Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle tabi canım hayırlısı.birkaç güne iyice atarım üzüntümü inşallah sonra calismaya devam
Cnm uzuldum yalan degil Rabbm hayirli zamanda nasip etsin insallahh o uzuntuyu en iyi biz anlariz ama smdi en azindn olmadigini bilip dah fazla geciktirmicek vucudun adeti ve yine yeniden calismalara tam gZ devam be kuzum

Kızlar iğneden mi bilmiyorum ama sanki hamile gibiyim 14 aydır ilk defa rahimime ağrı saplandı batmalar da cabası olmasa bile artık umudum vr gelicek mucizem allahın iznıyle inş
oyy canım benim hadi inşallahh bizleri de sevindir balım :)

Amin insallah teşekkür ederim
Bu ay hiç olmadığım kadar umutluydum çok belirti yaşadım hayırlısı tabi
Ben de bi ara herşeyi belirti sayıyodum hatta bi ay göğüslerim inanılmaz şişti damarları falan gözle görülür derecede belirginleşti ay dedim bu sefer oldu o ayda negatif olunca dedimki ben bunları psikolojik yapıyorum o aydan beridir saldım belirti aramıyorum artık sen de bi öyle yapabilirsen dene bakalım canım kafan rahatlar biraz

Cnm uzuldum yalan degil Rabbm hayirli zamanda nasip etsin insallahh o uzuntuyu en iyi biz anlariz ama smdi en azindn olmadigini bilip dah fazla geciktirmicek vucudun adeti ve yine yeniden calismalara tam gZ devam be kuzum
Amin canım Allah razı olsun.İnşallah bebesini bekleyen tüm annelere Allah nasip etsin.

Mide bulantısı halsizlik akıntı sancı hepsini o kadar fazla yasadım ki demekki hepsi psikolojik.Düşük yaptığım ay klişe olacak ama gerçekten ne farkındaydim ne belirti gördüm üzerine dusmemistim çünkü.Sadece mide kazınmasi olmuştu o da her zaman olan şey.dikkatimi bile çekmemişti.
Bu ay ne test ne belirti hiçbir şey dusunmemeye çalışacağım Allahın izniyle

Oy kuzummm anam agladi kac gundur dip kose temizlige giristim butun yazilanlari okudum ama cevap yazamadan uyuyakaldm hep :)))) pazar gununden beri oldum dun bitti sukur..sen napiysn nasil gidiyr bakalm
Ohh hasret gidermece ne güzel yaa :):) analar gelince hep bi temizlik oluyo dimi ya benim annemde öyle :):):) iyi gidiyor kuzum elhamdulillah seni merak ettim yazmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…