım stres yapmadığımı düşünüyorum ama illa ki oluyor :) ah bi salabilsem kndimi :) inşallah canım sende daha adet olmadın ama ve günün bile gelmedi bu kadar erken niye ümidini kestin ? :)

Ümidini kırmak istemem kuzum dün bende de yazdım hatta çok beyaz akıntım oldu adet öncesi çok doğalmış biz bide stres yapıyoruz ya geciktiriyormuşuz😏😏

O zaman benimde yakındır gelmesi çünkü baya bi yoğun geldi 😏 benim akıntım olmuyor zannediyordum adet öncesi ama geçen sefer de oldu demekki oluyormuşş :)

Haklsın canım stres yapmadığımı düşünüyorum ama illa ki oluyor :) ah bi salabilsem kndimi :) inşallah canım sende daha adet olmadın ama ve günün bile gelmedi bu kadar erken niye ümidini kestin ? :)
Tertemiz negatif çıktı canım 😂 niye ümitleneyim ki yumurtlama günüm belli benim zaten 2 3 gün kala illaki siliğin gölgesi bile çıkar 😁 cuma dakik benim hemen gelir kendimi öbür aya hazırlıyorum 😁 herşeyde bir hayır vardır 1 kg daha veririm belki öbür aya kadar 😊 ne kadar zayıf hamile kalsak o kadar iyi ❣

Ne güzel dualarınız 🙏 sizinde Allah tamamnını erdirsin gebeliğinizin 🙏 Allah razı olsun bize de dualarınız için .. benimde oğlum 3 yaşında, 3 tane düşük var bakalım 2.için uğraşıyoruz .. Rabbim kimseyi bekletmesin sağlıklı gebelikler nasip etsin 🙏
Amin canım insallah 🙏

Ben regl olayım da kendi dr uma gidicem hem uzak hem oğlanı bırakamıyorum diye gitmiyordum ama gidicem bu ay artık. Randevu alayım bir de onla konuşayım öbür ay için plan yaparız en iyisi böyle yapmak .. 10.gün yada 11.gün gideyim hayırlısı artık 😊 bekle bekle mayıs a gelicez zaten 🙈

Ben regl olayım da kendi dr uma gidicem hem uzak hem oğlanı bırakamıyorum diye gitmiyordum ama gidicem bu ay artık. Randevu alayım bir de onla konuşayım öbür ay için plan yaparız en iyisi böyle yapmak .. 10.gün yada 11.gün gideyim hayırlısı artık 😊 bekle bekle mayıs a gelicez zaten 🙈
İlaç bişi başlatması gerekirse 3. Veya 5. Gün gitmen lazım kuzum

Kızlar iyi akşamlar
Regl bi gün gecikti
İkinci çizgiyi görebiliyor musunuz
81148C6B-645A-4EF3-8E7F-E57BE64A5C0F.webp

Son düzenleme:
Back
X