- 10 Ağustos 2018
- 153
- 147
- 18
Bende sağlıklı sıhhatli oğlum olsun istiyordum hatta eşim kız istiyor du anlaşamıyorduk. Rabbim çok şükür erkek verdi elhamdülillah ne gelse razıyız işin şakasıdoğru haklısın canım hayırlı zamanda gelsin oğlumHep erkek hissediyorum da :))
Z zynpzn8989 geldiğinde bakarsın canım :)Çok teşekkürler canim müsaitse buraya gelebilir mi alıntı yapmayı öğrenemedim daha
ahahhh alemsinKızlar biraz şımarık mi ne şaka şakakız anneleri toplanacak
Amin canım şifa olsun inşaallah :):)Öyle yapayım kuzum :) Genelde soldan oluyorSoğan kürüne başladım hayırlısı olsun :))
Basaksehirdeyim canim yaa valla bakalim suluk hacamat ne varsa denemek istiyorumSülüğü bu ay yaptırmak istiyorum canım ama eşim ne der bilmiyorum hacamata izin veriyor beraber yaptırıyoruz :)
İstanbul hangi ilçesinde balım
Tamam canim bir arastirayim ben onuHacamat yapacak kişi biliyordur canım taramayı sünnet yerleri kalp karaciğer ve kuruk sokumuna atıyorlar ilkte yanlış bilmiyorsam sonra bakıyo nerde sıkıntı var oraya daha yoğunlukta yapıyo adetten hemen sonra da olur adetliyken yapılmıyo zaten ben bu ay yumdan 2 gün önce yaptırdım canım
attı sana canımBasaksehirdeyim canim yaa valla bakalim suluk hacamat ne varsa denemek istiyorum
Amin insallah teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah tez vakitte alırsın gebelik haberini sıkma canını
canim olsun bir dahakine olur hayirlisi boyleymisAmin insallah teşekkür ederim
Bu ay hiç olmadığım kadar umutluydum çok belirti yaşadımhayırlısı tabi
Öyle tabi canım hayırlısı.birkaç güne iyice atarım üzüntümü inşallah sonra calismaya devamcanim olsun bir dahakine olur hayirlisi boyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?