Kendi kendime neşe veriyorum artık canım :)) 22. günümdeyim kuzumoo pek neseli gordum seni :) sen kacinci gunundesin reglinin?
e az kalmis senin :))))Kendi kendime neşe veriyorum artık canım :)) 22. günümdeyim kuzum
ay neyse bunu bir sonraki ay dusunurum eger yine negatif olursam... bugun daha catlatma ignekin 2. gunu belki tutacak :)burda bir bayanda demiştiki hsg çekilen ay gebelik ihtimali cok ben o ay ovulasyon testi kullanmadım pişmanım diye hatta bende o yüzden kullandım ve hsgden sonraki gün ovulasyon testim pozitif oldu bende değerlendirdim o hafta
Değerlendirmedim canım, o yüzden regli bekliyorum :)e az kalmis senin :))))
Aaa ... Ee olsun bir sonraki ay degerlendirebilirsin ve tutar insallah...Değerlendirmedim canım, o yüzden regli bekliyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah balımAaa ... Ee olsun bir sonraki ay degerlendirebilirsin ve tutar insallah...
Kizlar biraz canlandıralım bu topic’i yahu :)
1 kaç hamıle haberı gelse buraları uçsaAminn aminn eger bu ay gebelik olursa insaallah haziranda anne oluyorum o ay esimin dogdugu ay kimbilir ayni gune denk gelirler belki
Bence de erkenden baslaman iyi olmuss hemen de gelmis bebisin sanki
oyyyy minnakkk bir bebiş mi varmış burdaaaBenn.. İki kez kan tahlili verdim henüz çok ama çok küçük
3 Ekim 45. 5 Ekim 109 bugün tekrar verdim ama sağlık ocağında verdim çıkmamış halaoyyyy minnakkk bir bebiş mi varmış burdaaa
Kaç değerin ?
Maşallah böyle güzel güzl artsn inşallah3 Ekim 45. 5 Ekim 109 bugün tekrar verdim ama sağlık ocağında verdim çıkmamış hala
Amin inşallahMaşallah böyle güzel güzl artsn inşallah
kuzum bat cuma günü heycanla bekliyorum ama ne adet belirtim ne gebelik belirtim yok sadece gögüslerimde acı var oda bastırınca oluyorZeyah3917 1 10N H E Greensey dvtb papatyam67 1 1melegimolsun isis N Nurlana14 K Kbra2214 @Eaglemarbling 1 17platon17 @AleooVeraa U Umithepvar M MrsRed papatyakokankadin @Masalim17
Duydunuz zilin sesini
hayırlı olsun canım bat ne zamandıBenn.. İki kez kan tahlili verdim henüz çok ama çok küçük
30 eylülhayırlı olsun canım bat ne zamandı
hayırlı olsun canım darısı başımıza şura hamilelerle dolsun taşsın :)30 eylül
hayırdıray kızlar ya ben bugün çöktüm zaten. güzel haberleri olanlara sağlıkla kucaklatsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?