Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy ne kadar çok çalışmışsınız
Çalışma amacıyla yapmadık aslında
Hep prz. korundugumuz için ilk defa onsuz bırlıkte olduk Sanırım güzel geldi . Saldık
Birde ilk aydan beklemedım ben pek ümidim yoktu hep aktı çunku eşimin menisi

Prezervatif etkisi olarak tarihe geçsin şimdi bi düşündüm de benim için imkansız

nerdeyse boş gün yok kız naptın sen biz bu kadar çok değerlendiremedik malesef

Reactions: H E
hayran kaldım enerjinize ben iki gün üst üste yapsam savaştan çıkmış gibi yorgun oluyorum
Çocuk içn sanırım çıldırdık E bunu duyan herif boş durmadı . Ben yok duralım dedım saçmaaalaaa çocuk ıstemıyromusun deyınce olanlar oldu
Hata yumurtlama bitti artık yapmayalım dedim sen bilmiyosu bişey devam dedi

enişte beye tebrikerimi sunuyorum

yok kuzum hiç sormak haber vermek izin almak yok size geliyor orda kalacak dedi eşimde tamam dedi kapattı eşime bağırdım çağırdım kime sordunuz diye
Eşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.

Regle 3 gün var, az önce pembe kahve karışımı leke geldi, bu ay da tutmadı maalesef, benim öncesinde lekelenme olur hep çikolata kistinden dolayı
Canım soğan kürü yaptın mı hiç

Eşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.

geceden sabaha kadar gönlümü almaya çalıştı sabah evden çıkana kadar da öyle ama o kadar sinirliyimki yüzüne bile bakmadım

ay birde o gelene kadar işimizi halledelim demezmi daha da sinir oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…