Farkındayım çok aceleci davranıyorum ama kimyasal gebelikten sonra beklemek benm için iyice zorlaştı içim içimi kemiriyo bide sürekli sorup duran çevre baskısı eşimin ailesi içinden çıkılmaz bi hale geldi durum benm için. Kendimi bi aktiviteye yöneltmem lazım spor vs gibi yoksa iyice kafamı kurcalıycakBata 8 gün kala çıkmasını mı bekliyorsunuz anlamadım daha spermle yumurta yeni döllenmeye çalışırken yani bence bu kadar stres yapmayın tamam zor biliyorum bende yaşadım ama çok erken test için ve çok stres yapmışsınız
Olabilir canim belki, bence degerlendirkızlar ben pazartesi hsg çektirdim. dünde ovulasyon testinde pozitif yakaladım ama yapıp yapmamak arası bile kalmıştım çünkü daha erken diye. geçen ay 18 de ovulasyon pik yapmıştı bu ay 11 de yapma durumu olabilir mi? yoksa hsgden kaynaklı bir sorunmu sizce
Günaydın canım, hacamatı bazı eczaneler ve doktorlar yapıyor bulmakta zorlanabilirsin, ama hangi şehirdeysen yardımcı olurum sana. Hacamat ve sülük şifadır ya efendimiz tavsiye ediyor sonuçta :)
Sağol canım Allah razı olsun. Ben de özwli düşünüyorum inşaallah
aa mantıklı aslında canım , bi de şunu düşünüyorum ben, hani döllenmeyen yumurtlama adetle beraber atılıyor ya ki sonuçta atılması için tüplerden geçmesi lazım. Tüp kapalı olsaydı yumurta ordan atılmaz kalırdı diye düşünüyorum ama saçmalıyorum
Kuzum seni anlıyorum bende 2 aylık düşük yaptım ve üzerinden 16 ay geçti bana da herkes soruyo ama hayırlısı istemiyorum diyodum sen bunlara takılma bunlara takıldıkça insan bi süre sonra takıntı haline getiriyor ve kendini yıpratıyor dediğin gibi bi aktivite bul kendine ve vücuduna izin ver bi rahatlasın bende senin gibiydim.. ayrıca çok şükür ki kimyasalda olsa hamile kalabiliyosun şükret bi daha olacak demek buFarkındayım çok aceleci davranıyorum ama kimyasal gebelikten sonra beklemek benm için iyice zorlaştı içim içimi kemiriyo bide sürekli sorup duran çevre baskısı eşimin ailesi içinden çıkılmaz bi hale geldi durum benm için. Kendimi bi aktiviteye yöneltmem lazım spor vs gibi yoksa iyice kafamı kurcalıycak
Piki yakaladıysan değerlendir canım belli ki erken yumurtlıcaksın bu ay...değişebiliyor zamanlar hsg de var ihtimal daha çokkızlar ben pazartesi hsg çektirdim. dünde ovulasyon testinde pozitif yakaladım ama yapıp yapmamak arası bile kalmıştım çünkü daha erken diye. geçen ay 18 de ovulasyon pik yapmıştı bu ay 11 de yapma durumu olabilir mi? yoksa hsgden kaynaklı bir sorunmu sizce
canım hsgde sanırım tup acmak ıcın ılaç veriyorlarya dedım onun etkisimi. Çünkü şu döngünden 14 çıkartıp yumurtlama gununu falan buluyorlar ya ondan sordum.Piki yakaladıysan değerlendir canım belli ki erken yumurtlıcaksın bu ay...değişebiliyor zamanlar hsg de var ihtimal daha çok
Biliyorum kuzum anladım ama bazen hava değişiminden etkilenip erken ya da geç çatlayabiliyo yumlar onun için dedim bendecanım hsgde sanırım tup acmak ıcın ılaç veriyorlarya dedım onun etkisimi. Çünkü şu döngünden 14 çıkartıp yumurtlama gununu falan buluyorlar ya ondan sordum.
Sogan kurunu gecen ay yaptim ama cok akintim olmadi sadece ovulasyon gunlerimde 3 gun asiri bir akinti oldu baya sasirmistim sonra yine kesildi ben de acaba tam temizlenmedi mi diye dusundum. Saracoglu ilk ay 15gun sonraki 3 ay son on gun yapin diyor ama temizlenmediyse tabii ben de doktora gitmedigim icin bunu ogrenemedim ama dedigin dogru belki de temizlnemistr neyse bu ay yapmiyim en iyisi. Tarama dedigin ne oluyor? Ben de 2aylikken dusuk yaptim bu arada tam gecen sene bu aydiCanım soğan kürü yaptıysan tekrar yapma saraçoğlu hocamız 6 ayda bir en fazla öneriyo diye biliyorum her şeyin fazlası zarar ki yumdan sonra yaparsan Bebek tutunamayabilir rahmi temizlediği içinhacamatı da hiç yaptırmadıysan önce bi tarama yaptır sonra Bebek için bel kuyruk sokumuna yaptır ama kesinlikle yumdan sonra yaptırma hacamatta rahmi temizliyor ve hamilelere yasak
Evet canim ona ne şüphe ne varsa yine alternatif tipta varGünaydın canım, hacamatı bazı eczaneler ve doktorlar yapıyor bulmakta zorlanabilirsin, ama hangi şehirdeysen yardımcı olurum sana. Hacamat ve sülük şifadır ya efendimiz tavsiye ediyor sonuçta :)
Sağol canım Allah razı olsun. Ben de özwli düşünüyorum inşaallah
aa mantıklı aslında canım , bi de şunu düşünüyorum ben, hani döllenmeyen yumurtlama adetle beraber atılıyor ya ki sonuçta atılması için tüplerden geçmesi lazım. Tüp kapalı olsaydı yumurta ordan atılmaz kalırdı diye düşünüyorum ama saçmalıyorum
Bildiğim tek şey takıntı haline getirmemek gerektiği, düşünmeyi bıraktığında kendi kendine geliyor zaten. Benimkilerden aynı. Özel bi çalışmam yok. Uğraşmıyorum daha düşünmüyoruz da zaten dedim. Bi daha da sormazlar. Şaka bile yapmaya kalkarlar ben bakıcam sen mi bakıcan sın da istiyorsun diyorum. Herkes kendi hayatına baksın. Sen de hiç üzme kendini. Kafanı rahatlat.Farkındayım çok aceleci davranıyorum ama kimyasal gebelikten sonra beklemek benm için iyice zorlaştı içim içimi kemiriyo bide sürekli sorup duran çevre baskısı eşimin ailesi içinden çıkılmaz bi hale geldi durum benm için. Kendimi bi aktiviteye yöneltmem lazım spor vs gibi yoksa iyice kafamı kurcalıycak
Hacamat yapacak kişi biliyordur canım taramayı sünnet yerleri kalp karaciğer ve kuruk sokumuna atıyorlar ilkte yanlış bilmiyorsam sonra bakıyo nerde sıkıntı var oraya daha yoğunlukta yapıyo adetten hemen sonra da olur adetliyken yapılmıyo zaten ben bu ay yumdan 2 gün önce yaptırdım canımSogan kurunu gecen ay yaptim ama cok akintim olmadi sadece ovulasyon gunlerimde 3 gun asiri bir akinti oldu baya sasirmistim sonra yine kesildi ben de acaba tam temizlenmedi mi diye dusundum. Saracoglu ilk ay 15gun sonraki 3 ay son on gun yapin diyor ama temizlenmediyse tabii ben de doktora gitmedigim icin bunu ogrenemedim ama dedigin dogru belki de temizlnemistr neyse bu ay yapmiyim en iyisi. Tarama dedigin ne oluyor? Ben de 2aylikken dusuk yaptim bu arada tam gecen sene bu aydiocaktan beri tekrar korunmayi biraktik yani 9ay oldu bi gelisme yok o yuzden hacamati deniyim dedim onumuzdeki ay belki yaptirabilirim. Adetten sonra mi yapiliyor hemen?
Canım ya birisi vardı burda 3 gün kala erken gebelik testi yaptı çıkmadı sonra normal yaptı cikti o kimdi6 gün kala canım, öyle diyorlar
Öyle yapayım kuzum :) Genelde soldan oluyorBende pek alaka kuramadım ama tüp kapalı olsa da adet olunuyo onu biliyorum kuzum sen kendini bu ay bi yumurtlama zamanında iyice kontrol et dinle bakalım nasıl olcak nerden gelecek yum ağrısı
Insallah hsg ye firsat kalmadan bebiş gelir hem yeni evlisin hem yasin küçük çok idealvalla ziyadesiyle çekiyorum kuzum, yumurtam da büyüyüp çatlıyor.
Ohh böylesi daha iyi olur aslında kuzum :) akışına bırakmak :)
İşte birileri diyor doğum kontrol hapı
balım ya benim için önce tüpler önemli Yani tıkalı tüp olduktan sonra klomen falan yaramaz bence, spermler nerdwn geçecek tüp tıkalı olduktan sonra
canım test yapma ya parana yazık. akışına bırak ya da kan ver. en azından için rahat etsin
Ay Allah senin iyiliğini versin yaa
Ebeden derken Allah ebediyen razı olsun demek istedim canım, ebe hastaymış gidemedim ona :/
Sülüğü bu ay yaptırmak istiyorum canım ama eşim ne der bilmiyorum hacamata izin veriyor beraber yaptırıyoruz :)Evet canim ona ne şüphe ne varsa yine alternatif tipta varbu arada istanbulda yasiyorum tavsiyelerini beklerim :))) sülük tedavisi de yaptirdin mi sen?
Z zynpzn8989 canımCanım ya birisi vardı burda 3 gün kala erken gebelik testi yaptı çıkmadı sonra normal yaptı cikti o kimdi
doğru haklısın canım hayırlı zamanda gelsin oğlum
Insallah hsg ye firsat kalmadan bebiş gelir hem yeni evlisin hem yasin küçük çok ideal
Çok teşekkürler canim müsaitse buraya gelebilir mi alıntı yapmayı öğrenemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?