• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi koyu insallah hamileliktendir canim

Keşke ama baksana çok tuaf çıkıyor sonuçlar gerçi saatleri aynı yapamıyorum ama hiç su yok çünkü orucluyum bu haftadan beri bi hafta sonları tutmuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190330-215211.webp
    Screenshot_20190330-215211.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 44
Bayadir ugrayamiyorum, acayip yogunum.
Yarin bat ama testim yok😭 artik pazartesi sali olmazsam yaparim. Gerci 4 gun once yaptim negatifti de iste neyse bir umit🤪

Kızlar benim sol kasıktan bacağıma kramp lar giriyor normalmi?

Canım bende gebelik yok ama 2 gün önce gece 3 defa dediğin gibi sancı girmişti daha önce yaşamadığım bi sancıydı ümitlendim ama olmadı nasip değilmiş 🙄

İnşallah seninki normaldir sonuçta daha çok yeni yerine alışıyodur bebişin :anne::anneadayı:

Yani 1 ay ara ver dedi canım zaten depon doludur şu an hastalarıma 6 ay kullanıp gebe kalmazsa da 1 ay veridiriyorum foliki asiti dedi. Sende 1 ay ara vermiş olursund dedi. Sonuçta herşeyin fazlası zarar böbreklere zarar verebiliyormuş fazlası. Ben tam 1 sene içmedim zaten ara verdiğim aylar oldu, bazen 15 20 gün içtim karışık hep o yüzden dr iyi yapmışsın dedi. Normalde 1 sene aralıksız içip gebe kalmazsa 3 ay ara verdiriyorum folik asite dedi. Açıklayıcı olmuştur inşallah canım 😊 normalde günlük yada 48 saat içinde fZlası vücuttan atılıyormuş ama 1 sene uzun zamanmış devamlı içince fazlalığı vücut atamazsa maalesef böbrek rahatsızlıkları çıkıyprmuş
İnofolic içinde hem folik asit+insitol du galiba bu var canım yumurta kalitesini ve rahim içinde faydalıymış gebe kalmaya yardımcı oluyormuş bakalım faydası olacakmı

Anladım canım.. Benim de şu an kullandığım ilaçlar bitsin başlayayım.

Back
X