Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de ignemim daha 2. gunumdeyim ay nasil gececek bu gunler :) hangi gunleri degerlendirdiniz siz canim?

yap yap yap yap yap :))))
valla kuzum regli bittikten sonra 2 günde bir ilişki oldu sadece son 5 gündür görümcemin söz isteme olayları var son 5 günü es geçmek zorunda kaldık ama ilşkiden sonra ilk defa bu ay hemen kalkmadım sabaha kadar yattım birisi tam yumurtlama günüme denk gelmiş ama o gün yumurtlama olduğunu bilmiyordum takvimden bakınca gördüm :)

Ay ne biliyim yine de biraz belirti olsa keşke canımcım. Kasık ağrılarım var her gün oluyo ama o iğne etkisidir muhtemelen. Bakalım bekleyip görücez. Sen de hep iyi ol tatlım benim

ben de ignemim daha 2. gunumdeyim ay nasil gececek bu gunler :) hangi gunleri degerlendirdiniz siz canim?

yap yap yap yap yap :))))
Biz iğneden önceki günü değerlendirdik canım. Sonra iğneden sonraki 2 günü ard arda, sonra da gün aşırı devam etti balım. İnşallah hayırlı sonuçlarız canım

Kızlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlamadan 12-14 gün sonra bat geliyor ya hani. Benim sat 6 eylül bat 7 ekimdi. Ovülasyon günümse 25 eylüldü. Yani 25 eylülden 7 ekime 12 gün var, olmadım. 14 gün geçsin 2 gün daha bekleyeyim dedim akıntımın rengi beyaz uzayan. Ama idrar testi negatif çıkıyor. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime sonuçta yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmiş. Ne yapmalıyım sizce? Bugün de adet olmazsam yarın ovulasyondan sonraki 15.günüm oluyor. Normal mi sizce? Yoksa gecikme mi olmuş oluyor adetim düzensiz olduğu için soruyorum. Döngüm 23-25-27 oluyor son 3 bat yani.

Cumaya kadar bekle olmazsan birdaha yap canim

yapınca ilk sana haber vericem rabiammm:)
Bekliyoruuum :)
Biz iğneden önceki günü değerlendirdik canım. Sonra iğneden sonraki 2 günü ard arda, sonra da gün aşırı devam etti balım. İnşallah hayırlı sonuçlarız canım
Biz de 6 gün ard arda yapalım dedik canım çatlatma iğnesinden önceki gece, çatlatma iğmesi olduğı gece, 2-3-4-5. günlerde de...Sonra da devam etmek isterim çünkü klomen olunca geriden gelen yumurtalar da olabiliyor ya...
Kız yanlış kişiye alıntı yaptın Allah iyiliğini versin :)
Olsun bana da haber versiiin :)))

Versin inşallah bebim:))

Hepinize haber vericem tamam sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…