Canım hayırlısı olsun :)Yok kayınvalidedeydik canım :)
Kendi uçkurları için zaman mekan farketmiyor ama bize gelince olmaz başım ağrıyor
Yok kuzum sinir olma rahat ol akışına bırak :)
Bizimki de bana kizio çok düşünuosun stres yapıosun die bak buay doktora gidicektim normalde ama gitme dio malum konusu Varya oyuzden gitsem de bişi farketmezYok kayınvalidedeydik canım :)
Kendi uçkurları için zaman mekan farketmiyor ama bize gelince olmaz başım ağrıyor
Yok kuzum sinir olma rahat ol akışına bırak :)
senin ne istediğin onemli olan. O zaten sana uyar.Bu adam.iki gündür beni delirmeye yemin etmiş ya biraz önce önümüzdeki ay yada sonraki ay tekrar hastaneye gidelim dedim hemen hastaneyemi kosucaz ben gitmem diyo ya o kendini bu kadar yormazken ben nie yıpranıyorum o zaman
:)Bizim bu değerlendirememiz ve bu eşlerin rahat olmasını napicaz:))valla banada soldan soldan gelmeye baslio yavaştan sınır oluyorum valla
Bizimki de bana kizio çok düşünuosun stres yapıosun die bak buay doktora gidicektim normalde ama gitme dio malum konusu Varya oyuzden gitsem de bişi farketmez
Merhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza? Biz de nasipse çok istiyoruz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bendeeee varımmm kızlarrr benide eklermisiniz.....
Günaydınlar ♡Günaydın hanımlar
Erkenciyiz :))Günaydınlar ♡
akşam sızınca uykumu almışım :) bide regl geldi mi gelmedi mi kontrolü. (gelmemiş) sen hep mi erkencisin?Erkenciyiz :))
Normalde gecikir mi :)akşam sızınca uykumu almışım :) bide regl geldi mi gelmedi mi kontrolü. (gelmemiş) sen hep mi erkencisin?
bende deneyeyim :)Normalde gecikir mi :)
Normalde gecikmez.Bu haplar iğneler şaşırtmış olabilir tabi. Hayırlısı bakalım.
Evet uyuyacağım şimdi :)
Normalde öyledir ya ne desem tamam der iki gündür adam uyuz etti resmen benisenin ne istediğin onemli olan. O zaten sana uyar.
Boşver canım ya gitmezse gitmesin keyfi bilir o ugrasmiyosa bende uğraşmicam bosa kendimi yıpratıyorum sabaha kadar horul horul uyudu ben ağlaya ağlaya uyuya kalmisimNapayım tatlım annemdeyim takılıyorum öyle :))
Ya bekarken niye öyle olmuyordu yemin ederim sinir oluyorum
Tek taraflı olmaz öyle kuzum, ikna et bi şekilde.
Bende umursamicam artık hele dün geceden sonra vallahi piskolojin bozuldu ya onlardaki rahatlığa bak sanki tek kendimize dogurucaz o çocuğuBende de aynı dert var canmm1 senedir olmuyo çocuğumuz 3 ay olmuş kimyasal geçirdim rahim filmi çektircem diyorum ki dr da önerdi ona rağmen bekle yılbaşından sonra çektirelim diyo.. olmazsa olmaz bu kadar kafaya takma diyo valla hırs basıyo o böyle yaptıkça enayi gibi ben düştüm derdine
bizler duygusaliz napcen. bizim nasıl muayyen günlerimiz oluyor onlarında oluyor bence.Normalde öyledir ya ne desem tamam der iki gündür adam uyuz etti resmen beni
Olabilir belkide yada başka biseye sinirli anlamadımbizler duygusaliz napcen. bizim nasıl muayyen günlerimiz oluyor onlarında oluyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?