Kan derken hacamat yapılan yerden mi yoksa akıntı olarak mı kuzum ?Zeyah3917 canım senin hacamatta kan gelmiş miydi rahim kısmını yaparken
hacamat yapılan yer balımKan derken hacamat yapılan yerden mi yoksa akıntı olarak mı kuzum ?
Son olsun inşaallah kuzumregl oldum canlar 31 ekim beklenen adet tarihim eklersen listeye sevinirim canim
İlkte yok denecek kadar az geldi ikincide sol taraftan akışkan kan geldi sağ taraftan ciğer katılığında geldi kuzum sen yaptırdın mı tatlım ?hacamat yapılan yer balım
selam canim benim bat 20 ekim ve adet olumca igne tedavisine baslicam gonal fleri aldim dolapta yine denicem bayramdaki tedavimde cok etki olmustu kotuydum hatirlarsaniz bakalim bu defa ne olacak nasil.gececek yazarim canim :)
3. seansta mı ciğer katılığında geldi balım.İlkte yok denecek kadar az geldi ikincide sol taraftan akışkan kan geldi sağ taraftan ciğer katılığında geldi kuzum sen yaptırdın mı tatlım ?
Tamam balım şifa olur inşallah ya :) bu son olsun umarım :)selam canim benim bat 20 ekim ve adet olumca igne tedavisine baslicam gonal fleri aldim dolapta yine denicem bayramdaki tedavimde cok etki olmustu kotuydum hatirlarsaniz bakalim bu defa ne olacak nasil.gececek yazarim canim :)
Kızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
Cuma gidersinnartik bir sonraki kontrolde tam hazir olabilir senin yumurtalar igne icin. Benimde tahminim 16 yada 17. Gun filan igne zamanim gelir. Insallah tutar da allah yuzumuze bakar canim.Ben de cuma gidecegim canim, cuma benim de 12. gunum olacak bence erken bana da, benim de cogunlukla 14-15. gun catliyor.
Malesef kızlar adet oldum başka aylara artıkGayet güzel balım inş gelecek bebişin
Bence de war balım kan vercek misin :)
Hoşgeldin kuzum Rabbim çok bekletmeden nasip etsin hayırlısıyla :)
Adet oldum kuzum yapacak bir şey yokYerleşme olabilir :)
HoffMalesef kızlar adet oldum başka aylara artık
2. Seansta kuzum eğer akışkan geldiyse açılmıştır inşaallah çünkü rahmin bütün damarları belde toplanıyormuş şifa olsun inşaallah3. seansta mı ciğer katılığında geldi balım.
Ben dün yaptırm 3.'yü. Maşaallah epey çıktı ya. Bayan tüpler açıldı Allahın izniyle dedi. Rabbimden hayırlısı kuzum şifa ondan :)
Eğer çatladıktan sonraki 11.günse daha günün geçmemiştir geç döllenme olmuştur canım değerin kaç olduğundan çok düzenli artışı önemli takip et hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin :):)Kızlar bugün hcg baktırdım 45 çıktı. 3 günlük gecikmeyle. Ovülasyon ve İlişki sonrası 11. Gün nasıl sonuç sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?