- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Ben hayatta dayanamazdim valla canım alırdım telefonu sıkıntı neydi yengeee derdim azarlicak ne var diyeAy eve gelmeden yolda arıyorlar. Bi önceki gün de beni aradılar, yemek yaptın mı, yok dedim . O zaman bi salata yap diyo hasbam
Faydadan çok zararları var hakkaten. Biz ev aldık onlar kiradaydı. Gidip bulup buluşturup bizim alt katı aldılar. Hâlâ borcundan kurtulamadılar. Ee Allahın sopası yok canım . Zamanında kardeşimden bi tabak yemeği saklayanlar şimdi bi tabak yemeğimize muhtaç oldular.
Annemin yokluğunda kızın üstüne çok gidiyorlar canım. Mesela ben ordayken bi iyi bi candan ki sorma. Dün benim orda olmadığımı sanıyordu. Telefonda kardeşimi azarlıyodu yengem. Allaha havale ediyorum gerçekten
Amin gülüm benim Rabbim herkesin muradını versin :) ne demek Canım benim :):)Can'sin sen kuzum yaa diyrm ya iyiki esim de bunu kaldirabilecek biri..Rabbim buyuk be kuzum ellerimizi bos cevirmesin seninde kuzunu sag salim kucagina almani nasip etsin insallahh sende bnm.dualarimdasin bitanemm ck ck tskr edermm agzina yuregine saglk
En ufak bi fırsat kolluyorum canım, bu sefer çok kötü patlıycamBen hayatta dayanamazdim valla canım alırdım telefonu sıkıntı neydi yengeee derdim azarlicak ne var diye
Ohh tertemiz yapmışsın canım, devir öyle değişti ki akrabaya güven sıfır valla. Yüz verdikçe astar arıyorlar.Aa maddi kaygi da var yani; yemegi maddi manevi bedavaya getirmek... Valla ben de baba tarafimdan dugunume bile kimseyi cagirmadim; herkese kapak oldu kimse de gelip bana bir sey diyemedi. Herkese hak ettigini verdigini dusunuyorum, amcam rezil oldu mesela ben cagirmayinca dugunume; herkes bir sorguladi neden acaba diye. Hic de zerre pisman degilim, dugunum cok guzel bir dugun oldu :)
Valla bende dinsizin hakkından imansız gelir diyenlerdenim canım o yüzden taviz verdikçe olmuyor
Cumartesi sendromu galiba hepimizdeHanımlar sesiniz çıkmıyor xerdır :)
kız açmayın telefonlarını nolcek. geldikleri saati bilmionuz mu? onlardan ince yiyin kaldırın sofrayı. madem öyle bundan sonra böyle :) burdan ben ayar oldum yengeye... hemde patlamaya gerek yok. o nasıl arsız aynı taktik. :)Hanımlar sesiniz çıkmıyor xerdır :)
Yılan işte kuzumkız açmayın telefonlarını nolcek. geldikleri saati bilmionuz mu? onlardan ince yiyin kaldırın sofrayı. madem öyle bundan sonra böyle :) burdan ben ayar oldum yengeye... hemde patlamaya gerek yok. o nasıl arsız aynı taktik. :)
Valla ben de sofra kurdum kimse yok herkes odasında, acaba onları beklemeden mi yesemCumartesi sendromu galiba hepimizde
bulurlarsa buyursunlar :) :)Yılan işte kuzumyemek yeseler bile gelir tencereyi didikler. O derece üşenir yemek yapmaya. Amca desen zaten çıbanın başı
Heyvan =)
Karamsarlık yok canım :) pozitif olKizlar yazin azciiik :)
Ya bugun gogsum aciyor ama niyeyse yine olmayacakmis gibi karamsarpiga kapilmaya basladim... :/
Ben hep şunu diyorum dost akrabadan daha hayırlı gerçekten.Benim de baba tarafı bi acayip anne tarafından da var öyle acayipler:)riyakarlık kibir ve fesatlık..Halbuki ölümlü dünya ne gerek var ama işte bunlarla beslenip vakit geçiriyorlar başka işleri yok.Allah ıslah etsin
Noldu canım hayrola?
Yazan çizen yok kendimi yalnız hissettim :))Noldu canım hayrola?
Cumartesi olunca heralde herkesin işi var ya gezmede ya misafirlikte :)) Ben de yatıyorum 3gündür bitmeyen bi gaz sancım karın ağrım ve mide bulantım var. Fena üşüttüm sanırım
21 ama bu ay yumurtlamamda tuhaf birşeyler oldu ondan 24ü olur sanırım. Normal işimiz yok zaten:)))Senin bat ne zamandı ki :))
Daha varmış ama günler su gibi akıp gidiyor valla :)21 ama bu ay yumurtlamamda tuhaf birşeyler oldu ondan 24ü olur sanırım. Normal işimiz yok zaten:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?