Akıp akıp gitsin de batlar gelsin :)))Daha varmış ama günler su gibi akıp gidiyor valla :)
Daha ne olsun canım. Hem belki cuma günü çatlamıştır. Gayet yeterli bence canım İnşallah gelmiştir miniğin :)Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Zaten cekingen bir insanim.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.
Bu ay hem maddi hem manevi cok ugrastim insallah tutar.
Insallah rabiam insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun..Daha ne olsun canım. Hem belki cuma günü çatlamıştır. Gayet yeterli bence canım İnşallah gelmiştir miniğin :)
Amin canım benimInsallah rabiam insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Tesekkur ederim rabiam kiz kardesin sen bana allah razi olsunAmin canım benim
Sen sakın stres yapma.. Sürekli düşündüğün zaman beyin bunu bir tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum. O yüzden rahat ol mümkün olduğunca
Hayrola canım benimKızlar çok cnm sıkılıyor
Cümlemizden canımın içiTesekkur ederim rabiam kiz kardesin sen bana allah razi olsun
Bilmiyorum ki kuzu kayınpederdeydik iki gündür şimdi geldim eve .. Aşılama işine bi ay ara verdim aydına gidicem sanırım Bı ay daha ertelenecek... Bugün adetimin 7 günü akıntım başladı... Normalde 14 gün çatlar acaba bu ay erken mi çatlıcak dıye düşünmeye başladım .. Allahtan ümit kesilmez deyip çalışmalara başladım Hayrola canım benim
Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Zaten cekingen bir insanim.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.
Bu ay hem maddi hem manevi cok ugrastim insallah tutar.
Bilmiyorum ki kuzu kayınpederdeydik iki gündür şimdi geldim eve .. Aşılama işine bi ay ara verdim aydına gidicem sanırım Bı ay daha ertelenecek... Bugün adetimin 7 günü akıntım başladı... Normalde 14 gün çatlar acaba bu ay erken mi çatlıcak dıye düşünmeye başladım .. Allahtan ümit kesilmez deyip çalışmalara başladım Hayrola canım benim
Bilmiyorum ki kuzu kayınpederdeydik iki gündür şimdi geldim eve .. Aşılama işine bi ay ara verdim aydına gidicem sanırım Bı ay daha ertelenecek... Bugün adetimin 7 günü akıntım başladı... Normalde 14 gün çatlar acaba bu ay erken mi çatlıcak dıye düşünmeye başladım .. Allahtan ümit kesilmez deyip çalışmalara başladım ama iki gündür bi öksürük tuttu birliktelikten sonra tutuyor ve her öksürdüğümde aktığını hissedebiliyorum
Kızlar ya bnm kız bugün aksamdan beri taktı eline karnima koyuyor burda bebek büyüyo demi anne küçücük cok tatlı senin karninda buyuyucek demi diyip duruyo bu küçücük kalbiyle insaallah demi anne diyo bi de hep var kardeş istegi ama ne bilim bi tuhaf oldum aglayasim geldi durduk yere boyle yapması cok etkiledi beni Rabbim onun duasını kabul etsin ins bu ay tutmuştur da kızımın icine doğmuştur hayırlısıyla :)
Amin ins ya bnm bugun akıntı başladı az az acaba adet gelecek die mi kiOyy tatlı şey yaa, Rabbim duysun sesini inşallah
Kuzum bu ayı da değerlendirip öyle gideyim dedim .. Umudumuzun bittiği yerden yeni bi umut doğuyor çok şukür takvime göre 21 Ekim yumurtlama günüm 24 gideyim diyorum .. İnş gelir kendiliğinden bat 4 kasımı gösteriyor 11 kasımda da dönüş yaparım .. 25 kasımda tanışma yıldönümümüz 7 yıl olucak allahın iznıyle gelsede küçük mucizem bana bayram sevinci yaşatsa ve o büyülü sürprizi yapmayı nasip etse rabbim ne güzel olurNe zaman gidiyorsun canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah :) Biraz kafa dinlersin ohh mis .
Akıntıya gelince soğuk aldıysan ondan da olabilir canım, onu takip et
Bilmem ki kuzum, vücudunu en İyi tanıyan sensin. Daha önce oluyor muydu kiAmin ins ya bnm bugun akıntı başladı az az acaba adet gelecek die mi ki
Ayyy, hadi hayırlısıyla ya çok güzel sürpriz olur inşallahKuzum bu ayı da değerlendirip öyle gideyim dedim .. Umudumuzun bittiği yerden yeni bi umut doğuyor çok şukür takvime göre 21 Ekim yumurtlama günüm 24 gideyim diyorum .. İnş gelir kendiliğinden bat 4 kasımı gösteriyor 11 kasımda da dönüş yaparım .. 25 kasımda tanışma yıldönümümüz 7 yıl olucak allahın iznıyle gelsede küçük mucizem bana bayram sevinci yaşatsa ve o büyülü sürprizi yapmayı nasip etse rabbim ne güzel olur
Kuzumm bi topikte arkadasin oglu da boyle yapmisti ve o ay hamileligini ogrendi insallah seninde olur yaa :) miniklerin icine doguyo :)Kızlar ya bnm kız bugün aksamdan beri taktı eline karnima koyuyor burda bebek büyüyo demi anne küçücük cok tatlı senin karninda buyuyucek demi diyip duruyo bu küçücük kalbiyle insaallah demi anne diyo bi de hep var kardeş istegi ama ne bilim bi tuhaf oldum aglayasim geldi durduk yere boyle yapması cok etkiledi beni Rabbim onun duasını kabul etsin ins bu ay tutmuştur da kızımın icine doğmuştur hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?