- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
Hayırlısı olsun cnm yabende lekelenme başladı canım regli başlıcak
yok kuzum normalde ağlamam bu konu hakkında hiç sık boğaz etmem ama bir gün öncesinde zaten bir tartışma yaşamıştık kaynanamın düşüncesizliği yüzünden o yüzden gergindim birde üstüne regli gelince boşaldım sanırım şu güne kadar hiç bebek olmuyo diye baskı yapmadım üzüldüysemde belli etmedim ona karşı hep güler yüzlüyümdürCanim biz de hassasiz bu donemde, onlar da bir yere kadar tolere edebiliyorlar sanirim. Zaten is, guc, yogun hayat bir de aksam eve gelince mutsuz kadin, mutsuz adam nasil ki bize fazla geliyorsa cidden fazla geliyor olabilir onlara da; onlar da insan...
Sen stres yapma doktora gitmek istiyorsan da cik kendin git bence...
Benimki de ben aglayinca direkt butun algilarini kapatir mesela; onunla aglamadan konusacakmisim.
hayırlısı canım vardır vakti zamanı elbetHayırlısı olsun cnm ya
Varsa Rabbim korur onu canım :)Henüz gelen giden yok belirtim de yok ama bu ayda ben olmamıştır umarım diyorumgeçen hafta çok antibiyotik kullandım bide mr falan çekilmesi gerekti o yüzden bi tırsıyorum
E olur arada canim oyle, insaniz sonucta... Aglamak da iyi gelir bazen; insan bosalir, desarj olur. Gecmis olsun, sen zaten en dogrusunu bilirsin :)yok kuzum normalde ağlamam bu konu hakkında hiç sık boğaz etmem ama bir gün öncesinde zaten bir tartışma yaşamıştık kaynanamın düşüncesizliği yüzünden o yüzden gergindim birde üstüne regli gelince boşaldım sanırım şu güne kadar hiç bebek olmuyo diye baskı yapmadım üzüldüysemde belli etmedim ona karşı hep güler yüzlüyümdür
Aynen orası öle kizima hamile kaldığımda tek yunurtlama gününde yaptık tuttuk hiçte aklımda yoktu hamile kalabilecegim:)zorunluluk gibi olunca da zor oluyor. bizde kocaaâ ayda 2 kere değerlendirebildik. Zaten olacağı varsa tek yumurta tek sperm tek sefer Rabbim ol desin inşallah.
Günaydın canimmmGünaydın hanımlar
saol canım artık kafaya takmamaya çalışcam bir süre hayatımdan bu düşünceyi çıkarcam bir kaç ayda öyle deneyelim bakalım olmazsa o zaman gideriz hastaneyeE olur arada canim oyle, insaniz sonucta... Aglamak da iyi gelir bazen; insan bosalir, desarj olur. Gecmis olsun, sen zaten en dogrusunu bilirsin :)
İnşallah gerek kalmadan gelir canım bebişin :)Ay kizlar esim ‘bosver hsg filan bir sonraki ay direkt tup bebege gecelim’ diyor.
Heyecanlandim, yine de tabii insallah gerek kalmaz :))
Yok be kuzum doktor yokmuş asistanı bakıyormuş bugünkü hastalara benimde şansıma zaten başka birşey olsa şaşardımBizlere güzel haberlerle gel canım benim
Amin kuzum elimizden geleni yapıp Allaha bırakıyoruz Allah biliyor ya çok uğraşıyorumanladım canım hayırlsıyla gelir bebeğin inşallah bizimde bu ay 1 yıl oldu gene olmadı hayırlısı ne diyelim
Aynen öyle cnmhayırlısı canım vardır vakti zamanı elbet
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte kucağımızı doldursun inşallahAmin kuzum elimizden geleni yapıp Allaha bırakıyoruz Allah biliyor ya çok uğraşıyorum
İnşallah canım ya ben de heyecan yaptım :)))Ay kizlar esim ‘bosver hsg filan bir sonraki ay direkt tup bebege gecelim’ diyor.
Yok be kuzum doktor yokmuş asistanı bakıyormuş bugünkü hastalara benimde şansıma zaten başka birşey olsa şaşardım
senin bat yarınmıydı kuzumAynen öyle cnm
Canım aşılamada yapsan tüpte yapsan senden o hsg istiyorlar diye biliyorum ama dediğin gibi inş gerek kalmazAy kizlar esim ‘bosver hsg filan bir sonraki ay direkt tup bebege gecelim’ diyor.
Aynn kuzum boşa gittimİnşallah canım ya ben de heyecan yaptım :)))
Ee geri mi döndün canım
Yok cnm daha var erken yumurtladgimi dusundugum icin 17 diorum ama takvime gore 21 ekim en kötü 10 gun var dahasenin bat yarınmıydı kuzum
anladım canım inşallah tutunmuştur bebişYok cnm daha var erken yumurtladgimi dusundugum icin 17 diorum ama takvime gore 21 ekim en kötü 10 gun var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?