Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar gunaydin. Kizlar ben bisey soracagim beyaz kremsi akinti neden olur bu ay hsg cekildim ondan dolayi 27 agustosta test pozitif cikti. Ama bu beyaz akinti bende genelde oluyor.
Canım merhaba bende de o akıntı hep vardı hiç eksik olmuyodu hatta enfeksiyon vardır diye denemediğim kalmamıştı ama bütün testleri yaptırdım hiç bi sorun çıkmadı rahim dokusuna göre akıntı değişkenlik gösteriyormuş sıkıntı olacak bidurum değilmiş çok araştırmış çokta korkmuştum ama şükür sıkıntı olacak bi şey değil :)

of her ay şakır şakır olan akıntım bu ay resmen hiç yok
Günde kaç iç çamaşır değiştirirdim şuan ise sadece birliktelikten sonra dğeiştiriyorum hiç akıntım yok

Canlar kan verdim 7 olmus beta hcg adetimi bekliyorum artik klomen baslayacak doktorum hayirlisini nasip etsin rabbim

Günde kaç iç çamaşır değiştirirdim şuan ise sadece birliktelikten sonra dğeiştiriyorum hiç akıntım yok

Bunu iyiye yoralım kuzumm :))

Canlar kan verdim 7 olmus beta hcg adetimi bekliyorum artik klomen baslayacak doktorum hayirlisini nasip etsin rabbim

Canımm bu son olsun inşaallah gelecek ay musmutlu haberler ver bize

Reactions: H E
cok saol canim cvp icin bendede sanki hep vardi

tatlım valla dünden beri acayip kasık ağrım var sanki adet olucakmışım gibi.. bide peçeteye kahverengi leke geliyor hafif pembeye dönük sanırım adet olucam
Yerleşme olabilir :)

Aa ama sen bugun igneni vurulmustun degil mi?
Hayir canim igne vurulmadim. Ilac sonrasi ilk kontroldu bugun benim. Cuma yine gidecegim takip devam ediyor benim normalde 19.20. Gun filan yumurtam catliyor o yuzden zaten bekliyorduk bugun henuz buyumemesini. Ama doktoe normalden 2 3 gun once catlar dedi. Bakalim 2. Kontrolde ignemi verir herhalde pzt filan

selam kızlar, herkes nasıl??
9. gündeyim zaman öyle böyle geçiyor bir şekilde, ballı küre devam. bakalım bu ay ne zaman yumurtlamam olacak =)
bata az kalanlar ne durumda, belirti var mı?

yumurta mı toplanacak canım onu anlamadım? ilginçmiş. hakkında hayırlısı olsun, belkim ikiz tutar =)

her ay olan şeyin olmaması bence belirti olarak sayılabilir

Ya ne bılım herkes şöyle akıntım var böyle akıntım var dıyo bende bışey olmayınca umudum kırıldı

Ben vat veremiyorum.Cuma doktora gideceğim düşük mu yasiyorum korktum etraftan oyle diyenler oldu.kan değerim sifir çıkmıştı oysa. 10 gün gecikmenin ardından farklı bir adet dönemi geçiriyorum normalden daha az gibi bi değişik yani.

Yani doktor 7-8 yumurta gorunuyor, cuma bir bakalim da olmazsa toplatalim bunlari dedi.

Ben de cuma gidecegim canim, cuma benim de 12. gunum olacak bence erken bana da, benim de cogunlukla 14-15. gun catliyor.

yaa oldumm yanlış alarmmış , bi de çok emindim kendimden artık 15 ekime kaldı
sen nasılsın ?

Sen geçen ay beni görecektin hamile moduna girmiştim Vardır bir hayır balım.
Ben de beklemedeyim. batımı bilmiyorum ama 18'i dir herhalde canım

Balım mevsimsel olabilir. bu aralar hepimiz öyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…