• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maiallahhh canım Allah bozmasın ya ben çok seviyorum böyle gelinli görğmceli kaynanalı güzel anlaşanları. Ölümlü dünya sonuçta, hırs nefret hep bir yarış kıskanç içinde olanları anlamak istemiyorum. Bazısı da öyle işte eski kafa hep gelin yapsın gelin oturmasın, ona gidelim hep onda yiyip içelim ama hiç onlar çağırmasın kötü günde hepsi yok olsun.. şanslısın o yüzden aman maşallah canım onların yaptıkları iyilikleri de asla unutmazsın sen ne güzel bak ❣
Benim görümcükte öyle, gideriz misafir gibiin otururum🤭😁

Bu bence bi işaret yakında sende hamiş olabilirsin onun habercisi bu bence 😍
Bugün aldım karşıma konuştum kızım dedim senin yaptığını görümce yapmaz, anan burda ne çileler çeksin sen çık gel gebeyim de patini sürü dedim bakalım inşallah :D

Aaaa inanmıyorumm 😹😹😹
Kız senden doğurgan çıktı 😂😂 anne olamadan nene oluyosunnn gözünaydınnn ♥♥
Sorma bacım sorma :D Bana inat yapıyor resmen şimdi yatmış yanıma göbeğini açıyor :D Hayvan iki gündür kusuyor, memintolar şiş hafifte karnı var iki de bir uyuyo bi göstereyim dedim sonuca bak :D

Bugün aldım karşıma konuştum kızım dedim senin yaptığını görümce yapmaz, anan burda ne çileler çeksin sen çık gel gebeyim de patini sürü dedim bakalım inşallah :KK70:

Canım yaa ne hoş ne tatlı konuşmuşsun :) ama bebek beklerken hayvanların işaret verdiği oluyor bunu yaşayanları gördüm :) yani hamiş olarak yada yumurta bırakarak işaret veryorlar 🤗🤗

Canım yaa ne hoş ne tatlı konuşmuşsun :) ama bebek beklerken hayvanların işaret verdiği oluyor bunu yaşayanları gördüm :) yani hamiş olarak yada yumurta bırakarak işaret veryorlar 🤗🤗

Yaa canım benim sen ne kadar pozitif bir insansın, inşallahhh :dua:

Evet bazen çwvremdekiler polyanna olma derler ama pozitif olmak güzel şey :)

Bi testlerim pozitif olmadı gitti :KK61:
Üzülme kuzum, bak benim de testlerim negatif. Rabbim en hayırlı zamanda verecek evladımızı bize merak etme. Biz hakkımızda hayırlı olan zamanı bilemeyiz ki sabret, dua et inşallah bizde görücez çift çizgi :dua::KK200:

Üzülme kuzum, bak benim de testlerim negatif. Rabbim en hayırlı zamanda verecek evladımızı bize merak etme. Biz hakkımızda hayırlı olan zamanı bilemeyiz ki sabret, dua et inşallah bizde görücez çift çizgi :dua::KK200:

İnşallah canım inanıyorum 😊 artık dua ederken burda bpekleyen bütün kardeşlerimi kalbimden geçiriyorum🤗

Back
X