Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 yaşımı doldurdum bu yüzden tüp bebeğe yönlendirdiler, nasip ne zaman olacağını bilemem ama bekledim 14 ay oldu evleneli artık bir yerden başlamam gerek diye düşünüyorum
Bende 14 ay oldu evleneli 13 aydir deniyorum cok haklisin insallah hakkinda guzel hayirli seyler olur. Arastir bakalim tuo bebegi imkanin varsa neden olmasin o da bir sekilde cocuk sahibi ola sekli

canım beraber bat tarihimiz ama benim bir kaç gün geriye gidiyor örneğin geçen ay 16 da oldum bu ay 19 da. sen başladınmı test yapmaya ben başladım ve negatif
Kuzum test için erken aslında ama ben değerlendirmediğim için eğlencesine yaptım, inşallah senin vardır bebiş :)

Kizlar tunaydin herkese.
Doktora gittim bugun 20. Gunumde solda tek yumurtam ani bir gelismeyle nihayet buyumus. Ovitrelle catlatma ignemi doktor bugun vurdu.
Cok sukur tek ama en azindan olustu hayirlisi bakalim sevgiler..
Bol bol değerlendir canım benim, inşallah gelecek bebiş

Bol bol değerlendir canım benim, inşallah gelecek bebiş
Insallah rabiacim doktor yarin aksam dedi. Sonra yine devam ederiz insaah tutar en son 3 gun once gitmistim yok hic gelisme buyume demisti. Hic umudumuz yoktu. Allaha sukur zaten 34 gunde bir regl oluyordum demistim ya 20. Gun filan olabilir diye ama umudum da pek yoktu. 19.5 mm olmus Allaha sukur

Son düzenleme:
Kuzum test için erken aslında ama ben değerlendirmediğim için eğlencesine yaptım, inşallah senin vardır bebiş :)
canım bendede bahsettim ya eşimin miktarda sıkıntı var sanırım haftaya gidicem doktora 16 ay bitti olmuyor o yüzden pek umudum yok. Birde bu hareket etmeler falan etkiliyor bu ay yüzdüm baya ani hareket yaptım pek umudum yok o yüzden.

Vallahi o ol deyince oluyor canım, verdiği mucizelere hamdolsun . İnşallah tutacaktır kuzum.

Sen en azından değerlendirdin balım umutsuz olma inşallah gelmiştir bebiş :)

Kizlar tunaydin herkese.
Doktora gittim bugun 20. Gunumde solda tek yumurtam ani bir gelismeyle nihayet buyumus. Ovitrelle catlatma ignemi doktor bugun vurdu.
Cok sukur tek ama en azindan olustu hayirlisi bakalim sevgiler..

Canim bence bu aksami da degerlendir sana tavsiyem; her aksam degerlendir.. Cunku 36 saat gec olabiliyor ben tecrubeyle ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…