Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm bi topikte arkadasin oglu da boyle yapmisti ve o ay hamileligini ogrendi insallah seninde olur yaa :) miniklerin icine doguyo :)
Ins cnm ya yoksa da bu ay daha bi ayri uzulcem sanrm oyle ictrn karnimi oksayip sevisi vardi ki insaAllah buyucek demi anne insaAllah dedi hep

Degerlendirebilseniz iyi olurdu canim bence cunku benim okudugum kadariyla 5 gun ard arda iliskisi olanlar tutmus... Yine de sperm biliyorsun daha uzun yasiyor bence zaten olacagi varsa olmustur. Ha bir de bence pazar aksamini da mutlaka degerlendirin ne olur ne olmaz :)

Karamsarlık yok canım :) pozitif ol

Çok haklısın canım , Allah hidayet versin bunlara
Valla ne yapayim iste gel git yasiyorum; ya kafam cok cok rahat degil, boyle cok dusununce de genelde olumlu sonuc alamiyoruz.

Yine bu ay rahatlik acisindan onceki aylara nazaran daha iyiyim sanki :)

Sormaa kuzumm yaa acelesi var bnmknin...
Sukredin ama halinize gerçekten saglıklısın demektir :)
Ben de kendimle dalga geçiyordum klomene rağmen diyorum milletin 6-7 yumurtası oluşuyor bende 1 tane ancak büyüyor diye sonra buralarda hiç yumurtası büyümeyen senede ancak 3-4 defa regl olabilen vakalar okudum, şükrettim halime.

Bi de grip oldum burnum falan tıkalı .nefes alıp vermekte zorlanıyorum Gelmiş nasıl sarılıp öpüyor Ben olsam benden tiksinirim şavtım kaydı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…