Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farkındayım çok aceleci davranıyorum ama kimyasal gebelikten sonra beklemek benm için iyice zorlaştı içim içimi kemiriyo bide sürekli sorup duran çevre baskısı eşimin ailesi içinden çıkılmaz bi hale geldi durum benm için. Kendimi bi aktiviteye yöneltmem lazım spor vs gibi yoksa iyice kafamı kurcalıycak

kızlar ben pazartesi hsg çektirdim. dünde ovulasyon testinde pozitif yakaladım ama yapıp yapmamak arası bile kalmıştım çünkü daha erken diye. geçen ay 18 de ovulasyon pik yapmıştı bu ay 11 de yapma durumu olabilir mi? yoksa hsgden kaynaklı bir sorunmu sizce

Olabilir canim belki, bence degerlendir

Bende pek alaka kuramadım ama tüp kapalı olsa da adet olunuyo onu biliyorum kuzum sen kendini bu ay bi yumurtlama zamanında iyice kontrol et dinle bakalım nasıl olcak nerden gelecek yum ağrısı

Kuzum seni anlıyorum bende 2 aylık düşük yaptım ve üzerinden 16 ay geçti bana da herkes soruyo ama hayırlısı istemiyorum diyodum sen bunlara takılma bunlara takıldıkça insan bi süre sonra takıntı haline getiriyor ve kendini yıpratıyor dediğin gibi bi aktivite bul kendine ve vücuduna izin ver bi rahatlasın bende senin gibiydim.. ayrıca çok şükür ki kimyasalda olsa hamile kalabiliyosun şükret bi daha olacak demek bu

Son düzenleme:
Piki yakaladıysan değerlendir canım belli ki erken yumurtlıcaksın bu ay...değişebiliyor zamanlar hsg de var ihtimal daha çok

Piki yakaladıysan değerlendir canım belli ki erken yumurtlıcaksın bu ay...değişebiliyor zamanlar hsg de var ihtimal daha çok
canım hsgde sanırım tup acmak ıcın ılaç veriyorlarya dedım onun etkisimi. Çünkü şu döngünden 14 çıkartıp yumurtlama gununu falan buluyorlar ya ondan sordum.

canım hsgde sanırım tup acmak ıcın ılaç veriyorlarya dedım onun etkisimi. Çünkü şu döngünden 14 çıkartıp yumurtlama gununu falan buluyorlar ya ondan sordum.
Biliyorum kuzum anladım ama bazen hava değişiminden etkilenip erken ya da geç çatlayabiliyo yumlar onun için dedim bende

Sogan kurunu gecen ay yaptim ama cok akintim olmadi sadece ovulasyon gunlerimde 3 gun asiri bir akinti oldu baya sasirmistim sonra yine kesildi ben de acaba tam temizlenmedi mi diye dusundum. Saracoglu ilk ay 15gun sonraki 3 ay son on gun yapin diyor ama temizlenmediyse tabii ben de doktora gitmedigim icin bunu ogrenemedim ama dedigin dogru belki de temizlnemistr neyse bu ay yapmiyim en iyisi. Tarama dedigin ne oluyor? Ben de 2aylikken dusuk yaptim bu arada tam gecen sene bu aydi ocaktan beri tekrar korunmayi biraktik yani 9ay oldu bi gelisme yok o yuzden hacamati deniyim dedim onumuzdeki ay belki yaptirabilirim. Adetten sonra mi yapiliyor hemen?

Evet canim ona ne şüphe ne varsa yine alternatif tipta var bu arada istanbulda yasiyorum tavsiyelerini beklerim :))) sülük tedavisi de yaptirdin mi sen?

Bildiğim tek şey takıntı haline getirmemek gerektiği, düşünmeyi bıraktığında kendi kendine geliyor zaten. Benimkilerden aynı. Özel bi çalışmam yok. Uğraşmıyorum daha düşünmüyoruz da zaten dedim. Bi daha da sormazlar. Şaka bile yapmaya kalkarlar ben bakıcam sen mi bakıcan sın da istiyorsun diyorum. Herkes kendi hayatına baksın. Sen de hiç üzme kendini. Kafanı rahatlat.

Hacamat yapacak kişi biliyordur canım taramayı sünnet yerleri kalp karaciğer ve kuruk sokumuna atıyorlar ilkte yanlış bilmiyorsam sonra bakıyo nerde sıkıntı var oraya daha yoğunlukta yapıyo adetten hemen sonra da olur adetliyken yapılmıyo zaten ben bu ay yumdan 2 gün önce yaptırdım canım

Bende pek alaka kuramadım ama tüp kapalı olsa da adet olunuyo onu biliyorum kuzum sen kendini bu ay bi yumurtlama zamanında iyice kontrol et dinle bakalım nasıl olcak nerden gelecek yum ağrısı
Öyle yapayım kuzum :) Genelde soldan oluyor Soğan kürüne başladım hayırlısı olsun :))

Insallah hsg ye firsat kalmadan bebiş gelir hem yeni evlisin hem yasin küçük çok ideal

Evet canim ona ne şüphe ne varsa yine alternatif tipta var bu arada istanbulda yasiyorum tavsiyelerini beklerim :))) sülük tedavisi de yaptirdin mi sen?
Sülüğü bu ay yaptırmak istiyorum canım ama eşim ne der bilmiyorum hacamata izin veriyor beraber yaptırıyoruz :)

İstanbul hangi ilçesinde balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…