Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler inşallah güzel bir şekilde artış olur

Bnde artık o çift çizgiyi görmek istiyorum

3. seansta mı ciğer katılığında geldi balım.
Ben dün yaptırm 3.'yü. Maşaallah epey çıktı ya. Bayan tüpler açıldı Allahın izniyle dedi. Rabbimden hayırlısı kuzum şifa ondan :)
Hadi inş artık gelir o Mutlu haber senden

Ben her ay yok yere koku duymayı bekliyorum, duymayınca umudu kesip regli bekliyorum, dinlemiyorum kendimi, ilk gebeliğimde 10 gün kadar önce çorba kokusu duyuyordum durduk yere.
Aaa koku hassasiyeti bi belirti olabilirmi
Hiç duymamıştım
Bende de epeydir var herşey kötü kokuyor
Çok sevindim ben bunu duyduğuma :))

2. Seansta kuzum eğer akışkan geldiyse açılmıştır inşaallah çünkü rahmin bütün damarları belde toplanıyormuş şifa olsun inşaallah
Allah razı olsun kuzum inşaallah yaa epey akışkandı balım

Balım maşaallahh çok güzel değerlendirdin sen, bebişin gelmiştir inşaallah hayırlısıyla :)

Ben her ay yok yere koku duymayı bekliyorum, duymayınca umudu kesip regli bekliyorum, dinlemiyorum kendimi, ilk gebeliğimde 10 gün kadar önce çorba kokusu duyuyordum durduk yere.

senin kaç gün kaldı canım.

Kızlar bugün hcg baktırdım 45 çıktı. 3 günlük gecikmeyle. Ovülasyon ve İlişki sonrası 11. Gün nasıl sonuç sizce
Tebrikler canım

Balım maşaallahh çok güzel değerlendirdin sen, bebişin gelmiştir inşaallah hayırlısıyla :)

senin kaç gün kaldı canım.

Tebrikler canım
İnşallah kuzum hayırlısıyla.
bağımlılık yaptın topiğe uğramadan edemiyorum yeminle

kız yerleşme olabilir neden test yapmıyorsun :)
Canım kaç kere yaptım idrar testi hep negatif çıktı bugün de öyle gelince adet sandım ama gerisi gelmedi.. biraz daha bekleyip kan testi yaptırayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…