• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darisi size canim insallah Rabbim tez zamanda size de nasip eder. Erkek annesi olmak nasil birsey bilmiyorum ama kiz annesi adayi olmak cok baskaymis😍😍
Erkek analarında daha hamileyken kaslı güçlü kollar oluşmaya başlıyor 🤣🤣 doğduktan sonra da öyle devam 3 yıldır devam yani yer zaman farketmez halter kaldırıyorum hergün 🙈 kızlar en azından daha hafif ve naif oluyor yaaa bu nedir 🙈🤣 her akşam bel fıtığımla derleşiyorum. Geçenlerde oğlandan sonra kızı olan arkadaşımla konuştuk büyüdü kızı tabi. Yaaa diyo oğlandan sonra bu kız ne ki kız olacağını bilsem yine doğurucam o derece diyo 🙈🙈🤣 tabi erkek çocuklarında sakin uyumlusu vrdır hepsini kötülemiyim şimdii 🤣🤣🤣 yani kız erkek farkı böyle galiba ya 😂

Kızlar regli oldum 😢😭 açık pembe ve açık kahve leke geldi yarına sökülürüm heralde 😭

Bu sefer çok etkilendim 😭😭
Üzülme canım bak stres nasıl etkiliyor gecikmeyi bazen stres yzünden yaşıyoruz görmüş oldun sende .. keşke olmasak hemen hamile kalsak ah keşke .. zamanı var demekki

Back
X