- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Teşekkürler inşallah güzel bir şekilde artış olurEğer çatladıktan sonraki 11.günse daha günün geçmemiştir geç döllenme olmuştur canım değerin kaç olduğundan çok düzenli artışı önemli takip et hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin :):)
Hadi inş artık gelir o Mutlu haber senden3. seansta mı ciğer katılığında geldi balım.
Ben dün yaptırm 3.'yü. Maşaallah epey çıktı ya. Bayan tüpler açıldı Allahın izniyle dedi. Rabbimden hayırlısı kuzum şifa ondan :)
Aaa koku hassasiyeti bi belirti olabilirmiBen her ay yok yere koku duymayı bekliyorum, duymayınca umudu kesip regli bekliyorum, dinlemiyorum kendimi, ilk gebeliğimde 10 gün kadar önce çorba kokusu duyuyordum durduk yere.
Değilmi bağımlıklık yapıyoResmen bütün gün okuyamadım hiç yaa. Bi tarafım eksik kaldı. Nasılsınız?
Allah razı olsun kuzum inşaallah yaa epey akışkandı balım2. Seansta kuzum eğer akışkan geldiyse açılmıştır inşaallah çünkü rahmin bütün damarları belde toplanıyormuş şifa olsun inşaallah
amin canım benim çift çizgiyi görmeyi hepimize nasip etsin RabbimHadi inş artık gelir o Mutlu haber senden
İnş kuzum ya içimi bi korku sardı yineamin canım benim çift çizgiyi görmeyi hepimize nasip etsin Rabbim
Kesinlikle okumayınca yada girmeyince özlüyorsun :)Resmen bütün gün okuyamadım hiç yaa. Bi tarafım eksik kaldı. Nasılsınız?
senin az kaldı bata balım ayy heyecanlı bekleyiş :)İnş kuzum ya içimi bi korku sardı yine
Yalnız bu adet değil sanırım bende anlamadım, kahverengi geldi ama sonra kan falan gelmedi çok enteresanHoff(
Kızlar iyi akşamlar baya birikmiş mesajlar okuyamıyorum benimki gelir şimdi bir göz atayım dedim :) Yumurtlamadan sonra 4.günüm bugün göğüs sızlaması başladı bende birde hafiften kasık ağrım var kalbi duran bebeğimde de böyle olmuştu yumurtlamadan sonra acaba der gibi oldum bugün :) Eğer varsa da sonu inşallah o kuzuma benzemez..
Ben her ay yok yere koku duymayı bekliyorum, duymayınca umudu kesip regli bekliyorum, dinlemiyorum kendimi, ilk gebeliğimde 10 gün kadar önce çorba kokusu duyuyordum durduk yere.
Tebrikler canımKızlar bugün hcg baktırdım 45 çıktı. 3 günlük gecikmeyle. Ovülasyon ve İlişki sonrası 11. Gün nasıl sonuç sizce
Evet yarın iğnenin 14 günü... Ama uygulamadaki takvime göre bat 7 ekimsenin az kaldı bata balım ayy heyecanlı bekleyiş :)
kız yerleşme olabilir neden test yapmıyorsun :)Yalnız bu adet değil sanırım bende anlamadım, kahverengi geldi ama sonra kan falan gelmedi çok enteresan
Farketmez canım, gelmiş olsun bebişin inşaallahhEvet yarın iğnenin 14 günü... Ama uygulamadaki takvime göre bat 7 ekim
İnşallah kuzum hayırlısıyla.Balım maşaallahh çok güzel değerlendirdin sen, bebişin gelmiştir inşaallah hayırlısıyla :)
senin kaç gün kaldı canım.
Tebrikler canım
Varsa test yapsana yerleşme olabilirYalnız bu adet değil sanırım bende anlamadım, kahverengi geldi ama sonra kan falan gelmedi çok enteresan
İnş canım Bnim bakalım. Cuma ya kadar gelmezse adet ki umudum bitiyor test yapıcam...Farketmez canım, gelmiş olsun bebişin inşaallahh
Canım kaç kere yaptım idrar testi hep negatif çıktıkız yerleşme olabilir neden test yapmıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?