Benim adet biteli 3 gün oldu canım, daha beklemedeyim :)Büyük ihtimalle yumurtlama akıntım çoğaldı
Bugunde değerlendirdik . Sizde durumlar nasıl devam demi ?
yaaa kuzum akıntı olmaz mıydı kafam iyice karıştı valla yarın bi ddaha yapim olmazsa bir bakayım silik çıkarsa çatlamıştır demekkiEn azından uğraşacak bir şeyin var kuzum ben de otur otur sıkıldım
Kuzum bence çatlamış yumurtan
güle güle kirlet Kuzum benim :)
Gerçekten de öyle balım etliye sütlüye karışmaz, istersen evi dağıt altını üstüne getir ses etmez valla :)) Ama uğraşacak bir şey yok otur otur sıkıldık dün biraz gezdik hava buz valla. Öyle işte sıkılıyoruz :/
Canım Allah yardımcın olsun sağlıklı bir gebelik olsun sağlıcakla kucagina alırsın inşallah.dua edin bana simdide aklimda kimyasal mi dis gebelik mi mol gebelik mi sorulari geciyo
Evet tekrar yap kuzum ama değerlendirdiysen sorun yok :)yaaa kuzum akıntı olmaz mıydı kafam iyice karıştı valla yarın bi ddaha yapim olmazsa bir bakayım silik çıkarsa çatlamıştır demekki
yok bugün değil dünEvet tekrar yap kuzum ama değerlendirdiysen sorun yok :)
E tamam bi de yarın olursa daha ne olsun canımyok bugün değil dün
yarın çok çok dikkat edip yapcam sıvı alımına 2 saat hiç bişey içmim demi 4 saat şart değilE tamam bi de yarın olursa daha ne olsun canım
O zaman doğru sonuç vermesi lazım canım. Kaçıncı günündü bugünya vallaha dikkat ediyorum sabah ilk idrardan sonra hemen saate bakıyom 10bucuk mesela 12bucuga kadar 1 bardak su agzıma koymuyorum :s
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım balım. kullanım kılavuzu yok muydu paketin içindeyarın çok çok dikkat edip yapcam sıvı alımına 2 saat hiç bişey içmim demi 4 saat şart değil
Hahahhah o sikintinin ustune daha bi tatlu gelir smdi :)))))benim bal kocam yanımdaAllahım bi özlemişim yanagını mıncıklıyorum kıpkırmızı oldu
O anne diye seslenecek yavrularimiz olacakmi bende ck merk ediyrmKızlar ne durumdasiniz
Ben yine klomene başladım
Aynı şeylere devam işte..
Sanki hiç anne olmayacağım hissi var üstümde
Düşük yaptiğim miniklerimi düşünüp düşünüp ağlıyorum..
Evlatlarim yaşamasada tabiki ben bir anneyim ama.. ne zaman ki bana anne diye seslenen kuzularim olacak diye hep düşünüyorum :/
Çok üzülüyorum çok :/O anne diye seslenecek yavrularimiz olacakmi bende ck merk ediyrm((((
Evet kuzum ya sabah bi de kötü bi rüya gördüm, aklım hep ondaydı bugün :/Hahahhah o sikintinin ustune daha bi tatlu gelir smdi :)))))
çok sevdim bunu, zamanlaması manidar oldu canımKızlar ne durumdasiniz
Ben yine klomene başladım
Aynı şeylere devam işte..
Sanki hiç anne olmayacağım hissi var üstümde
Düşük yaptiğim miniklerimi düşünüp düşünüp ağlıyorum..
Evlatlarim yaşamasada tabiki ben bir anneyim ama.. ne zaman ki bana anne diye seslenen kuzularim olacak diye hep düşünüyorum :/
Çok şükür canım bizi yanlız bırakmayan bir Rabbimiz var binlerce kez şükürler olsun ❤çok sevdim bunu, zamanlaması manidar oldu canım Eki Görüntüle 2192950
Şükretmek gibisi var mı balımÇok şükür canım bizi yanlız bırakmayan bir Rabbimiz var binlerce kez şükürler olsun ❤
10.gün ilk defa kullandığımda 13.günde çatlamıştıO zaman doğru sonuç vermesi lazım canım. Kaçıncı günündü bugün
var canım da, ilk kullandığımda cahillik işte ilk idrarla ypıyodum aama hamile kalmıştım o ay şimdi baktım ettim özellikle son 2 saat sıvı alımı kesilmeli diyor bu sefer uyuyorum karışıklık oldu şans işteBen hiç ovulasyon testi yapmadım balım. kullanım kılavuzu yok muydu paketin içinde
var canım da, ilk kullandığımda cahillik işte ilk idrarla ypıyodum aama hamile kalmıştım o ay şimdi baktım ettim özellikle son 2 saat sıvı alımı kesilmeli diyor bu sefer uyuyorum karışıklık oldu şans işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?