- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
Bende 14 ay oldu evleneli 13 aydir deniyorum cok haklisin insallah hakkinda guzel hayirli seyler olur. Arastir bakalim tuo bebegi imkanin varsa neden olmasin o da bir sekilde cocuk sahibi ola sekli31 yaşımı doldurdum bu yüzden tüp bebeğe yönlendirdiler, nasip ne zaman olacağını bilemem ama bekledim 14 ay oldu evleneli artık bir yerden başlamam gerek diye düşünüyorum
kaç günün vardı bebeğimEğlencesine test yaptım negatif
6 gün canım :)kaç günün vardı bebeğim
Geçmiş olsun canım :)Yine sektirmedi canım batım :) yeni bat 7 kasımm
daha varmış kuzucum çift çizgiyi görürsün bat günü inşallah6 gün canım :)
canım beraber bat tarihimiz ama benim bir kaç gün geriye gidiyor örneğin geçen ay 16 da oldum bu ay 19 da. sen başladınmı test yapmaya ben başladım ve negatif6 gün canım :)
bu kadar strese rağmen şu batlar sekmiyor ya o bile sevindiriyor insanı bazen aslında bir nevi sağlıklı olduğumuzun kanıtı gibiYine sektirmedi canım batım :) yeni bat 7 kasımm
Ayy canım ya amin amin amindaha varmış kuzucum çift çizgiyi görürsün bat günü inşallah
Kuzum test için erken aslında ama ben değerlendirmediğim için eğlencesine yaptım, inşallah senin vardır bebiş :)canım beraber bat tarihimiz ama benim bir kaç gün geriye gidiyor örneğin geçen ay 16 da oldum bu ay 19 da. sen başladınmı test yapmaya ben başladım ve negatif
Bol bol değerlendir canım benim, inşallah gelecek bebişKizlar tunaydin herkese.
Doktora gittim bugun 20. Gunumde solda tek yumurtam ani bir gelismeyle nihayet buyumus. Ovitrelle catlatma ignemi doktor bugun vurdu.
Cok sukur tek ama en azindan olustu hayirlisi bakalim sevgiler..
Insallah rabiacim doktor yarin aksam dedi. Sonra yine devam ederiz insaah tutar en son 3 gun once gitmistim yok hic gelisme buyume demisti. Hic umudumuz yoktu. Allaha sukur zaten 34 gunde bir regl oluyordum demistim ya 20. Gun filan olabilir diye ama umudum da pek yoktu. 19.5 mm olmus Allaha sukurBol bol değerlendir canım benim, inşallah gelecek bebiş
canım bendede bahsettim ya eşimin miktarda sıkıntı var sanırım haftaya gidicem doktora 16 ay bitti olmuyor o yüzden pek umudum yok. Birde bu hareket etmeler falan etkiliyor bu ay yüzdüm baya ani hareket yaptım pek umudum yok o yüzden.Kuzum test için erken aslında ama ben değerlendirmediğim için eğlencesine yaptım, inşallah senin vardır bebiş :)
Insallah rabiacim doktor yarin aksam dedi. Sonra yine devam ederiz insaah tutar en son 3 gun once gitmistim yok hic gelisme buyume demisti. Hic umudumuz yoktu. Allaha sukur zaten 34 gunde bir regl oluyordum demistim ya 20. Gun filan olabilir diye ama umudum da pek yoktu. 19.5 mm olmus Allaha sukur
canım bendede bahsettim ya eşimin miktarda sıkıntı var sanırım haftaya gidicem doktora 16 ay bitti olmuyor o yüzden pek umudum yok. Birde bu hareket etmeler falan etkiliyor bu ay yüzdüm baya ani hareket yaptım pek umudum yok o yüzden.
Kizlar tunaydin herkese.
Doktora gittim bugun 20. Gunumde solda tek yumurtam ani bir gelismeyle nihayet buyumus. Ovitrelle catlatma ignemi doktor bugun vurdu.
Cok sukur tek ama en azindan olustu hayirlisi bakalim sevgiler..
Canim bence bu aksami da degerlendir sana tavsiyem; her aksam degerlendir.. Cunku 36 saat gec olabiliyor ben tecrubeyle ogrendim.Insallah rabiacim doktor yarin aksam dedi. Sonra yine devam ederiz insaah tutar en son 3 gun once gitmistim yok hic gelisme buyume demisti. Hic umudumuz yoktu. Allaha sukur zaten 34 gunde bir regl oluyordum demistim ya 20. Gun filan olabilir diye ama umudum da pek yoktu. 19.5 mm olmus Allaha sukur
Insallah gerek de kalmaz; bugun ignenin 4. gunu of cok sıkı çalıştık bu defa inşallah tutar :)İnşallah canım ya ben de heyecan yaptım :)))
Ee geri mi döndün canım
Benim bat'cığım 20 Ekim ama umarım gelmezzzz....Doğru canım gitme, kendini yıpratmış olursun sadece.
Merhaba tatlım hoşgeldin, bat alabilir miyim :)
Hoşgeldin canım tabii ki ,bat alabilir miyim :)
Ya öyle mi cidden, doktor bana hsg çektirme boşuna tüp yapacaksan demişti...Canım aşılamada yapsan tüpte yapsan senden o hsg istiyorlar diye biliyorum ama dediğin gibi inş gerek kalmaz
Ya canim doktor yarin aksam dedi ama bende emin olamadim. Bu aksam olsa bir zarari var mi? Gercekten guzel dusundun benim de kafama takilmisti.Canim bence bu aksami da degerlendir sana tavsiyem; her aksam degerlendir.. Cunku 36 saat gec olabiliyor ben tecrubeyle ogrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?