Kuzum benim tsh için gittim aslında yüksekti sonra doktor d vitaminine baktı yükleme şeklinde devit-3 içtim 6 hafta sonra hamile kaldım tedavi yarıda kaldı ama bıraktım bırakacaksın dedi sağlık ocağındaki doktor ama ben bu ay süt buharı yaptım hacamat yaptırdım üstüne bi de d vitamini tedavisi hangisi vesile oldu bilmiyorum ama bu ay hamileliği düşünmeye vaktim olmadı belki de ondan oldu... hsg sonucu nasıl ?canım tedavi olduysan ne tedavisi olmuştun ben bu ay hsg çekildim.
Kuzum d vitamininin üstüne düş o da etkiliyo hamile kalmayı.. belkide açık kuzum sen ona şartlama kendini yumurtlama ağrısı çekmiyo musun sen ay ortasında ?D vitaminim 4 çıkmıştı Kuzum çok düşük.
Onun dışındaki fsh e2 amh falan hepsi çok güzel dedi doktor. hiçbir sorun yok dedi. işte Hacamatcı tüplerin kapalı demişti. hsg çekmediler ama
Bi kaç ay hiç bişey denemicem saldım bakalım olursa başıma taç olmazsa da kısmetim de yokmuş şükür bugünümüze diyip geçcem :)Bu ay da dene olmazsa tüp yaptırırsın balım nasıl istersen :)
Agnucaston muuu? Vallahi şükür sebebim benimBen de gördüğümü yazıyorum. A AsyaaAyazz kullandı ve şimdi bebeğini bekliyor. Herkesteki etkisi farklı olabilir.
aynen bin şükür. Seni niye oraya sevk ettiler canım bak ablamında 1 sene olmadı klomen başlattı bugün gitti hap cevap vermiş şükür sende istersen başka doktora git bi klomeni sor canımohh hamdolsun canım çalışmalara devam :)
Ebeye gittin mi sen orayı kaçırmışım ben. Ne dediRabbım ebeden razı olsun balım, inşaallah diyelim dualarımız kabul olsun inşallah
valla ziyadesiyle çekiyorum kuzum, yumurtam da büyüyüp çatlıyor.Kuzum d vitamininin üstüne düş o da etkiliyo hamile kalmayı.. belkide açık kuzum sen ona şartlama kendini yumurtlama ağrısı çekmiyo musun sen ay ortasında ?
Bi kaç ay hiç bişey denemicem saldım bakalım olursa başıma taç olmazsa da kısmetim de yokmuş şükür bugünümüze diyip geçcem :)
İşte birileri diyor doğum kontrol hapıAgnucaston muuu? Vallahi şükür sebebim benimyumurtlama problemim vardı picostan dolayi
aynen bin şükür. Seni niye oraya sevk ettiler canım bak ablamında 1 sene olmadı klomen başlattı bugün gitti hap cevap vermiş şükür sende istersen başka doktora git bi klomeni sor canım
Selam kızlar gecikmede 4.gün bugün akşam test yaptım negatif( belirtiler de devam ediyor sabah bir daha test yapıcam
Ebeye gittin mi sen orayı kaçırmışım ben. Ne dedi
Elimde son 1 tane var canım onu da denerim daha yapmam hiç böyle gecikme olmadı negatif de çıkınca insanın aklına bir sürü şey geliyor.Kan da vereceğim mutlakavalla ziyadesiyle çekiyorum kuzum, yumurtam da büyüyüp çatlıyor.
Ohh böylesi daha iyi olur aslında kuzum :) akışına bırakmak :)
İşte birileri diyor doğum kontrol hapı
balım ya benim için önce tüpler önemli Yani tıkalı tüp olduktan sonra klomen falan yaramaz bence, spermler nerdwn geçecek tüp tıkalı olduktan sonra
canım test yapma ya parana yazık. akışına bırak ya da kan ver. en azından için rahat etsin
Ay Allah senin iyiliğini versin yaa
Ebeden derken Allah ebediyen razı olsun demek istedim canım, ebe hastaymış gidemedim ona :/
Elbette canım, inşaallah bebişin seninledir kuzum.Elimde son 1 tane var canım onu da denerim daha yapmam hiç böyle gecikme olmadı negatif de çıkınca insanın aklına bir sürü şey geliyor.Kan da vereceğim mutlaka
Merhaba ben de hacamat yaptirmak istiyorum ama gebe kalamamayla ilgili bir islem oldugunu bilmiyordum nereye hacamat yapiliyor bu konuda?Kuzum benim tsh için gittim aslında yüksekti sonra doktor d vitaminine baktı yükleme şeklinde devit-3 içtim 6 hafta sonra hamile kaldım tedavi yarıda kaldı ama bıraktım bırakacaksın dedi sağlık ocağındaki doktor ama ben bu ay süt buharı yaptım hacamat yaptırdım üstüne bi de d vitamini tedavisi hangisi vesile oldu bilmiyorum ama bu ay hamileliği düşünmeye vaktim olmadı belki de ondan oldu... hsg sonucu nasıl ?
içini ferah tut özelde hsg iste o zaman kuzum. ama darlama kendini rabbim yardımcın olsunvalla ziyadesiyle çekiyorum kuzum, yumurtam da büyüyüp çatlıyor.
balım ya benim için önce tüpler önemli Yani tıkalı tüp olduktan sonra klomen falan yaramaz bence, spermler nerdwn geçecek tüp tıkalı olduktan sonra
canım test yapma ya parana yazık. akışına bırak ya da kan ver. en azından için rahat etsin
Ebeden derken Allah ebediyen razı olsun demek istedim canım, ebe hastaymış gidemedim ona :/
İnşallah canım Allah razı olsun.Elbette canım, inşaallah bebişin seninledir kuzum.
Günaydın canım ...Ben sağdan yumurtladığımda yumurtlama ağrısı çekmiyorum canım ve hacamat yaptırdığımda sağ taraf sıkıntılı geliyordu sol taraf hemen açıldı ve sol taraftan yumurta büyüdüğündeyse ben çok rahat bi şekilde anlıyorum belirtilerden ilk gebeliğimde de soldan tutmuştu bunda da öyle oldu canım yani demek istediğim anlıyorsan ne taraftan yumurta çatlıcağını bence sıkıntı yoktur tabi baksınlar yine de kendini ona çok şartlama diye diyorumvalla ziyadesiyle çekiyorum kuzum, yumurtam da büyüyüp çatlıyor.
Canım soğan kürü yaptıysan tekrar yapma saraçoğlu hocamız 6 ayda bir en fazla öneriyo diye biliyorum her şeyin fazlası zarar ki yumdan sonra yaparsan Bebek tutunamayabilir rahmi temizlediği içinMerhaba ben de hacamat yaptirmak istiyorum ama gebe kalamamayla ilgili bir islem oldugunu bilmiyordum nereye hacamat yapiliyor bu konuda?R4bi4 sen de hacamat yaptirmissin sanirim bununla ilgili beni bu konuda aydinlatabilir misiniz? :) ben de gecen ay sogan kuru yaptim bu ay da corekotu bal tarcin yaptim dun bitti dunden beri de havuc kuru yapiyorum 5 gun yapicam adete son on gun kala da sogam kuru yapicam tekrar bildigim ne varsa uyguluyorum insaallah yan etki yapmaz
Bata 8 gün kala çıkmasını mı bekliyorsunuz anlamadım daha spermle yumurta yeni döllenmeye çalışırken yani bence bu kadar stres yapmayın tamam zor biliyorum bende yaşadım ama çok erken test için ve çok stres yapmışsınızGünaydın kızlar..bu sabah dayanamadım ilk idrarla test yaptım sonuç tek çizgibat a 8 gün var. Ben artık iyice umutsuzluğa kapıldım. Bu ay da olmazsa gider rahim filmi çektiririm diyodum. Eşimde bekliyelim yılbaşına kadar olmadı o zaman çektirelim diyo. Bana hormon tahlilleri yapıldı 6 ay önce sorun yoktu, yumurtlama ve çatlamasında da sorun yok. Eşimin sperm tahlilide normal. 1 senedir deniyoruz. Napıcağımı şaşırdım artık. Soğan kürü yapmıştım mayısta haziranda hamile kaldım kimyasal ile sonuçlandı kendimi aşırı dipte hissediyorum bugün dua edin bana
Günaydın canım, hacamatı bazı eczaneler ve doktorlar yapıyor bulmakta zorlanabilirsin, ama hangi şehirdeysen yardımcı olurum sana. Hacamat ve sülük şifadır ya efendimiz tavsiye ediyor sonuçta :)Merhaba ben de hacamat yaptirmak istiyorum ama gebe kalamamayla ilgili bir islem oldugunu bilmiyordum nereye hacamat yapiliyor bu konuda?R4bi4 sen de hacamat yaptirmissin sanirim bununla ilgili beni bu konuda aydinlatabilir misiniz? :) ben de gecen ay sogan kuru yaptim bu ay da corekotu bal tarcin yaptim dun bitti dunden beri de havuc kuru yapiyorum 5 gun yapicam adete son on gun kala da sogam kuru yapicam tekrar bildigim ne varsa uyguluyorum insaallah yan etki yapmaz
içini ferah tut özelde hsg iste o zaman kuzum. ama darlama kendini rabbim yardımcın olsun
aa mantıklı aslında canım , bi de şunu düşünüyorum ben, hani döllenmeyen yumurtlama adetle beraber atılıyor ya ki sonuçta atılması için tüplerden geçmesi lazım. Tüp kapalı olsaydı yumurta ordan atılmaz kalırdı diye düşünüyorum ama saçmalıyorumGünaydın canım ...Ben sağdan yumurtladığımda yumurtlama ağrısı çekmiyorum canım ve hacamat yaptırdığımda sağ taraf sıkıntılı geliyordu sol taraf hemen açıldı ve sol taraftan yumurta büyüdüğündeyse ben çok rahat bi şekilde anlıyorum belirtilerden ilk gebeliğimde de soldan tutmuştu bunda da öyle oldu canım yani demek istediğim anlıyorsan ne taraftan yumurta çatlıcağını bence sıkıntı yoktur tabi baksınlar yine de kendini ona çok şartlama diye diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?