Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar özel bir laboratuvar buldum da fiyat 50 tl. Sizce normal mi ucuz mu. hiçbir bilgim yok

bunu da buraya iliştireyim

Eklentiler

• CYMERA_20180928_140049.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
Merk eden kalbini severm ki seninnnn cnm bnmmmm Allah razi olsnnnn..iyi olun insallahh oyy yerim tattil nasil gidiyr nevsehir guzelmi ck merk ettigim bi yer
Hepimizden razı olsun kuzum sende iyi ol canım benim :):) Nevşehir mükemmel kuzum manzarası gün batımı kaleleri çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum tatilimiz güzel geçti şimdi elimin köyüne geldik burda da tel çekmiyo zorla yazıyorum :):)

Kuzum şimdilik hiç bi belirti yok göğüs hassasiyeti hariç onu da yokladığımda anlıyorum öyle ki unutuyorum hamile olduğumu vücut o kadar alışmış ki beklemeyi hala bekliyormuş gibi hissediyorum bazen :):) ballı kürü yap canım eşine de çakşırı içir mutlaka hiç bi zararı yok ben çok araştırdım hızınız kaçtı ? Rabbim tez zamanda nasip etsin kuzum inşaallah :):) ama çakşır çok iyi geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum kuzum :)

Selam kızlar bu çakşır otunu burda duydum ilk..nasıl yapılıyo nasıl içilmeli bi tarif ediverseniz

Oyyy kuzummmm bitanemmm duana icim titredi adimi gorunce gozyaslarim suzulduu o yuce Rabbim razi olsun sendenn insallahh dualarimiz karsiliksiz kalmayacak kuzummmm inanan insanlariz hepimiz masallahhh ck tskr ederim sizlerde benim dualarimdasiniz gonul birligimiz bozulmasin insallah

Tavsiyene uyucam kuzum :) istiyrm gitmyi gercektn nasip olur insallah sevindm guzel gecmesine sizin adiniza cnm bnm Rabbim icinize sindirsin..bsvr birak teli az mi cektin bizimle kafani dinle biraz da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…