bugün yapıcam sancım var belim ağrıyo kasığım ağrıyo zurnanın zırt dediği yere geldikBence henüz çatlamamış çatlamaya yakın ama. Denemeye devam et canım
bende var bat'ı bekliyorumKizlar selam bu laboquick ultra erken gebelik testi iyi midir alayim dedim de?
Hadi hayırlı sonuçlar al inşallah canımbugün yapıcam sancım var belim ağrıyo kasığım ağrıyo zurnanın zırt dediği yere geldik
İnşallah canım atarım yaptıktan sonra bal tarçın çörek otu kullandım ama bıraktım kist yapmış çok kişideHadi hayırlı sonuçlar al inşallah canım
Hepimizden razı olsun kuzum sende iyi ol canım benim :):) Nevşehir mükemmel kuzum manzarası gün batımı kaleleri çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum tatilimiz güzel geçti şimdi elimin köyüne geldik burda da tel çekmiyo zorla yazıyorum :):)Merk eden kalbini severm ki seninnnn cnm bnmmmm Allah razi olsnnnn..iyi olun insallahh oyy yerim tattil nasil gidiyr nevsehir guzelmi ck merk ettigim bi yer
Kuzum şimdilik hiç bi belirti yok göğüs hassasiyeti hariç onu da yokladığımda anlıyorum öyle ki unutuyorum hamile olduğumu vücut o kadar alışmış ki beklemeyi hala bekliyormuş gibi hissediyorum bazen :):) ballı kürü yap canım eşine de çakşırı içir mutlaka hiç bi zararı yok ben çok araştırdım hızınız kaçtı ? Rabbim tez zamanda nasip etsin kuzum inşaallah :):) ama çakşır çok iyi geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum kuzum :)Canimm amin insallah dedigin gibi olacak.. adetin 3. Gunu daha pofff simdi bekle 1 ay daha.. sen naptin tatlim mrk ettik seni
Ayy agzindan bal damliyor guzel haberlerini bekliyoruzzz
Canim esin ikna oldu mu test icin? Hadi hayirli sonuclar olsun..
Zeyah3917 kiz sende durumlar nasil? Belirtiler flan basladi mi bacim :) bu arada bize kur onermistin. Esimin degerler biraz kotuydu, 1 sene dolmadan testi tekrarlamayalim demistik. Kboynuzu baslaticam insallah. Ben de sogan kuru yapmistim ama su an adet olamama gibi bir durumum yok. Belki yumurta kalitesi icin balli kuru yaparim diyorum. Boyle iste..
yettikay kızlar yetişin şeffaf akıntı geliyo
Ov bi türlü pik olmadı ama akıntı kendini salıverdi artık yeter ulan yazık kıza dedi heraldeyettik
Allah hayra cikarsin kuzucumm bazen insn kotu kaliyr etkisinde ruyalarinEvet kuzum ya sabah bi de kötü bi rüya gördüm, aklım hep ondaydı bugün :/
Hayirlu cumalar canimmmm hayirli cumalar kizlarrGünaydın kızlar, iyi cumalar olsun
Oyyy kuzummmm bitanemmm duana icim titredi adimi gorunce gozyaslarim suzulduu o yuce Rabbim razi olsun sendenn insallahh dualarimiz karsiliksiz kalmayacak kuzummmm inanan insanlariz hepimiz masallahhh ck tskr ederim sizlerde benim dualarimdasiniz gonul birligimiz bozulmasin insallahKuzum hayırlı cumalar Bi tane de senin günlük alman gereken folic asit ve diğer vitaminler var.. İstersen Bı tane düşür bazı vıtamınler çok alınca halsizlik yapabiliyor belki ondandır.. Bnim dilimden düşmeyen Bı duadır inş şifa olucaktır kuzum.. ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et... İsteyen tüm kullarına sonrada bana hayırlı Bı evlat nasip et..
Sana açmış olduğum bu eli boş çevirme yarabbim...  sen gören duyan işitensin allahım ben elimden geleni yaptım senin rızana ihtiyacım var. Eyy sonsuz mucizelerıne şahit olduğum allahım bir buçuk yıldır Bnim için bu kadar zor olan senin ol demenle oluşacak küçük mucizemi bana gönder sana kıldığımız hacet namazların şükür namazlarını da kılmayı nasip eyle @r4bi4 @1melegimolsun @Umithepvar @whiterabbit88 @AleooVeraa ve burda adını yazamadığım bütün kızlar duamdasınız rabbim bizede yaşatsın anneliği anne diyince bile yüreğimizde oluşan o yürek sızısını sevince dönüştürsün inş
Cnm esim ozel hastanede 45 tlye vermisti testi lboratuvar fiyatlarinu bilmiyrm ama normal geldi banaHanımlar özel bir laboratuvar buldum da fiyat 50 tl. Sizce normal mi ucuz mu. hiçbir bilgim yok
Tavsiyene uyucam kuzum :) istiyrm gitmyi gercektn nasip olur insallah sevindm guzel gecmesine sizin adiniza cnm bnm Rabbim icinize sindirsin..bsvr birak teli az mi cektin bizimle kafani dinle biraz da :)Hepimizden razı olsun kuzum sende iyi ol canım benim :):) Nevşehir mükemmel kuzum manzarası gün batımı kaleleri çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum tatilimiz güzel geçti şimdi elimin köyüne geldik burda da tel çekmiyo zorla yazıyorum :):)
Cnm bnm o seffaf akintidan iki gun sona catlr yumurtm genelde..takipte kal bakalim senin nasil olucakay kızlar yetişin şeffaf akıntı geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?