Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Zaten cekingen bir insanim.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.
Bu ay hem maddi hem manevi cok ugrastim insallah tutar.

Daha ne olsun canım. Hem belki cuma günü çatlamıştır. Gayet yeterli bence canım İnşallah gelmiştir miniğin :)

Insallah rabiam insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Amin canım benim
Sen sakın stres yapma.. Sürekli düşündüğün zaman beyin bunu bir tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum. O yüzden rahat ol mümkün olduğunca

Amin canım benim
Sen sakın stres yapma.. Sürekli düşündüğün zaman beyin bunu bir tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum. O yüzden rahat ol mümkün olduğunca
Tesekkur ederim rabiam kiz kardesin sen bana allah razi olsun

Hayrola canım benim
Bilmiyorum ki kuzu kayınpederdeydik iki gündür şimdi geldim eve .. Aşılama işine bi ay ara verdim aydına gidicem sanırım Bı ay daha ertelenecek... Bugün adetimin 7 günü akıntım başladı... Normalde 14 gün çatlar acaba bu ay erken mi çatlıcak dıye düşünmeye başladım .. Allahtan ümit kesilmez deyip çalışmalara başladım  ama iki gündür bi öksürük tuttu birliktelikten sonra tutuyor ve her öksürdüğümde aktığını hissedebiliyorum

Degerlwndirmissiniz zaten cnm
Ben çarşamba igne oldum perşembe cumartesi pazartesi doktorun verdiği ilişki günleri bence bir gün es gecseniz birsey olmaz öncesinde olmuş zaten :)

Hayrola canım benim
Bilmiyorum ki kuzu kayınpederdeydik iki gündür şimdi geldim eve .. Aşılama işine bi ay ara verdim aydına gidicem sanırım Bı ay daha ertelenecek... Bugün adetimin 7 günü akıntım başladı... Normalde 14 gün çatlar acaba bu ay erken mi çatlıcak dıye düşünmeye başladım .. Allahtan ümit kesilmez deyip çalışmalara başladım  ama iki gündür bi öksürük tuttu birliktelikten sonra tutuyor ve her öksürdüğümde aktığını hissedebiliyorum

Kızlar ya bnm kız bugün aksamdan beri taktı eline karnima koyuyor burda bebek büyüyo demi anne küçücük cok tatlı senin karninda buyuyucek demi diyip duruyo bu küçücük kalbiyle insaallah demi anne diyo bi de hep var kardeş istegi ama ne bilim bi tuhaf oldum aglayasim geldi durduk yere boyle yapması cok etkiledi beni Rabbim onun duasını kabul etsin ins bu ay tutmuştur da kızımın icine doğmuştur hayırlısıyla :)

Ne zaman gidiyorsun canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah :) Biraz kafa dinlersin ohh mis .
Akıntıya gelince soğuk aldıysan ondan da olabilir canım, onu takip et

Oyy tatlı şey yaa, Rabbim duysun sesini inşallah

Reactions: Eva
Ne zaman gidiyorsun canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah :) Biraz kafa dinlersin ohh mis .
Akıntıya gelince soğuk aldıysan ondan da olabilir canım, onu takip et
Kuzum bu ayı da değerlendirip öyle gideyim dedim .. Umudumuzun bittiği yerden yeni bi umut doğuyor çok şukür takvime göre 21 Ekim yumurtlama günüm 24 gideyim diyorum .. İnş gelir kendiliğinden bat 4 kasımı gösteriyor 11 kasımda da dönüş yaparım .. 25 kasımda tanışma yıldönümümüz 7 yıl olucak allahın iznıyle gelsede küçük mucizem bana bayram sevinci yaşatsa ve o büyülü sürprizi yapmayı nasip etse rabbim ne güzel olur

Ayyy, hadi hayırlısıyla ya çok güzel sürpriz olur inşallah Kurban olduğum mevlam umutları boşa çıkarır mı hiç.
Bu sefer olacak inşallah

Kuzumm bi topikte arkadasin oglu da boyle yapmisti ve o ay hamileligini ogrendi insallah seninde olur yaa :) miniklerin icine doguyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…