Çalışma amacıyla yapmadık aslındaOyyy ne kadar çok çalışmışsınız
Prezervatif etkisi olarak tarihe geçsinÇalışma amacıyla yapmadık aslında
Hep prz. korundugumuz için ilk defa onsuz bırlıkte oldukSanırım güzel geldi . Saldık
Birde ilk aydan beklemedım ben pek ümidim yoktu hep aktı çunku eşimin menisi
hayırlısı olsun canım bir dahaki ay inşallah:) bozma moraliniRegle 3 gün var, az önce pembe kahve karışımı leke geldi, bu ay da tutmadı maalesef, benim öncesinde lekelenme olur hep çikolata kistinden dolayı
Nenden canım ya deme öyle ?Prezervatif etkisi olarak tarihe geçsinşimdi bi düşündüm de benim için imkansız
nerdeyse boş gün yok kız naptın sen biz bu kadar çok değerlendiremedik malesefBata 3 gün var canım sanmam ikiz oldugunu :)
Çoğu kişi 5 gun silik çizgiyi görmüş bende gördüm ama düne kdr hiç atmadım hayal görüyorum diye :)) Dünde çoğu işi görmdi üzüldüm kendımı kandırıyorum dıte bugun ku testım maşşaallaahh gözükmeycek gibi değil
Canım bak sırayla anlatayım . ..
21 eylülde temizlendim ve direk o gun ilişki yaşadık . Boşalmaz zamanı gelirce eşim üstümde ben altta oldum . Ve işilem bitince 10 - 15 dk ayaklarımı havada ttuttum .
İlişki günlerimiz şunlar ;
21-22 - 24- 25 - 27 -28 -30 - 1 - 3 - 4 - 5 - 7 -8Töbeler olsun Napmışız biz ya
Aynı zmaanda folik adit ve demir ilacı kullandım . Demir değerlerim düşük çıktı.
Zararlı hiçbir yemedım . Aburcubur yemedım .
yumurtlamanın en yuksek oldugu gün birliktelik yaşamadık düğün vardıve ben telefoındakı uygulamayı takıp ettim . .
Bunların harıcınde özel bişey yaomadım canım .
Allahım isteyen herkese nasip etsın
Gören sanır yokluktan çıktıknerdeyse boş gün yok kız naptın sen biz bu kadar çok değerlendiremedik malesef
hayran kaldım enerjinizeGören sanır yokluktan çıktık
Çocuk içn sanırım çıldırdıkhayran kaldım enerjinizeben iki gün üst üste yapsam savaştan çıkmış gibi yorgun oluyorum
Çocuk içn sanırım çıldırdıkE bunu duyan herif boş durmadı . Ben yok duralım dedım saçmaaalaaa çocuk ıstemıyromusun deyınce olanlar oldu
Hata yumurtlama bitti artık yapmayalım dedim sen bilmiyosu bişey devam dedi
İnşallah canım benım Allahım sanada nasip etsinAhaha güzel çalışmışsınız; sistematik ve düzenli :)) Hayırlı olaun yavrun sağlıkla doğsun ünşallah :)
Valla inşallah sıkı çalışmadan olmaz ama tabii bravo valla :)İnşallah canım benım Allahım sanada nasip etsin
Eşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.yok kuzum hiç sormak haber vermek izin almak yok size geliyor orda kalacak dedi eşimde tamam dedi kapattı eşime bağırdım çağırdım kime sordunuz diye
Canım soğan kürü yaptın mı hiçRegle 3 gün var, az önce pembe kahve karışımı leke geldi, bu ay da tutmadı maalesef, benim öncesinde lekelenme olur hep çikolata kistinden dolayı
geceden sabaha kadar gönlümü almaya çalıştı sabah evden çıkana kadar da öyle ama o kadar sinirliyimki yüzüne bile bakmadımEşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.
Canım soğan kürü yaptın mı hiç
24 canım yaşım .Valla inşallah sıkı çalışmadan olmaz ama tabii bravo valla :)
yaş kaçtı canım senin?
Söz veriyorum sürekli dua edicem . Her namazımda söz ..H E canimm tebrik ederimm ne guzel gorunuyor insaallah saglikla kucagina alasinn bizlere de dua ett nolur
ay birde o gelene kadar işimizi halledelim demezmi daha da sinir oldunEşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.
Canım soğan kürü yaptın mı hiç
işte gençlik tabii biraz da...24 canım yaşım .
6 yılık evlıyım
Eşimde varikosel başlangıcı var canım .işte gençlik tabii biraz da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?