- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
canım nasılsın? doğuma az kalmış he 40 hafta görünüyorsun vay bee zaman ne cabuk geçiyor. test yaptıgın günleri hatırlıyorumCanım biliyorum çok moralin bozuk . Ne desek fayda etmicek biliyorum
inan herşeyin bir vakti var biz bunu bilmşyoruz ve yaşadıklarımıza çok üzülüyoruz ama inan yeter ki inan meleğin sana gelecek♥

neyse vardır her şerde  bi hayır muhakkak
 neyse vardır her şerde  bi hayır muhakkak

en sıkıcı şu ilaçlar değilde fitil, mecbur kullanıyoruz küçük hanım sağlıkla gelsinde
 en sıkıcı şu ilaçlar değilde fitil, mecbur kullanıyoruz küçük hanım sağlıkla gelsinde 

ben uykuya erken saatte alıstırmaya calıstıgım icin huzursuzluk yapıyo sanırım. 9 gibi gece uykusuna geçsin istiyorum. ama mesela aksam 9da bi yerde olalım hiç öyle şeyler yapmıyo hatta yorulduğu için daha kolay geçiyo uykuya ve daha uzun uyuyo. bırakıyım 12de uyusun diyorum ama cok gec öyle alısmasını da istemiyorum. sabır ediyorum 1 aydır. bakalım kim kazanacak
 ben uykuya erken saatte alıstırmaya calıstıgım icin huzursuzluk yapıyo sanırım. 9 gibi gece uykusuna geçsin istiyorum. ama mesela aksam 9da bi yerde olalım hiç öyle şeyler yapmıyo hatta yorulduğu için daha kolay geçiyo uykuya ve daha uzun uyuyo. bırakıyım 12de uyusun diyorum ama cok gec öyle alısmasını da istemiyorum. sabır ediyorum 1 aydır. bakalım kim kazanacak 

durabildiğim kadar durayım 4 kala falan başlarım
 durabildiğim kadar durayım 4 kala falan başlarım