Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum normalde ağlamam bu konu hakkında hiç sık boğaz etmem ama bir gün öncesinde zaten bir tartışma yaşamıştık kaynanamın düşüncesizliği yüzünden o yüzden gergindim birde üstüne regli gelince boşaldım sanırım şu güne kadar hiç bebek olmuyo diye baskı yapmadım üzüldüysemde belli etmedim ona karşı hep güler yüzlüyümdür

E olur arada canim oyle, insaniz sonucta... Aglamak da iyi gelir bazen; insan bosalir, desarj olur. Gecmis olsun, sen zaten en dogrusunu bilirsin :)

:) zorunluluk gibi olunca da zor oluyor. bizde kocaaâ ayda 2 kere değerlendirebildik. Zaten olacağı varsa tek yumurta tek sperm tek sefer Rabbim ol desin inşallah.
Aynen orası öle kizima hamile kaldığımda tek yunurtlama gününde yaptık tuttuk hiçte aklımda yoktu hamile kalabilecegim

E olur arada canim oyle, insaniz sonucta... Aglamak da iyi gelir bazen; insan bosalir, desarj olur. Gecmis olsun, sen zaten en dogrusunu bilirsin :)
saol canım artık kafaya takmamaya çalışcam bir süre hayatımdan bu düşünceyi çıkarcam bir kaç ayda öyle deneyelim bakalım olmazsa o zaman gideriz hastaneye

Ay kizlar esim ‘bosver hsg filan bir sonraki ay direkt tup bebege gecelim’ diyor.
Heyecanlandim, yine de tabii insallah gerek kalmaz :))
İnşallah canım ya ben de heyecan yaptım :)))

Yok be kuzum doktor yokmuş asistanı bakıyormuş bugünkü hastalara benimde şansıma zaten başka birşey olsa şaşardım

Ee geri mi döndün canım

Ay kizlar esim ‘bosver hsg filan bir sonraki ay direkt tup bebege gecelim’ diyor.
Heyecanlandim, yine de tabii insallah gerek kalmaz :))
Canım aşılamada yapsan tüpte yapsan senden o hsg istiyorlar diye biliyorum ama dediğin gibi inş gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…