- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Hayırlısıyla olacak canım bozma moralini :)
Vala bütün bildiklerimi unutmus gibiyim hic bi fikrim yokBilmem ki kuzum, vücudunu en İyi tanıyan sensin. Daha önce oluyor muydu ki
Ins cnm ya yoksa da bu ay daha bi ayri uzulcem sanrm oyle ictrn karnimi oksayip sevisi vardi ki insaAllah buyucek demi anne insaAllah dedi hepKuzumm bi topikte arkadasin oglu da boyle yapmisti ve o ay hamileligini ogrendi insallah seninde olur yaa :) miniklerin icine doguyo :)
Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Zaten cekingen bir insanim.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.
Bu ay hem maddi hem manevi cok ugrastim insallah tutar.
Valla ne yapayim iste gel git yasiyorum; ya kafam cok cok rahat degil, boyle cok dusununce de genelde olumlu sonuc alamiyoruz.Karamsarlık yok canım :) pozitif ol
Çok haklısın canım , Allah hidayet versin bunlara
Valla ne yapayim iste gel git yasiyorum; ya kafam cok cok rahat degil, boyle cok dusununce de genelde olumlu sonuc alamiyoruz.
Yine bu ay rahatlik acisindan onceki aylara nazaran daha iyiyim sanki :)
8 kasım kuzum
Insallah tatlim inaniyrm bn hepimiz vericez burda o guzel haberiiHayırlısıyla olacak canım bozma moralini :)
Bi inssaAllah da biz diyelim kuzum :)Ins cnm ya yoksa da bu ay daha bi ayri uzulcem sanrm oyle ictrn karnimi oksayip sevisi vardi ki insaAllah buyucek demi anne insaAllah dedi hep
Aceleleri var demi heves bile ettirmiyor bana yaa arkadas tak anindaa geliveriyo..test bi kere yapabildim omru hayatimda o da negatif zatn :) test bile yaptirtmiyr sagolsn....
Sormaa kuzumm yaa acelesi var bnmknin...Hadii. Hiç de şaşmaz mübarek.
Belli bi zaman sonra hissizleşiyosun canım, takmamaya başlıyorsun :)
Sukredin ama halinize gerçekten saglıklısın demektir :)Sormaa kuzumm yaa acelesi var bnmknin...
Oh canım gözün aydın :))Günaydın ballar :) 5 gündür kocişimi göremiyordum geldi fındıkımBenden mutlusu yok şu an ehehhh
Allah razı olsun kuzum ya, o olmayınca bi yanım hep eksik vallaOh canım gözün aydın :))
InsaAllah hepimiz içinBi inssaAllah da biz diyelim kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?