- 6 Aralık 2017
- 6.555
- 6.634
- 198
valla kuzum regli bittikten sonra 2 günde bir ilişki oldu sadece son 5 gündür görümcemin söz isteme olayları var son 5 günü es geçmek zorunda kaldıkben de ignemim daha 2. gunumdeyim ay nasil gececek bu gunler :) hangi gunleri degerlendirdiniz siz canim?
yap yap yap yap yap :))))
Ay ne biliyim yine de biraz belirti olsa keşke canımcım. Kasık ağrılarım var her gün oluyo ama o iğne etkisidir muhtemelen. Bakalım bekleyip görücez. Sen de hep iyi ol tatlım benimSenin de az kaldı kuzum ama belirti yaşamak için erken, öyle değil mi balım, bişey olmaması normal yani ballışım :))
Ben çok iyiyim şükürler olsun balım, sen de hep İyi ol :)
Şeker kalbim küt küt attı vallahi :) ama yok yapma ya da yap yap :))
Soğuk soğuk cevap verenlere ayar oluyorum balım.
Fındıkım ağzından bal damlıyor yaa inşallah kuzucum :) ayh :)
Kuzum sen nerde yaşıyorsun :)
ben de ignemim daha 2. gunumdeyim ay nasil gececek bu gunler :) hangi gunleri degerlendirdiniz siz canim?
Biz iğneden önceki günü değerlendirdik canım. Sonra iğneden sonraki 2 günü ard arda, sonra da gün aşırı devam etti balım. İnşallah hayırlı sonuçlarız canımben de ignemim daha 2. gunumdeyim ay nasil gececek bu gunler :) hangi gunleri degerlendirdiniz siz canim?
Kız yanlış kişiye alıntı yaptınyapınca ilk sana haber vericem rabiammm:)
ay heycandan pardon canımcımKız yanlış kişiye alıntı yaptınAllah iyiliğini versin :)
Cumaya kadar bekle olmazsan birdaha yap canimKızlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlamadan 12-14 gün sonra bat geliyor ya hani. Benim sat 6 eylül bat 7 ekimdi. Ovülasyon günümse 25 eylüldü. Yani 25 eylülden 7 ekime 12 gün var, olmadım. 14 gün geçsin 2 gün daha bekleyeyim dedim akıntımın rengi beyaz uzayan. Ama idrar testi negatif çıkıyor. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime sonuçta yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmiş. Ne yapmalıyım sizce? Bugün de adet olmazsam yarın ovulasyondan sonraki 15.günüm oluyor. Normal mi sizce? Yoksa gecikme mi olmuş oluyor adetim düzensiz olduğu için soruyorum. Döngüm 23-25-27 oluyor son 3 bat yani.
Tatlı Şey ya :))ay heycandan pardon canımcım
Bekliyoruuum :)yapınca ilk sana haber vericem rabiammm:)
Biz de 6 gün ard arda yapalım dedik canım çatlatma iğnesinden önceki gece, çatlatma iğmesi olduğı gece, 2-3-4-5. günlerde de...Sonra da devam etmek isterim çünkü klomen olunca geriden gelen yumurtalar da olabiliyor ya...Biz iğneden önceki günü değerlendirdik canım. Sonra iğneden sonraki 2 günü ard arda, sonra da gün aşırı devam etti balım. İnşallah hayırlı sonuçlarız canım
Olsun bana da haber versiiin :)))Kız yanlış kişiye alıntı yaptınAllah iyiliğini versin :)
Versin inşallah bebim:))Bekliyoruuum :)
Biz de 6 gün ard arda yapalım dedik canım çatlatma iğnesinden önceki gece, çatlatma iğmesi olduğı gece, 2-3-4-5. günlerde de...Sonra da devam etmek isterim çünkü klomen olunca geriden gelen yumurtalar da olabiliyor ya...
Olsun bana da haber versiiin :)))
Ay ben günlerdir acillerdeyim gelsin antibiyotikler gitsin iğneler varsa da tutunamamıştır herhalde
Hepinize haber vericem tamam sakin olunBekliyoruuum :)
Biz de 6 gün ard arda yapalım dedik canım çatlatma iğnesinden önceki gece, çatlatma iğmesi olduğı gece, 2-3-4-5. günlerde de...Sonra da devam etmek isterim çünkü klomen olunca geriden gelen yumurtalar da olabiliyor ya...
Olsun bana da haber versiiin :)))
Ama açık eczane bulamadım bugün yattı test isiTatlı Şey ya :))
Yarın kan testi yapsam mı diyorumCumaya kadar bekle olmazsan birdaha yap canim
Yaptır canım içinde şüphe kalmasın daha kesin sonuç alirsinYarın kan testi yapsam mı diyorum
Hadi hayırlısı :))Yaptır canım içinde şüphe kalmasın daha kesin sonuç alirsin
Bugünü bitti sayarsak benimde son 2 gün bata açık eczane bulsam test yapicaktim bulamadımHadi hayırlısı :))
Yk be kuzuu normal iste adet tripleri :)Hayırdır canım kötü bi şey yoktur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?