Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bugun yapmıcam dedim ama dayanamadım :) Dünden daha güzel güzel görünüyor
Eşimede bişey dıyemedım . Sabah namazından sonra uyurdum yok uyuyamadım Ağlıyasım gelıyo durmadan
Ağlama ağlama ins daha da belirginlesir canım:)

Reactions: H E
Çok sevindim canım benim yaa :))) kendini tutabilirsen bi hafta falan söyleme bence eşine. Netleşsin kan testini falan da yap öyle söyle. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin H E

Çok sevindim canım benim yaa :))) kendini tutabilirsen bi hafta falan söyleme bence eşine. Netleşsin kan testini falan da yap öyle söyle. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin H E
aynen öyle ama adet tarihimi falan biliyor
Kesın o gun test alıp gelcek
Ozaman hersey ortaya çıkar. Kan testi için haftaya giderim buyuk ıhtımalle eşim il dışına çıkıcak çünkü gelince gideriz . İnşallah tabı kırmızılar gelmezse

Allahım nolur ısteyen herkese nasip et nolur

:)) benim eşim asla takip etmez. Karnım çıkana kadar saklasam neden adet olmadın demez, farketmez :)

Cumartesı canım benım bat
hayırlı olsun canım daha belirginleşir inşallah ay ben çok heves ettim ya benim de cuma günü bat yarın sabah yapsammı acaba test yapmıcam diyorum sabredemiyorum bu ay nedense lekelenmem falanda başlamadı daha

hayırlı olsun canım daha belirginleşir inşallah ay ben çok heves ettim ya benim de cuma günü bat yarın sabah yapsammı acaba test yapmıcam diyorum sabredemiyorum bu ay nedense lekelenmem falanda başlamadı daha
Kız yaaaaap yaaappp Ben ta 8 gun önceden başladım
Pazartesi çok silikti . Salı günü gözle görebılıyordum ama burdan bır çok arkadaş görmedi . Bugun yaptım artık herkes gördü . Gün geçtikçe belirginleşiyor . İnşallah devam eder.

aa kız Olur mu haşna fişneyı kim yapcak
Son güne kadar değerlendirir sonra 1 hafta mola çünkü Bitsin diye gün sayar
benim eşimde öyledir dün belki yarın gelir diye işe koyulcaktı yarım kaldı dünden beri küsüz eşimle moralim sıfır geceden beri

inşallah canım benim dur öğleden sonra işten izin alıp eczaneye gidiyim gelen giden olmazsa sabah kalkınca yapıyım :)

hayırdır cnaım önmlı bişey yok inşallah
yok kuzum ya saat 11 oldu yatağa girdik sevgili görümcemin nişanlısı gelmiş geri evine gitmemiş gece 11 de aradı kaynanam size geliyor sizde yatacak diye izin almak yok müsaitmisiniz demek yok deli oldum sinir krizi geçircektim titreye titreye bi hal oldum sabaha kadar

Benımde başıma gelse bende öyle olurum .
Bu insanlar çok düşüncesiz ya amannn onlar yuzunden yuvanda huzur kalmıyor ..

Benımde başıma gelse bende öyle olurum .
Bu insanlar çok düşüncesiz ya amannn onlar yuzunden yuvanda huzur kalmıyor ..
aynen canım eşime bağırdım çağırdım döndüm bir tarafımı yattım ondan sonra moral falan yok şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…