Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hayatta dayanamazdim valla canım alırdım telefonu sıkıntı neydi yengeee derdim azarlicak ne var diye

Amin gülüm benim Rabbim herkesin muradını versin :) ne demek Canım benim :):)

Ohh tertemiz yapmışsın canım, devir öyle değişti ki akrabaya güven sıfır valla. Yüz verdikçe astar arıyorlar.

Valla bende dinsizin hakkından imansız gelir diyenlerdenim canım o yüzden taviz verdikçe olmuyor

Başta veriyorduk işte bazen yemek az diyorduk. Gelip yemeği bölüştürüyodu. Bu kadar arsız canım

Hanımlar sesiniz çıkmıyor xerdır :)

Yılan işte kuzum yemek yeseler bile gelir tencereyi didikler. O derece üşenir yemek yapmaya. Amca desen zaten çıbanın başı
Heyvan =)

Kizlar yazin azciiik :)

Ya bugun gogsum aciyor ama niyeyse yine olmayacakmis gibi karamsarpiga kapilmaya basladim... :/

Ben hep şunu diyorum dost akrabadan daha hayırlı gerçekten.Benim de baba tarafı bi acayip anne tarafından da var öyle acayipler:)riyakarlık kibir ve fesatlık..Halbuki ölümlü dünya ne gerek var ama işte bunlarla beslenip vakit geçiriyorlar başka işleri yok.Allah ıslah etsin

Kizlar yazin azciiik :)

Ya bugun gogsum aciyor ama niyeyse yine olmayacakmis gibi karamsarpiga kapilmaya basladim... :/
Karamsarlık yok canım :) pozitif ol

Çok haklısın canım , Allah hidayet versin bunlara

Reactions: Eva
Cumartesi olunca heralde herkesin işi var ya gezmede ya misafirlikte :)) Ben de yatıyorum 3gündür bitmeyen bi gaz sancım karın ağrım ve mide bulantım var. Fena üşüttüm sanırım

Cumartesi olunca heralde herkesin işi var ya gezmede ya misafirlikte :)) Ben de yatıyorum 3gündür bitmeyen bi gaz sancım karın ağrım ve mide bulantım var. Fena üşüttüm sanırım

Senin bat ne zamandı ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…