- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
Gecen ay emzik almıştım sürpriz yapacaktim kismet olmadi kimyasalmis bu ay nasip olur ins :) Rabbim her isteyene nasip etsin insAynen canım benim bi belirtin yok zaten bende bugün adet olcam yarın adet olcam diye oyalıyorum adami
Amin canim inşallah güzel haberlerle dolar bu sayfa :)Gecen ay emzik almıştım sürpriz yapacaktim kismet olmadi kimyasalmis bu ay nasip olur ins :) Rabbim her isteyene nasip etsin ins
Merhaba rabiacim. Grubumuzun diregi nesesi ve en buyuk destekcimiz.
Amin insAmin canim inşallah güzel haberlerle dolar bu sayfa :)
Kimse kimseden o ilgiyi beklemiyor herkes birbirine destek olmak icin burada..yeri geliyr kimseye anlatamadiklarimizi anlatiyoruz burda..bi sekilde kafa dagitmaya calisiyrz..yaralarimizi sarmaya calisiyrz..herkesin farkli tarzi var elbette..ndn ustunuze alindiniz ?? Guzel havayi bozmadan ayrilin bence..belliki kesmiyr sizi artk buralar..Herkesin farklı bir tarzı var. Ballışım tatlım kuzum yazmayınca robot mu oluyoruz?
Direkt benim mesajıma yazdığı için cevap verdim. Tabi ki herkesin amacı birbirine destek olmak tecrübelerini paylaşmak. Neyse Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Sağlıcakla kalınKimse kimseden o ilgiyi beklemiyor herkes birbirine destek olmak icin burada..yeri geliyr kimseye anlatamadiklarimizi anlatiyoruz burda..bi sekilde kafa dagitmaya calisiyrz..yaralarimizi sarmaya calisiyrz..herkesin farkli tarzi var elbette..ndn ustunuze alindiniz ?? Guzel havayi bozmadan ayrilin bence..belliki kesmiyr sizi artk buralar..
Herkesin farklı bir tarzı var. Ballışım tatlım kuzum yazmayınca robot mu oluyoruz?
Canim yasin kac bilmiyorum ama eger 30 un altindaysa kendine biraz sans verebilirsin ben tam 30 yasindayim ve beklemek istemedigimden 2 3 ay daha ilac vr igneyle devam edip sonra hic ara vermeden tup bebek icin arastirmalarima baslayacagim. Haklisin bazen beklemek sacma ama bazende bir sans vermem akillica olabiliyor cunku igneyi ilaci birakip tup bebege hazirlanirken bile hamile kalanlari cokkkk okudum.
Allah buyuktur insallah olur tez zamanda da yuzumuz guler.
Sevgiler[/QUOTE 31 i doldurdum
31 yaşımı doldurdum bu yüzden tüp bebeğe yönlendirdiler, nasip ne zaman olacağını bilemem ama bekledim 14 ay oldu evleneli artık bir yerden başlamam gerek diye düşünüyorumCanim yasin kac bilmiyorum ama eger 30 un altindaysa kendine biraz sans verebilirsin ben tam 30 yasindayim ve beklemek istemedigimden 2 3 ay daha ilac vr igneyle devam edip sonra hic ara vermeden tup bebek icin arastirmalarima baslayacagim. Haklisin bazen beklemek sacma ama bazende bir sans vermem akillica olabiliyor cunku igneyi ilaci birakip tup bebege hazirlanirken bile hamile kalanlari cokkkk okudum.
Allah buyuktur insallah olur tez zamanda da yuzumuz guler.
Sevgiler
Kimse kimseden o ilgiyi beklemiyor herkes birbirine destek olmak icin burada..yeri geliyr kimseye anlatamadiklarimizi anlatiyoruz burda..bi sekilde kafa dagitmaya calisiyrz..yaralarimizi sarmaya calisiyrz..herkesin farkli tarzi var elbette..ndn ustunuze alindiniz ?? Guzel havayi bozmadan ayrilin bence..belliki kesmiyr sizi artk buralar..
Canımm yazamadım kaç gündür en son 40 gün gecikmeli adet olmuştum doktora gidecektim fakat burdaki doktor gitmişti yerine gelen de benim boş günümde çok az kişi aldı daha doğrusu acil olanlara baktı.Bu cumartesi özele gideceğim çevre ilde.Bat takvime göre 2 kasım görünüyor. h.sonu yine haberdar edeceğim herkes hayirli haberlerle gelsin inşallah
Ya bence 14 ay çok aşırı uzun bir süre değil.(benim de 14 ay oldu ben de 30 yaşımdayım) en azından tüp bebek öncesi denenmesi gereken şeyler var bence.31 yaşımı doldurdum bu yüzden tüp bebeğe yönlendirdiler, nasip ne zaman olacağını bilemem ama bekledim 14 ay oldu evleneli artık bir yerden başlamam gerek diye düşünüyorum
Benim bugün 9.günümdü hala ağrıyo canım. Bu benim 2.klomen ve çatlatma iğnem ilkinde böyle olmadım 2-3 sürmüştü ağrı. Şimdi hala kasıklarım ağrıyo, arada şiddetleniyo adet olucam gibi ağrı oluyo, belim de ağrıyo hafif hafif. Yani iğnenin etkisi ağrı oluyo illaki canım ama ne kadar sürer bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi geçen ay 2-3 günde geçti bu ay 9.gündeyim her gün artıyo sankiKızlar çok karnım ağrıyor ya bugün iğnenin ikinci günü adet olacakmış gibi ağrıyor; A AloeeVeraa sana da böyle olmuş muydu?
Balım hakkaten sesin çıkmıyor, yeriniz belli oluyor valla :)Canımm yazamadım kaç gündür en son 40 gün gecikmeli adet olmuştum doktora gidecektim fakat burdaki doktor gitmişti yerine gelen de benim boş günümde çok az kişi aldı daha doğrusu acil olanlara baktı.Bu cumartesi özele gideceğim çevre ilde.Bat takvime göre 2 kasım görünüyor. h.sonu yine haberdar edeceğim herkes hayirli haberlerle gelsin inşallah
Bence sen hamile kalacaksın bu ay :))Benim bugün 9.günümdü hala ağrıyo canım. Bu benim 2.klomen ve çatlatma iğnem ilkinde böyle olmadım 2-3 sürmüştü ağrı. Şimdi hala kasıklarım ağrıyo, arada şiddetleniyo adet olucam gibi ağrı oluyo, belim de ağrıyo hafif hafif. Yani iğnenin etkisi ağrı oluyo illaki canım ama ne kadar sürer bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi geçen ay 2-3 günde geçti bu ay 9.gündeyim her gün artıyo sanki
Ben geçen ay çatlatma iğnesi vurulmadım tatildeydim kendiliğinden çatlamıştı; değerlendirmiştik de hep 36 saatte bir ama tutmamış...Balım hakkaten sesin çıkmıyor, yeriniz belli oluyor valla :)
Ayy bebeğim ya ağzın bal yesinBence sen hamile kalacaksın bu ay :))
Ayyy kusura bakmayın canım yazmaya çalışacağım okul işleri ev işleri derken giremedim kayinbabam geliyor misafirliğe birkaç gün kalacak.Ama devamsızlık yapmayacağım söz:))Balım hakkaten sesin çıkmıyor, yeriniz belli oluyor valla :)
Sonradan gordum senin yazdigini kuzumm..iyi de demissin..bsvrTatlım boşver, arkadaşlar düzgünce soru soruyor, tebrik ediyor falan. Verdiği cevaplar kısa ve buz. Başından savar gibi yazıyor. Haliyle sinirlerim tavan yaptı. Ben dedim robot diyeElbette kimse öyle bi ilgi beklemiyor ama insan en azından bi gülücük koyar. Bana samimi gelmedi :)
İnşallah gerek kalmaz herkese dua ediyorum evlat sahibi olmak farklı olmalı.. ben antalyada ilçedeyim yeni bir dr bulursam denerim, yani çok umutlu yaklaşmıyorlar ama Allahtan ümit kesilmez tabiki..Ya bence 14 ay çok aşırı uzun bir süre değil.(benim de 14 ay oldu ben de 30 yaşımdayım) en azından tüp bebek öncesi denenmesi gereken şeyler var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?