- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Canım öle olunca enfeksiyon diolar galiba bazen bende de öle oluyorAy yok bata 7 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öle olunca enfeksiyon diolar galiba bazen bende de öle oluyorAy yok bata 7 gün var
Pepapp kullanıyorum benTelefonunda uygulaması olan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz?
Benim çikolata kistimden dolayı regl öncesi 4-5 gün akıntı oluyor kahverengi.. bunu regl olarak saymıyoruz değil mi.. gittiğim bazı drlar lekelenmeyi baz alıyor bazıları kanamayı..
Hep böylemi olur ? Lekelenmeyle mi gelir ?Lekelenme başladı canım cumaya falan gelir![]()
Evet canım hep öyle olur ama 4 5 gün kala başlardı lekelenme bu sefer 2 gün kala başladıHep böylemi olur ? Lekelenmeyle mi gelir ?
Benim bildiğim kanama baz alınır canım benimde önce lekelenme başlar ama kist falan yok bende önce lekelenme başlar sonra regli hep kanamayı baz alırım benTelefonunda uygulaması olan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz?
Benim çikolata kistimden dolayı regl öncesi 4-5 gün akıntı oluyor kahverengi.. bunu regl olarak saymıyoruz değil mi.. gittiğim bazı drlar lekelenmeyi baz alıyor bazıları kanamayı..
Evet ama önce sadece süt kesintisi gibi başlıyordu sonra kaşınla ve yanma oluyordu bi takip et bakalım.Kaşıntı oluyor muydu canım, ben nette okudum demin. Kaşıntı varsa mantar diyor
Bende de aynı dert var canmmBu adam.iki gündür beni delirmeye yemin etmiş ya biraz önce önümüzdeki ay yada sonraki ay tekrar hastaneye gidelim dedim hemen hastaneyemi kosucaz ben gitmem diyo ya o kendini bu kadar yormazken ben nie yıpranıyorum o zaman![]()

Burdayım kuzum sen napiosun bakim
Canım öle olunca enfeksiyon diolar galiba bazen bende de öle oluyor
Bu adam.iki gündür beni delirmeye yemin etmiş ya biraz önce önümüzdeki ay yada sonraki ay tekrar hastaneye gidelim dedim hemen hastaneyemi kosucaz ben gitmem diyo ya o kendini bu kadar yormazken ben nie yıpranıyorum o zaman![]()
Benim göğüsler ağrımaya başladı, gazam mübarek olsun![]()
Az önce ne yazdım bende anlamadımBenim göğüsler ağrımaya başladı, gazam mübarek olsun![]()
Bişey yazmamışsın balımAz önce ne yazdım bende anlamadım
Geldi mi adet günün cnm ?
Bişey yazmamışsın balımyok balım 7 gün var zaten 1 hafta öncesinde başlar göğüs ağrım :)
Yok şeker değerlendirmedim ki :)Daha varmış ama hemen adete yorma Hamile kalincada bu belirtileri yasaya bilirsin :)
Yok şeker değerlendirmedim ki :)
Bizim bu değerlendirememiz ve bu eşlerin rahat olmasını napicaz:))valla banada soldan soldan gelmeye baslio yavaştan sınır oluyorum vallaYok şeker değerlendirmedim ki :)
Hacamattan dolayı mı?
Bizim bu değerlendirememiz ve bu eşlerin rahat olmasını napicaz:))valla banada soldan soldan gelmeye baslio yavaştan sınır oluyorum valla
YaniBenim göğüsler ağrımaya başladı, gazam mübarek olsun![]()