Aaa koku hassasiyeti bi belirti olabilirmi
Hiç duymamıştım
Bende de epeydir var herşey kötü kokuyor
Çok sevindim ben bunu duyduğuma :))
Masallah ya meryem suresi ile hamile kalan duyduğum ikinci kişisin bu mesajını okuduktan sonra ben de uygulamayı düşünüyorum Allahım hayırlı eylesin bu aradaAynen oyle kuzum zaten dilerken bile hayırlısını dilemıyormuyuz DEMEKKİ daha zamanı var.. Hem Meryem süresininde 27 günüydü bugun allahın iznıyle bizimde olucak... Biz hayal kırıklığına uğrasak bile umut etmeyi unutmayalım yeter
eylül de evlenelim 1 yıl oldu ve ben eğlendiğim günden beri istiyroum ama nasip olmadi bekliyorum umutla :)Biraz kendinden bahseder misn canım ne zamandır düşünüyorsun bebiş :)
az kalmış balım, değerlendirdin diye hatırlıyorum gelmiştir bebişin inşaallah :)10 gün var canım
kaderimiz aynı canım ben de ağustosta evlendim 1 yılı devirdik daha tık yok.eylül de evlenelim 1 yıl oldu ve ben eğlendiğim günden beri istiyroum ama nasip olmadi bekliyorum umutla :)
az kalmış balım, değerlendirdin diye hatırlıyorum gelmiştir bebişin inşaallah :)
Ayıpsın tabikii:) öyle insanlar var akrabadan bin kat daha yakınBiz artık aileden bi parça olmuşuz haberimiz yok kuzum
İnşallah canım, 7-10-13-15. günleri değerlendirmişim çok da umutlu değilim aslında ama Rabbim ol derse olur..
Bir ara prolaktin yüksek çıktı 42 di dostinex kullandım 5 e düştü birde ısrar kesesinde iltihap var benim geçmedi bir türlü kullanmadığım ilaç kalmadi em son geçmemişti bende doktora gitmeyi bıraktım artık eşim den şüphelendim birşey mi var diye test yaptırdık ona hiçbir şeyi yok gayet normal iltihaplan dolayı mi olmuyor bilmiyorum sen gittin mi hiçkaderimiz aynı canım ben de ağustosta evlendim 1 yılı devirdik daha tık yok.
Peki hastaneye gittin mi kuzum bir sorun yoktur inşaallah :)
aboww akbabalarAyıpsın tabikii:) öyle insanlar var akrabadan bin kat daha yakın
Rahim filmi çektirdin mi canım. Bir de tüplerine baktır . inşaallah sorun yoktur. idrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü yap balım. Ben dr gittim de daha tüplere bakmadan aşılama yapcz dedi.ben şok ben iptalBir ara prolaktin yüksek çıktı 42 di dostinex kullandım 5 e düştü birde ısrar kesesinde iltihap var benim geçmedi bir türlü kullanmadığım ilaç kalmadi em son geçmemişti bende doktora gitmeyi bıraktım artık eşim den şüphelendim birşey mi var diye test yaptırdık ona hiçbir şeyi yok gayet normal iltihaplan dolayı mi olmuyor bilmiyorum sen gittin mi hiç
Ben hiç bilmiyorum onları tüplere baktıktan sonra mi yapılıyor aşılama birde aşılama ne ise yariyor bir-kac arkadaşım da söyledi soğan kurunu bende huylandigim için içmiyordum ama artık içmek zorundayım ondan sonra da geçmezse dediğin gibi gidecem doktoraRahim filmi çektirdin mi canım. Bir de tüplerine baktır . inşaallah sorun yoktur. idrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü yap balım. Ben dr gittim de daha tüplere bakmadan aşılama yapcz dedi.ben şok ben iptal
Iltihaptan dolayı tüpler kapandı mi diye çok korkuyorum tüpler kapanırsa tek çare tüp bebek mi oluyorRahim filmi çektirdin mi canım. Bir de tüplerine baktır . inşaallah sorun yoktur. idrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü yap balım. Ben dr gittim de daha tüplere bakmadan aşılama yapcz dedi.ben şok ben iptal
Ben hiç bilmiyorum onları tüplere baktıktan sonra mi yapılıyor aşılama birde aşılama ne ise yariyor bir-kac arkadaşım da söyledi soğan kurunu bende huylandigim için içmiyordum ama artık içmek zorundayım ondan sonra da geçmezse dediğin gibi gidecem doktora
Anladım canım peki tüpler kapalı olsa da işe yarıyor mu aşılama ben korkuyorum tüpler kapanmıştır diye kortugum başıma gelmez inşallahEvet canım 1 yıl denemeden sonra bebiş olmazsa rahim filmi çektryosun tüpler kapalı olablir diye.
aşılama da spermleri yıkayıp kaliteli olanlarını enjekte ediyorlarmş
tüpler kapalıysa ameliyatla açıyorlar balımIltihaptan dolayı tüpler kapandı mi diye çok korkuyorum tüpler kapanırsa tek çare tüp bebek mi oluyor
Çok tehlikelitüpler kapalıysa ameliyatla açıyorlar balım
yok tüp tıkalıysa aşılama işe yaramaz canım. çünkü yumurtanın döllenmesi için tüplern açık olması lazım. valla bende de enfeksyon oluyor hep. ben de aynı dertten muzdaribmAnladım canım peki tüpler kapalı olsa da işe yarıyor mu aşılama ben korkuyorum tüpler kapanmıştır diye kortugum başıma gelmez inşallah
tehlikesş yok kuzum ufak bir operasyon.Çok tehlikeli
Napıcaz canım ya valla bu iltihap benim vücudumda artik bağışıklık kazandı son çare soğan suyu kaldiyok tüp tıkalıysa aşılama işe yaramaz canım. çünkü yumurtanın döllenmesi için tüplern açık olması lazım. valla bende de enfeksyon oluyor hep. ben de aynı dertten muzdaribm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?