İnş kuzumm Ama bız doktora göre değil canımızın isteğine göre değerlendirdik dün vardı mesala ama yapmadık
Geçmiş olsun canım hoşgeldinbeni de ekler misiniz ama düşük ve sonrasında kürtaj olduğum için bat şu an belli değil
Kuzum öbür aya kaldı maalesef. Vardır her şeyde bir hayırR4bi4 canım naptın hsg çekilme olayını
Böylesi daha iyi balım, bi görev olarak görmemek lazım :)İnş kuzumm Ama bız doktora göre değil canımızın isteğine göre değerlendirdik dün vardı mesala ama yapmadık
teşekkür ederim canım hoşbuldumGeçmiş olsun canım hoşgeldin
canım imkanın varsa bu klomen veya catlatma ignesi en olmadı ovulasyon takibi yap bak ben gecen ay 19da ymurtladım bu ay 10da inan bunlarında etkisi varKuzum öbür aya kaldı maalesef. Vardır her şeyde bir hayır
Kuzum ben yumurtlama takibi yaptırdım kendiliğinden büyüyüp çatlıyor şükürler olsun. Onlarla vakit kaybetmek istemiyorum balımcanım imkanın varsa bu klomen veya catlatma ignesi en olmadı ovulasyon takibi yap bak ben gecen ay 19da ymurtladım bu ay 10da inan bunlarında etkisi var
İnş kuzum allahın iznıyle olucak inş  sen neler yapıyonBöylesi daha iyi balım, bi görev olarak görmemek lazım :)
napayım balım eşim için laboratuvar bakıyorum. 6'da derdten çıktığı için devlette yaptıramaz. inşaallah uygun bi yer bulabilirim ya.İnş kuzum allahın iznıyle olucak inş  sen neler yapıyon
yok canım o açıdan demedim hani o günler çalışma olur yumrtlama dönemini atlama diye söyledimKuzum ben yumurtlama takibi yaptırdım kendiliğinden büyüyüp çatlıyor şükürler olsun. Onlarla vakit kaybetmek istemiyorum balım
Ahh ahh bizimde oyle kötü düşünmek istemiyorum ama olmazsa eşim tekrarlıcak o da testleri bizde mecburen özelde yaptırıyoruz ne paralar döküyoruz rabbim karşılığında küçük muzicelerimizi gönderir inş buay olmasa anneme gidicem ara vercem hasret gidercem valla ama inş güzel haberle giderim mutlu bi sekilde gitmeyi nasip etsin rabbimnapayım balım eşim için laboratuvar bakıyorum. 6'da derdten çıktığı için devlette yaptıramaz. inşaallah uygun bi yer bulabilirim ya.
Onun dışında bir şey yok balım sıkılıyorum burda.
Canimm amin insallah dedigin gibi olacak.. adetin 3. Gunu daha pofff simdi bekle 1 ay daha.. sen naptin tatlim mrk ettik seniwhiterabbit88 guzel kuzummmm davsanimmmm olacak biraz sabirr bizimde sinavimiz bu be kuzumm baksana Rabbim nasip etsin bize o annelik duygusunu saglikli meleklerimizle insallah duadan baska eldn gelen bir sey yk Rabbm buyuk
Ayy agzindan bal damliyor guzel haberlerini bekliyoruzzzKızlar iğneden mi bilmiyorum ama sanki hamile gibiyim 14 aydır ilk defa rahimime ağrı saplandı batmalar da cabası olmasa bile artık umudum vr gelicek mucizem allahın iznıyle inş
Canim esin ikna oldu mu test icin? Hadi hayirli sonuclar olsun..napayım balım eşim için laboratuvar bakıyorum. 6'da derdten çıktığı için devlette yaptıramaz. inşaallah uygun bi yer bulabilirim ya.
Cnm inş hepimizden güzel haberler gelicekAyy agzindan bal damliyor guzel haberlerini bekliyoruzzz
klomen ve overtille kullandım. catlamamisti yumurtam kiste dönüşmüştü. reglim her zamankinden farklı oldu. hatta atamamışım 15 gün erken geldi reglim. belki bunun gibi bi şeydir. dr kontrolünde sorabilirsin.Kizlar selam benim bu ay reglim cok az geldi ya bugun 4. gun bitti yani; neden oyle olmus olabilir sizce?
merhaba canım ben iğneyi oldum dün. çalışmalara devam. :) sen napıyorsun? bu arada bata eklemişsiniz. ayrı bir güç geldi bana. teşekkür ederim. ortam sanal manal destek oluyor.Günaydın ballışlar nasılsınız bugün :)
Var mı güzel gelişmeler :)
Yok canim daha 3 gun once kontroldeydim kist yok dedi doktorum :)klomen ve overtille kullandım. catlamamisti yumurtam kiste dönüşmüştü. reglim her zamankinden farklı oldu. hatta atamamışım 15 gün erken geldi reglim. belki bunun gibi bi şeydir. dr kontrolünde sorabilirsin.
Benim de besinci gunum beyaz tavsancim; senle ayniyiz asagi yukari :))Canimm amin insallah dedigin gibi olacak.. adetin 3. Gunu daha pofff simdi bekle 1 ay daha.. sen naptin tatlim mrk ettik seni
Ayy agzindan bal damliyor guzel haberlerini bekliyoruzzz
Canim esin ikna oldu mu test icin? Hadi hayirli sonuclar olsun..
Zeyah3917 kiz sende durumlar nasil? Belirtiler flan basladi mi bacim :) bu arada bize kur onermistin. Esimin degerler biraz kotuydu, 1 sene dolmadan testi tekrarlamayalim demistik. Kboynuzu baslaticam insallah. Ben de sogan kuru yapmistim ama su an adet olamama gibi bir durumum yok. Belki yumurta kalitesi icin balli kuru yaparim diyorum. Boyle iste..
Canim Ankara’da Denge Laboratovari’na verdi benim esim de... Cumartesi gunleri de aciknapayım balım eşim için laboratuvar bakıyorum. 6'da derdten çıktığı için devlette yaptıramaz. inşaallah uygun bi yer bulabilirim ya.
Ha yok kuzum 13 aydır düzenli olarak ilişki oluyordu ama gelmedi bebişimyok canım o açıdan demedim hani o günler çalışma olur yumrtlama dönemini atlama diye söyledim
Ahh ahh bizimde oyle kötü düşünmek istemiyorum ama olmazsa eşim tekrarlıcak o da testleri bizde mecburen özelde yaptırıyoruz ne paralar döküyoruz rabbim karşılığında küçük muzicelerimizi gönderir inş buay olmasa anneme gidicem ara vercem hasret gidercem valla ama inş güzel haberle giderim mutlu bi sekilde gitmeyi nasip etsin rabbim
Canim esin ikna oldu mu test icin? Hadi hayirli sonuclar olsun..
bebiştendir oo :))kasıklarımda ağrı varNedir bu
merhaba canım ben iğneyi oldum dün. çalışmalara devam. :) sen napıyorsun? bu arada bata eklemişsiniz. ayrı bir güç geldi bana. teşekkür ederim. ortam sanal manal destek oluyor.
Canim Ankara’da Denge Laboratovari’na verdi benim esim de... Cumartesi gunleri de acik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?