- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
Ağlama ağlama ins daha da belirginlesir canım:)Aslında bugun yapmıcam dedim ama dayanamadım :) Dünden daha güzel güzel görünüyor
Eşimede bişey dıyemedım . Sabah namazından sonra uyurdum yok uyuyamadımAğlıyasım gelıyo durmadan
İnşallahAğlama ağlama ins daha da belirginlesir canım:)
aynen öyle ama adet tarihimi falan biliyorÇok sevindim canım benim yaa :))) kendini tutabilirsen bi hafta falan söyleme bence eşine. Netleşsin kan testini falan da yap öyle söyle. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğinH E
:)) benim eşim asla takip etmez. Karnım çıkana kadar saklasam neden adet olmadın demez, farketmez :)aynen öyle ama adet tarihimi falan biliyor
Kesın o gun test alıp gelcek
Ozaman hersey ortaya çıkar. Kan testi için haftaya giderim buyuk ıhtımalle eşim il dışına çıkıcak çünkü gelince gideriz . İnşallah tabı kırmızılar gelmezse
Allahım nolur ısteyen herkese nasip et nolur
hayırlı olsun canım bende gördüm silik çizgiyi bat cumamıydı seninde :)
aa kız:)) benim eşim asla takip etmez. Karnım çıkana kadar saklasam neden adet olmadın demez, farketmez :)
Cumartesı canım benım bathayırlı olsun canım bende gördüm silik çizgiyi bat cumamıydı seninde :)
hayırlı olsun canım daha belirginleşir inşallah ay ben çok heves ettim ya benim de cuma günü bat yarın sabah yapsammı acaba test yapmıcam diyorum sabredemiyorum bu ay nedenseCumartesı canım benım bat
Kız yaaaaap yaaappphayırlı olsun canım daha belirginleşir inşallah ay ben çok heves ettim ya benim de cuma günü bat yarın sabah yapsammı acaba test yapmıcam diyorum sabredemiyorum bu ay nedenselekelenmem falanda başlamadı daha
benim eşimde öyledir dün belki yarın gelir diye işe koyulcaktı yarım kaldı dünden beri küsüz eşimle moralim sıfır geceden beriaa kızOlur mu haşna fişneyı kim yapcak
Son güne kadar değerlendirir sonra 1 hafta mola çünküBitsin diye gün sayar
hayırdır cnaım önmlı bişey yok inşallahbenim eşimde öyledir dün belki yarın gelir diye işe koyulcaktı yarım kaldı dünden beri küsüz eşimle moralim sıfır geceden beri
inşallah canım benim dur öğleden sonra işten izin alıp eczaneye gidiyim gelen giden olmazsa sabah kalkınca yapıyım :)Kız yaaaaap yaaapppBen ta 8 gun önceden başladım
Pazartesi çok silikti . Salı günü gözle görebılıyordum ama burdan bır çok arkadaş görmedi . Bugun yaptım artık herkes gördü . Gün geçtikçe belirginleşiyor . İnşallah devam eder.
Akşam yatmadan önce wc ye girme . Sabahta 6 gibi kalk yap hemen . Ben hep öyle yaptım .inşallah canım benim dur öğleden sonra işten izin alıp eczaneye gidiyim gelen giden olmazsa sabah kalkınca yapıyım :)
yok kuzum ya saat 11 oldu yatağa girdik sevgili görümcemin nişanlısı gelmiş geri evine gitmemiş gece 11 de aradı kaynanam size geliyor sizde yatacak diye izin almak yok müsaitmisiniz demek yok deli oldum sinir krizi geçircektim titreye titreye bi hal oldum sabaha kadarhayırdır cnaım önmlı bişey yok inşallah
tamam canım öyle yaparım dünkü olaydan sonra heves falan kalmadı zatenAkşam yatmadan önce wc ye girme . Sabahta 6 gibi kalk yap hemen . Ben hep öyle yaptım .
Benımde başıma gelse bende öyle olurum .yok kuzum ya saat 11 oldu yatağa girdik sevgili görümcemin nişanlısı gelmiş geri evine gitmemiş gece 11 de aradı kaynanam size geliyor sizde yatacak diye izin almak yok müsaitmisiniz demek yok deli oldum sinir krizi geçircektim titreye titreye bi hal oldum sabaha kadar
aynen canım eşime bağırdım çağırdım döndüm bir tarafımı yattım ondan sonra moral falan yok şuandaBenımde başıma gelse bende öyle olurum .
Bu insanlar çok düşüncesiz ya amannn onlar yuzunden yuvanda huzur kalmıyor ..
Hamilelik haberiyle butun herseyı unutcaksın inşallah ..aynen canım eşime bağırdım çağırdım döndüm bir tarafımı yattım ondan sonra moral falan yok şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?