• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son hali sanki 11-13 aynı gibi acaba ne zaman köyü olacak:işsiz:

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-28-12-40-39-723_com.bm.android.thermometer.webp
    Screenshot_2019-03-28-12-40-39-723_com.bm.android.thermometer.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 29
Tanıştırayım kızçemi teyzeleri 😻 Burnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top 😹 yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo 😂😂🙏
Ay maşallaahhh ♥️♥️
Rabbim nazarlar kötü gözlerden saklasın ♥️

bata 3-4 gün var.kocaman tek çizgi.zaten hiç belirtimde yok.değişceğini sanmıyorum.bu ay dktr kontrolündeydim.tahliller güzel çktı.ymrta takibi yapıldı.vitamin eksikliğinden birsürü ilaç kullandm.bide letu die klomen benzeri bi ilaç kullandm.cmrtsi 26.günüm dktr kontrlü var sanırım betaya bakck.16 ay oldu çok yıprattım kendimi.her ay farklk umutlar ve birdünya masraf cabası.

Eklentiler

• 20190328_132939.webp
    20190328_132939.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 47
Evet ☺ İnşallah gelsin miniğim.. bu sefer daha bi umutluyum 🥰🥰
bende bu aydan bi umutluyum bi değilim :D
mesela yumurtlamadan 2 gün sonra başladı koltuk altına göğüse vuran batma ve kasıklarda batma ama bi iki gündür hapşuruyorumda diyorum acaba üşüttüm ondanmı yoksa bebişmi gelcek :D
diyorumya keşke içerde olanları görebilsekkk :)

bende bu aydan bi umutluyum bi değilim :KK70:
mesela yumurtlamadan 2 gün sonra başladı koltuk altına göğüse vuran batma ve kasıklarda batma ama bi iki gündür hapşuruyorumda diyorum acaba üşüttüm ondanmı yoksa bebişmi gelcek :KK70:
diyorumya keşke içerde olanları görebilsekkk :)
Sen fark etmedin de yumurtlamayı belkimde olmuştur :dua: inşallah olmuştur :halay:ummadığın anda gelirrrr 😚😚

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi kuzum bilen bilir ben bu topiğin en kör hatunuyum, testteki ikinci çizgi kıpkırmızı olacak da anca öyle görücem o derece ama umutlandırmak gibi olmasın senin testte gölge görüyorum. Bozma bu kadar psikolojini bi koşu kan versene orda değer düşük olsa bile çıkar

Tanıştırayım kızçemi teyzeleri 😻 Burnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top 😹 yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo 😂😂🙏
Maşallah ❤️🤗

yaa yerimmm❤️
maşallah sağlıkla gelsin cimcime❤️

Back
X