Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimize düşmanız valla, attığım fotolardaki misal bizde kendimizi bayaaa etkiliyoruz

Eklentiler

• 45794740-2DFB-4978-B432-4F3BA48B598C.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 37
  • AF3A71C3-CBAF-49C2-96B2-9AC916EC682E.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 39
gunaydin arkadaslar benimde regle son 2 gun kaldi dusunmeyim.diyorum ama olmuyor hic belirti yok gecen ay herseyi yasadim husran bu ay ne olacak bakalim.gonlumuze gore hayirliysa insallah olsun

Biz de heyecanla bekliyoruz kuzum :) Bu şekilde moralini hep yüksek tut, Rabbim bizlere müjdeli haberi vermeni nasip etsin inşallah
Ayy keşke kuzum rabbim hepimize o Mutlu haberi vermeyi nasıp etsin inş

Kizlar selam benim bu ay reglim cok az geldi ya bugun 4. gun bitti yani; neden oyle olmus olabilir sizce?
Kuzum bnım de öyle oluyor.. Doktora sorduğumda günü öyle olabilir diyo çok az oldu kanamam dedım miktarıda bi ölcüt değil değil adet oldun mu oldun dedı .

Kuzum bnım de öyle oluyor.. Doktora sorduğumda günü öyle olabilir diyo çok az oldu kanamam dedım miktarıda bi ölcüt değil değil adet oldun mu oldun dedı .

Benim 2 gün max 3 gün sürüyo ben de doktora söyledim ama günü önemli değil minimum 4 5 ped doluyosa gerisi önemsiz dedi

Benim de normalde boyle olur ama bu ay sasirdim; cunku klomen vs de artiriyor bence. Ben de 2 aydir kullaniyorum.
Bu ay dozumu da artirdi sabah 2 aksam 2 iciyorum; insallah benim de digerleri gibi 3 yumurtam filan buyur; en azindan 2 :) Asilama da yapacagiz cunku ve kalbimden hep ikiz geciyor :)

Ayy inşallah olur :) benim eşimin ikizi var çok imreniyorum ben de ikiz çok istiyorum. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim :)

Günaydın ballışlar nasılsınız bugün :)

Var mı güzel gelişmeler :)

İnş kuzum rabbim sana istediğin gibi nasip eder bana bi tane yeter

Günaydın ballışlar nasılsınız bugün :)

Var mı güzel gelişmeler :)
Günaydın kuzum Bnim bu gün iğnenin 7 günü peçeteye sildiğim de cok yoğun Bı akıntım geldi şimdi... Allahın iznıyle beklemedeyim

şekerler ben yazmasam yazacağınız yok çok sıkılıyorum çok Saatler geçmiyor, zaman dondu sanki hoofff

ohh zil çaldı Rabbim
Valla biri gelince çok seviniyorum. Bi an önce akşam olsun eşim gelsin diyorum, hiç sabah olmasın istiyorum Deliricem

beni de ekler misiniz ama düşük ve sonrasında kürtaj olduğum için bat şu an belli değil

şekerler ben yazmasam yazacağınız yok çok sıkılıyorum çok Saatler geçmiyor, zaman dondu sanki hoofff
İnş kuzumm Ama bız doktora göre değil canımızın isteğine göre değerlendirdik dün vardı mesala ama yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…